Cinsel Yaşam Bir erkek tek arzuladığım kadın sensin diyorsa ciddi midir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Başka biriyle olmayı hiç düşünmemiş bile sizce neden böyle bana aşırı tutkulu davranıyor Bir erkek tek arzuladığım kadın sensin diyorsa ciddi midir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Daha öncesinde baska birisiyle birseyler yasamadiysa ve ilkleri seninle yasadiysa normal ve seni gönülden seviyorsa ciddi söyleyebilir 1 3 Yorumla Soran +1 yıl 2 yıldır birlikteyiz ilk defa böyle bir şey söyledi bana normalde çok sessizdir ve böyle şeyler söylediği olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Seni cok seviyorsa ve bu zamana kadar cinsellikle ilgili şeyler demediyse normal Yorumla Soran +1 yıl Hayır demez genelde uzun süre birlikte olduk ve belki de gerçekten seviyordur ya da bilmem Yorumla
sedomania Takip Et Master Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl erkeklerin bu tarz söylemlerine çok aldanmayın kızlar :) 1 0 Yorumla
EnginUnal077 Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Düşükte olsa ihtimal ama başkasını da arzulayabilir nerden bilcen ki 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani doğru Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Hepsi elde edene kadar... Saf sevgiyi hissediyorsan bir şey diyemem 0 0 Yorumla
BakireeTavuk Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İnsan sevdiğini arzular 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyle düşünüyorum Yorumla
Kartalkalbi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Neden olmasın 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yani Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. Kim bilir daha kaç kıza daha söyledi bunu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kime söyleyecejk ki Yorumla Gezginn34566 +1 yıl Orasını bilmem ama bu kadar emin olma derim Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% +1 yıl Hikaye göz boyama elde etme çabası... 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Evdeyim zaten ama Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Hikaye onu bil eldede olsan avuctada emin ol başkası girer hayatına aynısını onada der. Yorumla Soran +1 yıl 2 yıldır beraberiz ilk defa söyledi bunu daha öncesinde birlikte olduğu insanlar olmuş ama şu an benimle birlikte ama 8 aydır uzaksa Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Benim. gozumde hikaye... Binme çabasında. Yorumla Soran +1 yıl O ne demek ya nerden bileceksin Yorumla TantuniSultanSülüman +1 yıl Gerçekler. Bazen gözünüzü açın. Yorumla
evliamauygun Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Ciddi de olabilir olmayada bilir 0 0 Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Yalan söylüyordur. 1 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yoo atıyordur 1 0 Yorumla
Umutres21 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Püf yalan 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Niye yalan olacak Yorumla Umutres21 +1 yıl Bir erkeğim doğal olarak büsürü erkek arkadaşım ve tanıdığım var sadece bir kadını arzulayan erkek yer yüzünde yok erkekler hep daha güzelini görene kadar böyle davranır :D Yorumla Soran +1 yıl Ama güzellikle ne ilgisi var ki albenili önemli olan 😄 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Yalan 0 0 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yalan söylüyor. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Nereden anladın Yorumla PromisedLand +1 yıl Elini beceren bir adam neden başka bir kadınla sevişmek istemesin? Yorumla Soran +1 yıl Fırsatı varken başkasıyla olmayan biri Yorumla PromisedLand +1 yıl Kesin öyledir, beceriksizlik değildir...Eli daha çok zevk veriyordur... Yorumla Soran +1 yıl Niye öyle olsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Daha öncesinde baska birisiyle birseyler yasamadiysa ve ilkleri seninle yasadiysa normal ve seni gönülden seviyorsa ciddi söyleyebilir
2 yıldır birlikteyiz ilk defa böyle bir şey söyledi bana normalde çok sessizdir ve böyle şeyler söylediği olmaz
Seni cok seviyorsa ve bu zamana kadar cinsellikle ilgili şeyler demediyse normal
Hayır demez genelde uzun süre birlikte olduk ve belki de gerçekten seviyordur ya da bilmem
erkeklerin bu tarz söylemlerine çok aldanmayın kızlar :)
Düşükte olsa ihtimal ama başkasını da arzulayabilir nerden bilcen ki
Yani doğru
Hepsi elde edene kadar... Saf sevgiyi hissediyorsan bir şey diyemem
İnsan sevdiğini arzular
Ben de öyle düşünüyorum
Neden olmasın
Yani
Kim bilir daha kaç kıza daha söyledi bunu
Kime söyleyecejk ki
Orasını bilmem ama bu kadar emin olma derim
Hikaye göz boyama elde etme çabası...
Evdeyim zaten ama
Hikaye onu bil eldede olsan avuctada emin ol başkası girer hayatına aynısını onada der.
2 yıldır beraberiz ilk defa söyledi bunu daha öncesinde birlikte olduğu insanlar olmuş ama şu an benimle birlikte ama 8 aydır uzaksa
Benim. gozumde hikaye... Binme çabasında.
O ne demek ya nerden bileceksin
Gerçekler. Bazen gözünüzü açın.
Ciddi de olabilir olmayada bilir
Libido yükseldiği zaman öyle
Yalan söylüyordur.
Yoo atıyordur
Püf yalan
Niye yalan olacak
Bir erkeğim doğal olarak büsürü erkek arkadaşım ve tanıdığım var sadece bir kadını arzulayan erkek yer yüzünde yok erkekler hep daha güzelini görene kadar böyle davranır :D
Ama güzellikle ne ilgisi var ki albenili önemli olan 😄
Yalan
Yalan söylüyor.
Nereden anladın
Elini beceren bir adam neden başka bir kadınla sevişmek istemesin?
Fırsatı varken başkasıyla olmayan biri
Kesin öyledir, beceriksizlik değildir...
Eli daha çok zevk veriyordur...
Niye öyle olsun
Hepsi yalan
Yalan