Ne kadar modernleşsekde ilkel benliğimiz hep aktif.. Gorseldeki metni okuyup düşüncelerinizi yazar mısınız.
Ci̇nsel dürtülerde erkekler mi̇ daha başarılı, kadınlar mı sı̇zce?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bazı kadınlarında anlamıyorum. "Rahatsız olduysan kafanı çevir ya da gözlerini kapa benim giyinişme karışamazsın, bu ülke laik özgür bir ülke" diyorlar ki buna katılıyorum, tehşircilik suçu işlemediği sürece bir şort ya da etek giymesine kimse karışamaz ama adamda gerçekten kafasını çevirince ya da burada ki gözlerini kapatınca buna da laf ediyorlar. Adam kendine hakim olamıcağını düşünüyorsa doğrusunu yapmış bende, beni rahatsız etmesi yerine gözleri kapanmasını tercih ederim.
Başlıkta ki soruya gelirsek cinsel dürtüleri kontrol etmede kadınlar daha başarılı, daha çok başarılı olmak zorunda da. Bizde tahrik oluyoruz ve istiyoruz ama akşama beğendiğim bir adamın koluna yapışıp gitsem sabaha canlı çıkıp çıkmıca mı, 7. Kattan aşağı atılıp atılmıcağı mı ya da adamın bana psikopat gibi takıntı yapıp yapmıcağı konusunda bir güvenim yok. Korku kaynaklı dürtülerimizi kontrol ediyoruz.
Baksa abaza sapik tecavuzcu tacizci Türkiye cinselligin afrikasi keko modern erkek medeni erkek ileri goruslu erkek gorseldekini bilmem ama gercek anlamda harbiden bakmasa yere baksa gormezden gelse baska yere baksa en azindan sonuna kadar caba sarfetse kadini asagilamak kolay yobaz gerici geri kafali gri zekali tamam en namuslu sensin boyle erkek mi olur dayi bi yuru git sanki daha once hic gormedi falaaaaaaaaaaaan filan goruldugu gibi ne yapilsa yapilsin erkekleri asagilamak da cok kolay yaziklar olsun
Fotadaki saçmalamış, dürtü konusundaysa kadınlar daha hakim biz yanlış dünyaya gelmişiz😄kadınlar hiç bişeyden etkilenmiyor etkilense bile gık yok, doğanın adaletsizliği işte
Yani açık konuşmak gerekirse kadınların isteği dışarıdan erkekler kadar belli olmuyor. Ama bu kadınların tahrik olmadığı anlamına gelmiyor. Çok olmuştur tahrik olduğum benim de ama elbette ki bizimki belli olmuyor. İkincisi kadınlar daha seçici olduğu için yani seçici derken görsellikten uyarılma ihtimali erkekten daha az olduğu için kadının daha hakim olduğu düşünülüyor ama halbuki yanında sevgilisi, eşi, hoşlandığı erkek, fb artık ne dersen varsa o andan itibaren kadın da kendine hakim olamıyor. Bu hakim olmaktan çok bence uyarılma stillerinin farklı olması.