Beni cinsel olarak çekiyorlar duygusal olarak da. Burdan tanıştığım birinden hoşlanmıştım biseksueldi baya konuşmuştuk ama hâlâ acaba öyle miyim diye sorguluyorum nasıl emin olcam
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ya bir şeyler yaşamak istiyorsan demek ki var. Biriyle ama canlı kanlı birine çekildin mi
Dikkayimi çeken biri olmadı hiç o gözle bakmadım hiçbirine ama burdan birine hissettim
Günlük hayatında kadınlar seni etkilemiyorsa o yakınlaştığın kişi ihtiyacın olan bir şeyi bir tatmini sana verebilecek biri olabilir hem biseksüelmiş bi anda idealize etmiş olabilir ve elde etmek istemiş olabilirsin. Uygun koşullarda yine aynı şeyi hissedersin ama beklenti geliştirmediğin birine karşı olmaz diye düşünüyorum
Yok günlük hayatımda çevredeki tanıdık kadınlardan etkilenmem demek istedim. Tanımadığım güzel bir kadın görünce etkileniyorum
Kanka o zaman biseksüelsin işte neyi zorluyorsun ki
Yanlış bir şeymiş de denersem pisman olurum diye korkuyorum. Ama kendimi iyice anlamak için deneyimlemek de istiyorum
Pişman olsan ne olacak jsjdksjd istiyorsan yaşa sadece kendini yıpratma yani ben neyim falan demene gerek yok. Diyelim ki üzüldün. Üzül. İnsan ilişkileri hep üzüyor. Annemiz üzüyor. Arkadaşlarımız üzüyor. Aşık olduğumuz adam üzüyor. Üzen üzsün sen yoluna bak
Kral ya ne dedin öyle ahwisijakahs teşekkür ederim
Erkekle konuş seksting dene
Zaten erkeklere de ilgim yok değil
O halde bi dene mesela benimle dene şu an
Yürü git ya
Peki
harun abi
nin yeni karı düşürme taktikleri
Herkes hatun abi zaten tamam
Biseks çok farklı bir duygu bunu yaşayan anlarr...
Yaşarsam pişman olmaktan korkuyorum
İçinde kalacağına yasa
Belki bi gün ama zor
Zorsa neden peşine dustun
Peşine düşmek değil. Böyle bir şeyi deneyimlemek isterim ama sonrasında çok yanlış bir şey yapmış gibi pişmanlık çekmekten korkuyorum
İçinde kalacağına yasa daha iyiu
Umarım. Teşekkürler
Denemeden bilemessin
Denersem pişman olurum
Neden olcaksın ki?
Çünkü erkeklere olan ilgim kadınlara olana nazaran daha fazla ve bilmiyorum olurmuşum gibi
Yok işte öyle değil sakıncası yoksa yzrmısın
Yazamam
Merak etmeyin rahatsız etmem bilgi amaclı ki engellersinz
sıft bir duygu
sanal hisler scayip oluyor
soft şeyler