+1 yılOlunca yurumedigine yemin ederim kanitlarim da soyle cevreye bakin yeterli cunku bir insanla yasanabilecek en uc sey cinselliktir cinsel iliskidir ee bu siradanlasirsa askin sevginin sayginin guvenin sadakatin bir onemi kalir mi kalmaz cunku arac amac haline gelmistir sirf cinsellik yasamak icin bu onemli kavramlar bahane edilmeye baslanir hale gelmistir heves alinmistir amaca ulasilmistir sonra bir baskasiyla yasanmak icin can atilir cunku aliskanlik olmustur bir sistem olacak evlenmeden bir sey yasanmayacak sekilde insanlar zinaya yaklastigi esnada katlanilmaz olesiye acilar cekecek hatta olecek dogrudan bu sekilde olacak bakalim bir gtu yiyen oluyor mu yeltenmeye onceden yuruyormus iliskiler simdi neden yurumesin
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Adı üstünde ilişki evlilik değil.
Bir yerde son bulur ya evlilik olur ya da yok olur cinsellik olur mu bir yerden sonra kişilerin kendi istek ya da kararları ile kendi planları doğrultusunda evet00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılOlması gerektiği gibi. Gayet rahat yürür ve insan oğlu rahat olsa bile bi' kulp bulup daha fazla istediği için cinsellik yaşanıyor zaten.
Bunu aşka bağlamak saçmalıktır.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik olmadan yürümez. zaten bunlar yapılmıyorsa arkadaştan ne farkı kalıyor
00 Yorumla
+1 yılEvlilik ilişkisi ise çok zor, büyük oranda yürümez.
Evlilik öncesi ilişki ise yürür, net.
Yürümez diyenler gerçek sevgi nedir bilmeyen insandır benim gözümde. Tatmamıştır, tattırmamıştır; nefsine yenik düşmek için kılıf arıyordur.
Öpüşme, sevişme, seks... Bunların hiçbiri olmadan bir insan, bir insanı tanıyıp duygu besleyebilir.
Zinayı normalleştirmeyin artık. Normalleştiren de müslüman. Sıkıntı bu. Şu çağa bak...50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence yürümez. Sarılmak, öpüşmek ve sevişmek zaten cinselliğin parçası. Bunları yapıp sadece penetrasyon yaşamıyorsun diye cinsellik yaşamamış olmuyorsun. Yani eğer mesele evliliği beklemekse ya yap ya da yapma. Bence asıl mesele evliliği beklemek değil her şeyi yapıp tek bir şey yapmıyorsun diye kendini bekliyor sanıyorsan o da yanlış. Yaşadığımız ülkedeki bazı durumlardan ötürü bunun bu şekilde olmasını anlıyorum ama bazı yerlerde yanlış anlaşılma olduğunu düşünüyorum. Açıkçası her şeyi yaşayıp sadece zarı bozmamaksa mesele hem sana hem karşıdakine ayrı eziyet zaten. Ha gerçekten yaşamak istemiyorsundur tamamen uzak duruyorsundur ki bu en zoru sevgiliyken böyle olmak çok çok zor onu beklemek derim ama diğeri değil. Zaten de yürümez. Ha bir süre yürür ama uzun süre yürümez.
10 Yorumla
+1 yılYürür neden yürümesin.
Doğal ihtiyaç bile olsa yanında huzur hissettiğin kişiyle arkadaş gibi kardeş gibi abi abla gibi derler ya hani.
Aynı o şekil huzurla yaşanılabilir. Evlendikten sonra birlikte olmak daha mantıklı. En azından pişmanlığın olmuyor.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlmamalı ama artık günümüzde normali ilişkiye girmek.
Benden sana abla tavsiyesi, asla yapma evlenmeden.
Her haltı yiyip de senin geçmişin benim aklıma takılıyor, diyen ruh hastalarıyla dolu çevremiz.
Her haltı yesen de masum kız numarası yapmalıymışız.
Bizi yalan soylemesöylemek zorunda bırakıyorlar.
Hak ediyorlar.12 Yorumla- +1 yıl
Sonra evlenecek temiz kız ararlar ailelerinden birisi birisinin elini tutsa ooooo biz namuslu aileyiz edası ile hareket eder namussuzlar
Cevap sahibi+1 yılEvet
+1 yılEvet yürür çünkü zaten zina günah afıda yok kendini bilen insan bu günahı işlemez bana göre her şey zamanında olmalı yani evlenince olmalı uygun olanı bu zaten
12 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun
- +1 yıl
Teşekkürler o yüzden karşımda ki insanında benim gibi olmasını isterim ama tabi var mı bilmiyorum kısmet nasip artık
+1 yılHersey kişinin karakterine bakıyor ya tabiki yürüyebilir öpülmeden de senelerce bekleyen insan var ama insanı olmak gerek şimdi herseyi gemellestiremezsin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Soruya soruyla cevap vereyim.) Bir zaman ya da badire den sonra cinselliğin olacağını bilerekmi , yoksa ne olursa olsun cinsel birleşme ya da kavuşma olmayacağını bilerekmi?
00 Yorumla
+1 yılİlişkinin sadece cinsellik olduğunu düşünen canımsın bir seneden fazla sürdüremez. Bir kadın vücuduyla değil karakteriyle benim başımı döndürmeli.
21 Yorumla- +1 yıl
sistem g*rizekalı kelimesini [canımsın] olarak çevirmiş siz okurken doğrusunu yerine koyarsanız anlam bütünlüğü bozulmamış olur.
+1 yılBelli bir yere kadar yürütürsün de bir yerde patlak verir.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılYürür ama iste erkek daha fazlasını her zaman ister ama sana saygi duyarsa sorun olmaz ama bunun icinde sana gerçekten aşık olmasi gerek
10 Yorumla Sevgiliyken aslında o bile caiz değil her şey nikahın kıyılır evlendikten sonra olması gerekir
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılErkek gerçekten seviyorsa bu kadarına bile gerek kalmadan yürür ama sevmiyorsa hep cinsellik sadece cinsellik düşünür sonra bırakır gider.
00 Yorumla
+1 yılyürümez arkadaşlar yürümez insanlar burada dürüst görünmek için yalan konuşuyor sevişmeyen sevgili piyasada yoktur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılNeden evlenir insanlar rahat ve sevdiği kadın ya da erkekle seks yapayım birlikte yaşamak üremek için seks olmazsa hayatlarında demekki sorun olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Zaten sevgililer yalnızca sarılır öpüşür ve koklaşırlar daha ilerisi olmaz olursa flört ilişkisi olur.
00 Yorumla
+1 yılYürür neden yürümesin …
Cinsel ilişki olan bi ilişki yürümez , sevgilisiyle yatan insan kız gözümde değersizdir00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmadan da ilişki yürür s@lak saçma konuşmayın, evlendikten sonra zaten yapılacak olan bişeyi sevgiliyken yapmazsanız ölmezsiniz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı.
u +1 yılCinsellik olmayan ilişki vejeteryan türünde olur, ne kadar doyurursa artık.😅
10 Yorumla bir yere kadar evet yürür ama bir noktadan sonra olmaz
00 Yorumla
+1 yılEvliliği çok önemli o zamana kadar saygı sevgi bitmemeli hep taze kalmalı
00 Yorumla
+1 yılYürür paşam yürür. Yürümez diyenin ayaklarını kırın
00 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar yürüten bir sürü insan var demek ki yürüyor
00 Yorumla
+1 yılMerhaba ven bir arkadaşı arıyorum arama kısmından ismi ile. arama. yapabiliyormuyuzz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 547 cevap paylaştı. Yürüyen de vardır yürümeyen de nasıl baktıklarına göre değişir bu
00 YorumlaElleşme öpüşme cinsellikte getirir sen hormonlarla mücadele kolay mı sandın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Yürür tabi evlenmeden önce ilişki yaşamayan bir çok insan var
00 Yorumlaolmasa da yürür, zira bir şey feda edersen çok şeyler peşinden gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSarılıp öpüşme yeter zaten cinselliğe gerek yok bence. Ama hiç yakınlaşmadan bacı gardaş gibi takılmak kadar saçma bişey yok o zaman neden sevgili olduk derdim
05 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin bu konuda da hassas olsa saygı duymaz mısın
Cevap sahibi+1 yılO da beni anlamak zorunda hep onun istediğini yapmak zorunda değilim
- +1 yıl
Çok tanıdık geldin
Cevap sahibi+1 yıltanıyor olamazsın
- +1 yıl
Evet gerçekte tanıyor olamam, buradan birine benzettim
Cinsel Yaşam konusunda 855 cevap paylaştı. Karşılıklı istekler ve beklentiler bu yöndeyse elbette yürür.
00 Yorumlayürür. ilişki de absürt cinsellik varsa ilişki değil bence tadında anca dediklerin falan
00 Yorumlayürür ama bence doğru değil ilişkiye girmeden evelenenler genelde pişman oluyor ve boşanıyorlar
00 Yorumla
+1 yılEl ele tutuşmadan öpüşmeden de ilişki yürür. Ve yürümemesi için bunlar engel değil
00 Yorumla
+1 yılYürür neden yürümesin, ancak bir süre sonra daha fazlasını ister her iki tarafta ki bu çok normal
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik olmadan ilişki yürüten nadir artık sarılma öpüşme falan
01 Yorumla- +1 yıl
Bu devirde evliliği bekleyen yok insanlar sabırsız olduğu için cinselliksiz evlilik olmuyor
+1 yılilişki cinsellik olmadan yürür
ama evlilik yürümez00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı. Yürür neden yürümesin? Ama Bi zaman sonra iki taraftan biri baya şişer 😂😂
00 Yorumla
+1 yılCinsellik ile her şey zirvede yaşanır, daha güzel olur bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatırsa yürür kanka ruhun bile duymaz. Sevismeyeceksem neden seviyim ya
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa iyice gevur olacağız bacım burdaki abazanlara bakarak düşünme bunlar kedi köpek olsa onlara da yürür akıllı ol evlenmeden cinsellik yok
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKız daha 19 yaşında sizin baciniz yokmu belki bunlar ensest takılacak kadar asagliklardir oda mumkun
Gizli Üye(18-24)+1 yılSevgiliyken yürür de evliyken cinsellik olmadan olmaz bence evliliğin mimarı aile kurmak ve cinselliktir bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 aylık sevgiliyiz sadece öpüştük ikimizde cinsellik istemiyoruz evlenmeden
05 Yorumla- +1 yıl
5 aylıksa cinsellik olmamalı ki zaten en doğrusu evlenince
Cevap sahibi+1 yılYok canim istemiyoruz ikimizde zaten.
- +1 yıl
Bi zahmet olmasın 😂
Cevap sahibi+1 yılOlmamasini istiyoruz zaten siteye bakarsanız yapmayan kalmamış
- +1 yıl
Elin kızına elin ogluna heveslenseydik ohooooo
Gizli Üye(36-45)+1 yılYürüttüm. Hiçte zor değil. En kötü buluşmadan önce mastürbasyon yaparsın. Tedbir alırsın.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTabi neden yürümesin birbirinize saygılı ve sıkıcı olmazsanız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlişkiden ne beklediğine bağlı. Bazıları evlenmeden ilişki yaşamak istemiyor.
00 Yorumla
+1 yıliki kişi arasında verilen bi karardır osada olur olmasada ama. ama oluru daha çok basar :D
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Zor ama imkansız değil
00 Yorumla
+1 yılYa yürür tabii de bence ten uyumu da önemli bir seçenek
00 YorumlaYürümez bu devirde pek de gerçekten seviyor sayıyor ve değer veriyorlarsa olur
01 Yorumla- +1 yıl
@susvr hanımefendi neden yurumesin ki Sevgiliyken flört ederken illa cinsel birlesme olcak diye bisey yok bnce...
+1 yılSevgililik cinselliğe bir kılıf değil mi zaten bunun kılıfına uymuyorsa flört olur o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı.
+1 yılYürümeli. Ama yürümüyor.
10 Yorumla
+1 yılBence en güzel cinsellik olmadan yürümesi
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen az daha bekleyebilir yani o konu icin😊
+1 yılyürür neden yürümeesin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılBu çağda imkansız gibi
00 Yorumla
+1 yılO isimle bu soruyu bağdaştıramadım
01 Yorumla- +1 yıl
Sabır etmek öpüşmekten ibaret değildir el değmemesinden ibarettir bunu bilin istedim bende 26 yaşındayım hayatımda hiçbir şekilde cinsi münasebet yaşamadım
u +1 yılOlduran vardır niye olmasın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Kanka olursak yürür sevgiliysek asla yürümez
00 Yorumla
+1 yılGayet de yürür. Neden yürümesindi?
00 Yorumla
+1 yılYürür niye yürümesin biz 7 yıl yürüttük
04 Yorumla- +1 yıl
@ckcckckcc evet , 6 yıldır da evliyiz bi sorun yok. İstek oluyor illa ki olmuyor değil o zamanlar ama sabretmeyi bileceksin.
- +1 yıl
@ckcckckcc bide o zaman whatsapp falan yok 10k SMS al bitir 😂
+1 yılcinsellikte ilişkinin bir parçası...
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar