Bir tarafın sert, bir tarafın soft sevmesi ilişkiyi çıkmaza mı sokar? Böyle bir durumda partnerinize uyum sağlamaya çalışır mısınız? 

Seks softla başlayıp devam eden ya da hard ile başlayıp onunla devam eden bir şey değildir. Zaten en uygunu soft başlayıp yavaş yavaş setleşiyor olmaktır. Böyle olunca her iki tarafın talepleri karşılanmış olur.
Sekse sofr başlayıp sona doğru sert llursa iki tarafta mutlu olur. Fakat taraflardan biri hiç sert iliski istemiyorsa bunun dozunun ne kadar nasıl olması onu rahat ettiri bu konuşulup bur uzlaşmaya varilabilir.
Tek tarafın istekleri doğrultusunda yaşanan cinsellik mutluluk vermez.
Cevap
22Cevap
Bence uyum olabilir
Soft başlar ve gittikçe sertleşir, iki taraf da istediğini almış olur
Partneri sert, kendisi soft seven bir erkek bence uyum sağlayamaz. Çünkü o sertliğin içinden gelmesi lâzım. Ama soft isteyene uyum sağlanır bence.
Evet soft daha iyi bence benim sorularımada bakabilirsiniz
Bir oburunu
Diğerinde diğer tarafı tatmin wdersin
Sırayla...
Başlangıç soft olmalı her zaman kadın kıvama geldikten sonra sert oluşmalı yoksa keyifli olmaz
Bireylerin bir birlerini kabul etmeleriyle alakalı bir konu bu…
Başlarda Soft güzel olur ama sonrası için soft istemek evet ilişkiye zevk vermez.
Ara ara soft ara ara sert takiliriz bizde ilişki esnasında. Herkes mutlu 😉
Arayı bukmak gerekir ama yumuşak seks beni pek tatmin etmez
Bazen biri uyum sağlar bazen diğeri iki türlüde yaparlar o şekilde orta yol bulunur.
Evet sokar, orta yol tam bulunamaz
üzücü
Sokabilir ama ilişkilerin çoğu böyle ki zaten.
maalesef o uyumu yakalamak biraz zor :D
Bence birbirlerini tamamlarlar
Sekste sürekli hard ya da sürekli soft olunmaz ki zaten seksin akışına göre değişir o
Hayır uyumlu olacaksın
Sokmaz bence duruma gore degisir
anladım
İlk basta soft uç ya da dörtte bosalamadigimda haliyle çok sert yapıyorum kimisi bundan memnunkimisi çık yeter lütfen diyor
evet kişiye göre değişiyor
Peki siz erkeginizin aldığı o zevki arzuyu hissedip bosalamadigi an kendinize çekip devam et daha sert dermisiniz
Softan sert daha iyi
zevk verir
Soft girip hata bitsin
Hayır girmez bence
sert seven kadınsa yürümez ilişki
Sokmaz
Arayı bulmak lazım
Daha heyecanlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?