Dul biriyim ve f*ck m var. Ve onunla konuşurken sabaha kadar durmak yok hard istiyorum dedim ve bana doyumsuz olman beni dahada büyülüyor dedi. Doyumsuz olmak iyi bişey mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Şöyle düşünün. Bir kaplana sahipsiniz ve onunla yaşıyorsunuz. Onun ağırlığı kuvveti kontrolü nekadar zor olabileceğini tahmin edersiniz ama bilirsiniz ki o kaplandır. Beliniz tutmuyorsa kuvvetiniz yoksa onu zaten taşıyamazsınız. Onu taşımak bir ayrıcalıktır. Tek eşliliğe razı gelmiş bir doyumsuz bir kadını taşımakta bir erkeğin rüyası kadar özeldir. Sadece taşıyabilene...
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHard istemem doyumsuzluk değildir. Gerçekten doyumsuzluk çok farklı bir şeydir ben onun doyumsuz kadın gördüğünü sanmıyorum. Sen sadece seksten nasıl zevk alınacak olduğunu bilen bir kadınsın
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
50Cevap
+1 yılhard seviyosun sadece doyumsuz dediğin afedersin ama grup falan isteyen meshebi de alt tarafı da geniş insanlar oluyor. hard a lafım yok ama grup dendi mi ben yokum aga
00 YorumlaDul bayan olunca bir günde belki bir Aylık hasreti sonlanan istediğinden doyumsuz modundasin bunu haftada bir yapsan daha doyarsin
00 Yorumla
+1 yılPeki partnerin seni tatmin edebiliyor mu? Doyumsuz olmak kötü birsey degil ama haketmeyen ellerde mundar oluyor isteklu doyumsuz kadınlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. hemde nasıl güzel bisey peki yaşadınız mı da? sabaha kadar durmadan sokması seni kudurtur bak
00 YorumlaDoyumsuz kadın bence iyidir her gün ateşli gecele yani böyle bi arkadaşım olsun isterim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 435 cevap paylaştı.
+1 yılBen çok gördüm doyumsuzum diyenleri 1 saat sonrasında arabistan çöllerine dönen
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. erkegi cezbeder tabi doyurabiliyorsa. istekli kadini sever erkekler
00 YorumlaEvden bakkala çıkamayan, hayal dünyası geniş ortalama KS pembelisi
00 Yorumla
+1 yılBu çok iyi bir şey ve her erkeğin aradığı kadın profili sensin. Hayran kaldım sana şu an.
00 Yorumla
+1 yılHer kadın öyledir. Bir iki tur doyup orgazm olunca sakinleşiyor. En fazla 3 ay sonrası yine klasik türk kadını
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. f*ck yetmedigi zaman bana ulas bende doyumsuzum asiri hemde gec geliyorum 🙏
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba bende 22 yaşında 1.87 boyunda yakışıklı bir çocuğum bende sizin gibi FB arıyorum eğer en azından bir konuşmak isterseniz gizlimi açacağım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHahaha kadının doyumsuz olması iyi bir şey tabi. Benim f. ck da sabaha kadar aldığı zevkten gayet memnun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSert sevmek bir fantezi tat ve hissetmektir doyumsuzluk değil ama her erkek doyumsuz olmanı severim desede reel farklı oluyor
03 Yorumla- +1 yıl
Evet çünkü reelde yetemiyorlar mallar
Cevap sahibi+1 yıl@SeductiveDusky sende bir kaç erkeği al gurup yap tır garajına falan gir g z mll
- +1 yıl
Kes sesini yetersiz cevap verme bana 😏
Gizli Üye(30-35)+1 yılOooo harika bebiş habersizce bacak arkandan ellesem ne dersin acaba 😃
00 YorumlaBir yerden sonra çok esliliğe gecmek isteyebilirsin bi tanesi yetmeyebilir bu senin için sorun reskil etmezse eğer bence doyumduz olmanda anormal durum yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Muhtemelen o kişi 3 ten sonra baya yorulacaktır. Sonrasında tabi sende söylediğin kadar doyumsuzsan
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılGrupta istersin yakında sen bak sen 😂
00 Yorumla Tabiki iyi , sertce becermek gerek seni
00 YorumlaErkek yetebilirse tâbi iyi bir şey
00 Yorumla
+1 yılBuna doyumsuz denmez bence normal bise bu
00 YorumlaHiç kimse doyumsuz değildir
00 Yorumla
+1 yılgrup seks senin için en ideali bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKarşındaki ne bağlı. Bence iyi ama yerine göre
00 Yorumla
+1 yılHayatinda doyumsuz kadın görmemiş o sap 😄
00 Yorumla
+1 yılDoyumsuz olmak iyi bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşın kaç evli iken de mi böyleydin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemek ye knk bol bol ama dikkat et kilo almayasin
00 YorumlaHard seksle doyumsuz olmanın ne alakası var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. evet ama önemli olan sekste doyumsuz olabilmen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Aradığım kadın
00 Yorumla
+1 yılÖnemli olan durmak değil.. kendini durdurmaktir
00 Yorumlasana bir erkek yetiyor mu
00 Yorumlaevet büyüleyicidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılGuzel bir şey
00 Yorumla
+1 yılTercih meselesi
00 Yorumla
+1 yılSanırım öylesin
00 Yorumla
+1 yılE tabi güzel bir şey
00 Yorumla
+1 yılTabiki benimki de öyle
00 Yorumla
+1 yılNasip et allahım
00 YorumlaKötü
00 Yorumla
+1 yıldegil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTrollsun ya yemin eder misin senin kız olduğuna
02 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Cevap sahibi+1 yılYemin etsene ben kızım diye erkeksin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu olaylar ciddi mi
115 Yorumla- +1 yıl
Şakası yok bazı kadınlar cidden çok doyumsuzlar
Cevap sahibi+1 yıl@OmenTonrimDidim pessss
- +1 yıl
Bu tip bir kadını hayatımda isterdim sınırlarımı zorlamak için
Cevap sahibi+1 yıl@OmenTonrimDidim ben 1 kisiyle yaptım o da 2 sene once. Yani isini hakkiyla yapan erkekler var mi acaba
- +1 yıl
Cidden var hakkını verenler:) seksten beklentileriniz de önemli tabii bu konuda.
Cevap sahibi+1 yıl@OmenTonrimDidim ya ben seks ile orgazm oldum mu acaba? Mesela yapiyosun ya zevk aliyosun bir de iyice git gel yaparken böyle zevk alman artiyor sonra bosaliyorsun sanirim o zevk düşüyor. Bu orgazm mi? Yoksa illa titremek mi lazim
Cevap sahibi+1 yıl@Hairmafya hayir titremedim
Cevap sahibi+1 yıl@Hairmafya ne alaka bosalma ve orgazm aynı
Cevap sahibi+1 yıl@Hairmafya ya bosalmak ve orgazm ayni
Cevap sahibi+1 yıl@Hairmafya ya yaz bakalım googlea. Ne diyorlar boşaldın mi? Orgazm oldun mu? Nasıl ayni degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvett
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyi bir şey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvet iyi
00 YorumlaDoyumsuz olmak güzel
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Süper bişi
00 Yorumla
+1 yılHerkese lazım
00 YorumlaWuuu devamm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende seni düt