+1 yılBunlar gayet doğal ve insani şeyler. Evli olman yalnızca eşinden tahrik olacağın anlamına gelmez. O da başka kadınlardan tahrik olabilir ve oluyordur da. Önemli olan aidiyet hissini korumanız ve bu etkilenmeleri evliliğinizi zedeleyecek boyuta taşımamak. Yoksa evlenmek demek beş duyunuzu dış dünyaya kapatmak demek değil. Aksine iyi kullanılırsa bu gibi ayrıntılar kendinde veya eşinde bazen eksik olanı fark etmeni ve bunu tamamlamanı sağlıyor. Sen de aklı başında bir kadınsın zaten, okuduklarımdan anladığım kadarıyla. Bunda bir sorun göremedim.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru söylemişsin bende böyle düşünüyorum teşekkür ederim
- +1 yıl
👍🙏🏻
En İyi Cevaplar
Anladığım kadarıyla bu konularda tecruben iyi eşinlede fantazin güzel bunu evde güzel yapıyorsunuz işe gittiğinde yalnız kalıp bir iki posta mastürbasyon. yapiyorsundur karşı cinsi hep arzulayan özelliğin var, ilişkilerde onları hayal ederek fantaziniz oluyormu
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet oluyor öyle yapıyoruz ve evet gündüz mastürbasyon ta yapiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılLibidosu yüksek biri olduğunu değerlendirebiliriz ama doyumsuz olup olmadığının kanıtı drğildir bu. Doyumsuz insan yeri gelir bir günde 3-4 erkekle seks yapar ama daha fazlasını ister. Sen bu durumu henüz deneyimlememişsin.
016 Yorumla
Soran+1 yılEşimle olan iliskime göre yanitlicam cunki ondan ne önce ne sonra kimseyle olmadım hergun seks yapıyoruz ve yaklaşık 1 saati buluyor bazen daha uzun bazen daha kisa surebiliyor ama. asla yarım kalmıyorum orgazma ulaşıyorum ama. aradan bir kaç saat geçsin yine Canim isteyebiliyor sabah işe gider akşam gelir eve akşamı zor ederim mesela yani aslında doymuyormuyum. doyuyorum ama sık acikiyorum heralde ne bilim
- +1 yıl
Dediğim gibi. Bu durum doyumsuzluğunu drğil yüksek libidoua sahip olduğunu kanıtlar sadece. Ben de her sabah ve her akşam seks yapsam öğlen de canım seks istiyor ama kendimi doyumsuz olarak değil arzulu diye tanımlıyorum. Benzer durumlardayız.
Soran+1 yılBende doyumsuz olduğumu düşünmüyorum ama genel. algi hemen böyle doyumsuz diyor filan cunki doymuş oluyorum yani ne alaka doyumsuzluk
- +1 yıl
Bizim toplumumuz aşırı derecede bilgiiz ve bilinçsiz. Bu yüzden sürekli olarak kavramlar birbirine karıştırılıyor.
Mesela sınırsız seksle ilgili soru aç, anal seks yapmayı sınırsozlık zanneden birçok kişi sınırsızım diyor. Pissing, fisting, scat, peging, ensest, zoofili, nekrofili, pedofili gibi kavramlardan haberi yok, bol keseden sallıyorlar işte. Yanılıyor muyum?
Soran+1 yılÇok haklisin
Soran+1 yılBu yazdıklarin arasından benim bile bilmediklerim. var şu an arastiricam
- +1 yıl
😊 ilk defa bunlar nedir diye sormak yerine araştıracağım diyen bir üyeye denk geldim, mutlu oldum. 😊
Soran+1 yılFisting ve scat hariç hepsini biliyorum ve diğerlerini eşimle fantezi olarak yapıyoruz ama o ikisini nedir bilmiyorum duymdimda bakicam
Soran+1 yılSana bişey sorabilirmiyim
- +1 yıl
Elbette
Soran+1 yılBu seks terimlerine baya hakimsin hani bir tane fantezi vardiya ona ne deniliyordu ağzına boşaltıyor ve ağzımda spermle eşimle opusuyoruz buna ne deniliyordu onu arastiritorum bayadirda bulamadık. bir çok seyi yapiyorum biliyorum ama ne deniyor onu unutuyorum çok fazlaca tür çeşit var ondan olsa gerek
Soran+1 yılBulamadım *
- +1 yıl
Cum swapping
Soran+1 yılEvet aynen teşekkür Ler🙂
- +1 yıl
Ricalar ederim 😊
Soran+1 yılScat i arastirmama rağmen anlamadım ve pisssingle birlikte de geciyor bazı yerlerde pissing benim bildiğim çs fantazisi degilmi
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. normal değil. kendine çeki düzen ver.
bu fiziksel değil ruh ile alakalı yani daha doğrusu ahlak yapısı ile alakalı bir durum. biraz sadakat lütfen. başka birini düşünme durmundan utanç duymayı öğrenmelisiniz01 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben utanç duyduğumu söylüyorum ovundugum bir olay değil ahlakla ilgili diyorsun bana dışardan baksan asla böyle biri olduğuma kanat getiremessin cunki edepli oturaklı oturmasını kalkmasını bilen düzgün üslubu sahibiyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılBelki kizacaksin ama hayatinda ilk ve tek esin olunca ister istemez baska erkeklerin performansini, seks yaptığını hayal ediyorsundur. Iste bu genclikte bastirilan arzulardan kaynakli.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimin benden önce bir çok ilişkisi olmuş ama oda halen başka birinden de tahrik olabiliyor buna ne diceksin
- +1 yıl
Iste o yapmış ondan cekici geliyor. Sen yapmadigin icin merak ediyorsun
+1 yılSenin gibi olan tanıdığım oldu farklılık tan çılgınlık tan hoslaniyorsun kafa dengi bir eşin olsa çok renkli çok süper seks hayatın olur senin
013 Yorumla
Soran+1 yılEşim gayet kafa dengi biri her fantazime cevap veriyor ve aynı şeylerden haz alıyoruz başka birilerinden tahrik olduğumu bile ona söyleyebiliyorum
- +1 yıl
Harikasınız ozaman süper otesisiniz. Eşin çok şanslı ve bende o kafadayim daha ileriye gidebilir bence o fanteziler
- +1 yıl
Benzer bir ilişkim oldu daha detaylı konuşmak isterdim seninle
Soran+1 yılDaha ilersi diye kast ettigin şey nedir
- +1 yıl
Yanlış anlama böyle bir ilişki yaşadığım için konuşup fikir alışverişinde bulunmak amaçlı sohbet edelim istersen
Soran+1 yılİstemem sagol
- +1 yıl
Ok
- +1 yıl
Konulu yapın seks esnasında
Soran+1 yılYapıyoruz zaten
- +1 yıl
Ee sorun ne ozaman daha ne istiyorsun
- +1 yıl
Adam herturlu istegine karşılık veriyor
Soran+1 yılSorun kocamı çok severken hersey de yolundayken derdin nede başka birinden etkileniyorsun yani kendime kiziyorum elimde olmadığı icin
- +1 yıl
Kızma bence bu senin fantezi dünyanın renkli olduğunu gösteriyor. Kocanı sevmediğin anlamına gelmez zaten. Arada farklılık ister herkes bunu kocanla paylasmanda güzel bence.
+1 yılHerkes senin gibi merak etme. Bunun daha üst versiyonlarina zamanla gececeksin
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Değişik fanteziler turetmeye başlayacaksın farklı farklı.
Soran+1 yılBunu zaten şu an da yapıyoruz ama bir çizgimiz var hayata geçirmiyoruz istemiyoruz bu fantezi oolarak guzel bizim için ileesine gerek duymuyoruz
- +1 yıl
Bende onu diyorum şu an ki fantazilerde yavaş yavaş kabak tadı verecek ve bir ilerisi gelecek hep
- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılGayet normal hatta biri benden penis istemisti attigimda oha kocaminkinden buyuk falan demisti hshshsnsn
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu normal. Mutluluğunuz daim. Nefis mi desem şeytan mı dürtüyor desem bunların hepsi olabiliyor. Kimi zaman her insanda bu durum olabiliyor. Gönlünü ferah tut
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılMutluluğunuz daim olsun 😊
Soran+1 yılSağol çok teşekkür ederim Allah razı olsun senden de
Cevap sahibi+1 yılAmin. Kafaya takma. Bir şeyle çok uğraşırsan çok yıpranirsin 😊
Soran+1 yılDoğru diyorsun aynen
Cevap sahibi+1 yılDetaylandirmadim. esin gelince ona sarılmayı unutma. Gerisini de boş ver
Soran+1 yılSaden böyle seyler olunca yani istemsiz tahrik olduğumda filan suçluluk duyup ona sıkı sıkı sarılıyorum
Cevap sahibi+1 yılSen çok güzel bir eşsin bence 💐evlilik yüzüğü takıyor musun
Soran+1 yılEvet takıyorum tabiki hiç cikartmam neden sordun
Cevap sahibi+1 yılBu anlattığın olay ya da düşünceler kafana aklına tekrar gelirse eğer yüzüğe dokun ve yüzüğü öp. Eşinle sevgi bağın kuvvetli. O yüzüğü öptüğünde ya da dokundugunda içini huzur kaplayacaktir. ya da eşini ara konuş mesajlas🙂bu yüzden sordum😊
Normal robot değiliz sonuçta bazen bir ses bir bakış insanı bitirebilir
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle dimi ama bazen insanlar bilirsin şu bakış açısında aşik olanın gözü kimseyi görmez filan
Soran+1 yılTatmin oluyorum onda sıkıntı yok sadece tek derdim hiç ummadığım bir anda başka biri beni tahrik edebiliyor karşıdaki kişide bunu bilerek yapmıyor yani kendi haline mesela
Gizli Üye(30-35)+1 yılmaalesef bende. Onu uyutup uyutup bu saatlerde hep kaçamak peşinde koşuyorum. İlişkimiz parmakla gösterir başkaları tarafından belki ama bende var sanırım bir problem. Farklı kadınları keşfetme isteğimin önüne geçemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılKadınsıj cinsel istek duyman normal. Ayrıca eşine söyle daha sık s. ksin seni. Gözün kaymasın
00 Yorumla
+1 yılVücudun daha farklı kişilerden de zevk almak istiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal annemle babamın çok mutlu bir evliliği vardı ama açık evlilikleri vardı annem fransız fransada bazı erotik filmlerdede oynadı aşk başka cinsellik başka
00 Yorumla
+1 yılİnsan eşinden başka kişilerden de hoşlanabilir bu normaldir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendine hâkim olmayı öğren eşine sadık kal başka biriyle Seks yapman sonrası pişmanlıktır
02 Yorumla
Soran+1 yılHakimiyette sıkıntı yok gayet bilincindeyim ve hakimim
Cevap sahibi+1 yılHiç öyle görünmüyor anlattıklarına bakınca😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni yaramaz seniii😈 ileride sadece tahrik olmayacaksın etmeye de başlıyacaksın ve olan olucak yani kaçarı yok
00 Yorumla
+1 yılnormal ama o düşüncede kalsın her seks aynıdır her sevişmede seni tatmın etmeyen seks bir erkek tarafındanda tatmın edilmeyecek zinaya bulaşan herkes pişman öyle ya da böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet zaten ilersini düşünmüyorum ama tahrik olmak bile bir suçluluk duygusu içeriyor benimmicin
- +1 yıl
sende eşinle seviş doya doya sonra dışrı falan çık
+1 yılEsinle iliskiye girerken baska erkek hayal ediyormusun peki
029 Yorumla
Soran+1 yılBunu çok denedim ama olmuyor yani kendi halime gündüz mastürbasyon yaparken çok rahat hayalimde canlandırabiliyorum kareleri ama eşimle seks yaparken yapmadan önce aklimda oluyor ama o an ya unutuyorum o an ya da aklıma getirmeye çalışıyorum yani akilma geliyor ama gözümde canlandiramiyorun kareler yok silik
Soran+1 yılHatta eşimle başka birisinin fantazisinide yaparız bana işimde söyler ama yinede kareler yok o his yok yani esime odaklı oluyorum
- +1 yıl
Seni en iyi ben anliyorum merak etme
- +1 yıl
Esinde seni paylasmak mi istyo yani
Soran+1 yılHayır seks yaparken öyle konusuruz ama ciddi anlamda hiç konuşmayın öyle şeyler
Soran+1 yılZ
- +1 yıl
Sadece seks anindami konusuyorsunuz
Soran+1 yılEvet ciddi anlamda istemez öyle şeyi ama biz yatakta kendimizden geçip herşeyi konusabiliyoruz
- +1 yıl
Bende cok istyorum sizin gbi konusmayi ama nerde yaa
Soran+1 yılDaha iyileri senin olsun insallah
- +1 yıl
Insallah canim benim sen bulmussun bak ne guzel
Soran+1 yılSende bulursun inşallah kendine göre birini Allah kalbine göre versin ya da varsa hayatında biri istediğin gibi biri olsun değişsin inşallah istediğin yönde
- +1 yıl
Aizin gbi olabilmek hayalim yaaa
Soran+1 yılOlur bence çok zor bişi değil aslında birbirini çok iyi tanımak ve güvenmek güvende hissetmek le. ilgili o güveni o hoşgörüyü karşı tarafa yansitirsan oda senden hiç bir düşüncesini esirgemez seninde esirgemeni istemez dusuncelerini
- +1 yıl
Ciddisin dmi bak lutfen
Soran+1 yılEvet neden
- +1 yıl
Ne bileyim herkes ciddi olmuyo cunku
Soran+1 yılYok yok son derece ciddiyim bunu tüm samimiyetimle söylüyorum
- +1 yıl
Gercekten harika birisisiniz siz varya
Soran+1 yılTeşekkür ederiz
- +1 yıl
Brsey sorabilirmiyim izninle?
Soran+1 yılTabi sorabilirsiniz
- +1 yıl
Tut ki esin kabul etti siz ve biz ayni odada seks yapmayi istermiydin?
Soran+1 yılBu merak ettiğim bir şey bir gün deneyimlemek istesemde hep merak ettiğim bişey olarak kalmasını isterim xunki şu an bunun fantazisimi yapmak bile çok heyecan veriyor ama gerçeğini yaptığımızda artık fantwzisi heyecan vermez büyüsü bozulur ve farklı bir boyuta geçmiş oluruz
- +1 yıl
Senin sohbetin gercekten cok iyi yaa vallahi bak tamamen dogalsin
- +1 yıl
Hayali bile heycanlandiriyo dmi insani
Soran+1 yılTeşekkür ederim cidden ve evet tabiki heyecanlandiriyor
- +1 yıl
Sizinle ayni odada olmak icin herseyimi verirdim biliyomusun
- +1 yıl
Sen peki
+1 yılFlörtözsün dürtülerine hakim ol
13 Yorumla
Soran+1 yılO nasıl tespit öyle sen düşüncene hakim olabiliyormusun ben kalkıp biriyle bişe yapmak istemiyorum zaten ama tahrik oluyormuyum oluyorum bunu tahrik olduğum kişi biliyormu bilmiyor belli bile etmem
- +1 yıl
Kötü bişe mi dedik gardaş. Düşünmezsen kafanı başka şeylere verirsen hakim olursun bahane arama kşar
Soran+1 yılKafanı vermekle alakalı değil o hiç aklında yokken bile birden bire olabiliyor ben ssana kötü bişe soyledinn demedim sadece durtulerine hakim ol dedin gerçekçi konuşmadin bende örnekledim sen düşüncene hakim. olabiliyormusun diye
+1 yılOlabilir eşinden başkasıyla oldunmu daha önce
08 Yorumla
Soran+1 yılHayır olmadim
- +1 yıl
Yeni mi evlendin ne kadar oldu
Soran+1 yıl7 yıl olucak
- +1 yıl
Baya da olmuş bu açlık son yıllarda mı başladı
Soran+1 yılYoo hep öyleydim açlık degilki birinden etkileniyorum açlıkla ilgili değil balayında bile biliyorum birinden etkinemistim
- +1 yıl
Açlık dediğim doyumsuzluk hissi. Yani kendine hakim olabiliyorsan reelde sorun yok etkilenmek elinde olan bir şey değil sonuçta
Soran+1 yılReel de sıkıntım yok kırmızı cizgilerim var ve ötesine geçmek istemem zaten karşı cinse karşı her zmaan resmiyim meyil vermem
- +1 yıl
O zaman ne sorun olcak hangimizin değişik fantezileri istemsiz tahrik olduğu durumlar olmadı ki
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. böyle durum varsa cokda sosyal medyada takılma
00 Yorumla
+1 yılDeğişiklik istiyorsun herhalde.
00 Yorumla
+1 yılBende de var o dediğinden yalnız değilsin
00 Yorumla
+1 yılway be neden acaba bu doyumszluk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlabilir sevmek ayrı hoşlantı ayrı
31 Yorumla
+1 yılburada işin ne ozaman
01 Yorumla
Soran+1 yılSana ne desem boş anlamassin cunki
- Cinsel Yaşam konusunda 627 cevap paylaştı.
+1 yılKendine hakim ol şampiyon
00 Yorumla
+1 yılBence hic normal değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen çok tehlikelisin
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden öyle dediniz
- +1 yıl
Yanına yaklaşsak üzerimize atlarsın mazallah 🤣
Soran+1 yılHayır ne alakası var kimseyle isim olmaz
- +1 yıl
😘🤣
+1 yılKonuşalım mi biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuşalım burdan ama
Olabilir
00 YorumlaNormal normal seni bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılayop değilki
04 Yorumla- +1 yıl
ayıp değill
- +1 yıl
mastürbasyon insanın en mükemmell hali dirr..
- +1 yıl
orada mısın, sustun sustun..
- +1 yıl
merhaba
Gizli Üye(30-35)+1 yılSesimden etkileneceginden eminim
012 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılOyle.. etkilerim ben
Soran+1 yılBundan banane peki
Cevap sahibi+1 yılOndan da banane derdim mi?
Soran+1 yılSananeyse yazmaasaydin alla alla
Cevap sahibi+1 yılHahahah mikropmusun sen ya 🤪🤪😁😁☕️
Cevap sahibi+1 yılSorunu begeniyimde ekle beni?
Soran+1 yılYooo
Cevap sahibi+1 yılEvet evet bu bir isaret olmali karsilikli laf sokmalar filan 😇😇😀
Soran+1 yılCiksana sen bı gizliden
Cevap sahibi+1 yılBegenirim yaz bana 🤫🤫
Cevap sahibi+1 yılBegendim bul beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılGaliba
00 Yorumla
+1 yılTavsiye versen bana
06 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadim
- +1 yıl
Tavsiye ihtycm var
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl