Hep erkeklerle beraber oldum ama kadınlar da ilgimi çekiyor. O halde hetero muyum ben?
Neyim ben yardımcı olursaniz sevinirim
Neyim ben yardımcı olursaniz sevinirim
Merhaba
Genelde her sağlıklı birey bir erkeksi kişilik, bir de kadınsı kişilik özellikleri taşır. Erkek ve kadın hormonlarındaki bir dengesizlik, bu özelliklerin sağlıksız gelişimine yol açıp bazı problemler ortaya çıkarabilir. Bu durum, bazı cinsel kimlik bozukluklarının nasıl geliştiğini de açıklayabiliyorAma seninki kişilik kayması gibi bir durum da olabilir. Bir çok kadında vardır aslında senin yaşadığın duygular. Benimde bazen kadınlar ile sevişmek daha zevk verici olabilir düşüncesi oluyor normal çok takılma neyim diye
Bende öyleydim bi dönem acaba hemcinsimle olsam nasıl olurdu falan diye düşünmeye başladım. Sonra bunu deneyimledim ve biseksüel olduğuma karar verdim. Ama her kadına aynı gözle bakamıyorum nadiren çekiyor kadınlar beni
Muhtemelen sadece beğendiğin için öyle hissediyorsun artık kadınlar öyle bir giyiniyor ki kadın erkek olmaksızın herkes dikkat esiyor muhtemelen sizde böylesiniz çok takılmayın bu konuya
Bence meraktan kaynaklı bir durum reel olarak yaşanmış olsa bu durum ya artacak ya devam edecek hiç yaşamadığım için merak duygun senin o yönde ilgini artırıyor
Kesinlikleeeee
Aşırı meraktayimmmm yaa
İnsanlar konu ne olursa olsun görmediği bilmediği şeyleri merak eder onu görene kadar da bu merak artarak gider ama sona gelindiğinde ya artık hiç bir önemi kalmaz ya da hat safhaya ulaşır çözüm ertelemeden sona ulaşmak ve karar vermek ya devam ya tamam şeklinde bu tabi sadece seks için değil her konuda geçerli
Aynen ya hep merak
Ulaşılamaz olması cezbediyor
Maalesef ayneb öyle
Cevap
61Cevap
Merhaba
Hetero seksüelsin, her iki taraftan hoşlanan oluyor.
Çoğu kişi bu konuda özenmek, kendini onun yerinde görmek , hayran olmak , beğenmek gibi kavramlar ile eşcinsel dürtüleri karıştırıypr maalesef. Ortada halbuki hiç olmayan bir konu üzerinde kendinizden şüphe duyuyor olabilirsiniz. Bunu anlamanın çok net bir yolu, kendinize soracağınız net bir sorusu var. Hoşlanıyormuyum dediğiniz kişiyi düşündüğünüz zamana geri dönüp o anki halinizi gözünün önüne getirin. Onun cinsel organını , kokusunu , sıcaklığını hayal etmişmiydiniz. Eğer etmediyseniz en başta belirttiğim duygularla biseksüel durumu karıştırıyorsunuz.
Hayatınızdaki kim , kime odaklısınız bunun dışında yaptığınız sorgulamalar sizi kendinizle ilgili zan altında bırakır. Sorgulamayın. Mutlu olduğunuz sürece hayatınızdaki kişiden odağınızı ayırmayın. Düşünceleriniz karmaşadan kurtulacak o zaman. Şunu olmayın bunu olun demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece kendinizi gereksiz yere sorgulamayın bu sizi yorar diyorum.
Merhaba..
Tebrik ederim sende artık bisekssin 😄 bunu farketmen senin içni iyi olmuş. Ama tabiki hoşlansan da ilgini çeksede eğer bir şey yaşamak istemiyorsan hala şanslısın. Sana tavsiyem olduğun gibi erkeklerle devam et. Böylesi daha iyi derim..
Bende de var sanıyordum özellikle p*rn* izlerken güzel göğüs kalçalı kadınları seçerdim sonradan farkettim aslında kendime benzeyen tipleri seçiyormuşum
Bazı geçiş dönemleri olur insanların, kafa karışıklığı yaşadıkları dönemler olur. Yaş ile alakalı değil. Psikolojik olarak hissedilen duygular bunlar. Zamanla düzelir. Kafanı çok takarsan bunalıma girersin bence hayatını yaşamaya devam et
hangi kısmı ilgini çekiyor bfiziği mi güzel geliyor sevişmek mi istiyorsun yoksa sadece sarılıp öpmek daha ilerisi olmaması mı ya da sadece etkilenme mi
Fiziği ilgimi çekiyor
Öpmek istiyorum bazen
Kadinlarla birlikte olmadanda biseks olabilirsin ki
Hani bu illede birlikte olarak olcak sey degil
Ama emin olmak istiosan eskiden biseks sevgilim vardo soru cevaplar yapariz cozeriz gel bana
Kadınların toplumdaki üstünlüğü çekiciliği yani her 2 cinsi de etkileyebiliyoruz yani ilginin olması normal ama biraz fazlaysa ilgin evet aday olabilirsin
Bazen ilgi odakları değişir tecrübe etmeden buna karar veremezsin belki tecru seni biseks yapacak ya da komple tiksinti yaşatıp sadece hetoro eyleminde devam edeceksin
Bende öyleydim el ayak fetiş takıntım var dı yakın kız arkadaşım a karşı anlattım durumu arada emdim ayaklarını okşadım kendimi şimdi bile ara ara yalıyorum
Simavla gireceğin bir şey mi sanıyorsun bunu? Aday falan değilsin saçmalama istersen.
Sınavla değilse nasil girilir ki skdkdkdk
Sınav sınav beynim yandi dkdkdkd
Yavrum değilsin rahat ol
Ne değilim
Biseks mi değilim hetero mu değilim lez mi değilim
Akskdkdk
Sen Heterosun
İsimlere takılma bence nasıl ve kimle birlikte olmak istiyorsan onunla ol zevkini çıkar hayatın tadına var
Sadece merak ve heves yüzünden böyle hissediyorsun. Denemek ve yaşamak istiyorsun ondan :D aday yolunda ilerliyorsun diyebiliriz :D
Ne fark eder? Başka türlü değer kaygıların yoksa kafana göre takıl. Neden kendini her hangi bir gruba dahil etme çabasındasın
Biseksüellik kırıntıları var içinde. Büyük ihtimalle deneyimlediğinde heh tamam ben artık biseksüelim diyeceksin.
Bisekss egilimi soz konusu gibi duruyor. Ama bu ancak is realiteye dokuldugunde anlasilir
Şansımı deneyecem bakim nolcak
Umarim gonlune gore olur..
evet. seneye inşallah kontenjan acarlarsa atanacaksin
Yaaa sksksksk
🤣
Orjinal soru soracam diye girdiğim şu hallere bi bak skdkdkkd
Asdfghjkk
Ayneb öylesin yakın zamanda bisexliğe kabul edilebilirsin ama kurallara uymak şartıyla okey?
Kurallar nedir
Herhangi bir isim koymaya gerek yok bence biir seyler yasanirsa yasanir yaaâni
Ne hissettiğini bilmiyorsan bu arzu fazla film izlemektende olabilir.
normal bu çoğu yakın kız arkadaşım hatta ilişki yaşadıklarım da senin gibiler
Kadinlar ilgi cekmeyecek gibi degil ki bir kafin baska bir kadinim her yerini merak ediyor
Ben kadınlardan hoşlanıyorum ama bazen ara ara beğendiğim erkekler de oluyor ama bu cinsel manada mı olur pek bilmiyorum
Farklı bir şey denemek istiyorsun
Bu senin bilinç altında
Biseks olup olmadıgını psikolog ya da senin kadınlara olan ilgin belirler
Biseks olma ihtimalin var. Ve şu an kabul evresindesin büyük ihtimalle
Deneyimle o zaman. Yasamadan bunu tam anlamiyla netlestiremezsin
Her kadın bisekstir, yüzde yüz hetero kadın yoktur yavrum
Hermafrodit aday adayısın , ilk seçimlerde meclise bile girersin
Kadınlarda genel olarak bu durum var. Bu merak daha çok.
Biseksüelsin. Bir kadınla ilişki yaşasan aktif mi olursun pasif mi?
Ben kadin olsaydim, ilgilimi yine kadinlar cekerdi
En iyi görüş secicem bunu❣️
Açıkçası kadın olsam bende kadınlara ilgi duyardım. Sonuçta kadınlar ilgi çekici.
Hem erkek hem kadınla aynı anda birlikte olsan? Hem erkek için de harika olur
bi hetero to motoro
senin hastalaığın evladım 😂😂😂
Evet Bisex adayısın Bisex erkeği olarak bence denemelisin
İçindeki duyguları bastirma. Çok şey kaçırıyorsun benden soylemesi
Bisekslik var o zaman
Bende senin gibiydim bir dönem ama geçti bende.
Nasil oldu da geçti denedin mi
Şöyle söyleyeyim kadın bedeni cekici geliyor bazen ama sokaktan gordugum kadinlar veya dekolteli kadinlar falan degil. Mesela bazi videolar olur ksdin kadina iliski zevk veriyordu izlemek. Ama aşık olmak, hoslanmak durumu falan yok. Bir de ben eskiden tacize ugramistim. Ondan sonra saclarimi kisacik kesmistim kendimi sucladigim icin, o donem bi kizdan hoslanir gibi olmustum. Ama sonrasinda tarzimi degistirdim saclarimi uzattim simdi erkeklere daha cok ilgim var. Yani uzun bir suredir oyle bir durum yasamadim. Kendiliğinden son buldu o durum.
Hiii anladım senin tamamen piskolijik
Taciz falan olmadi da kendimi de baya dişi gibi hissediyorum aslinda
Ama bazen çekiyor beni
Sanirim macera ve farkli fantezi arayışı tamamen benimki
Aynen bu yorumu bende biliyordum buraya da birçok kisi yazdi zaten buna benzer bi yorum
Vallahi vücutlarımiz çok güzel ❣️
Benim de ilgilimi cekiyor gerçekten neyiz biz😅
Araştırmalar sürüyor
Aksksksk
Kadinlarin %70 i bu durumda. Kadın kadına iliskinin nasıl olacağını merak ederler
beyene bılırsın ılgını cekebılır normal ama sana saglam tad verecek bır erkek bulursan ısler degısır
Bütün kizlar böyle biz kimle şapacaz yakında kız kalmayacak😁
Yaklaşım yoksa ilgin var sadece!
Yaklaşım da denicem işte bakicam sadece ilgi mi yoksa cidden o yolun yolcusu muyum 😅
Eğilimin var
Sence ne olur sonum
B*k yoluna gitmem umarım sjdjdj
Burdan mı söyleyim 🤭
Kadın vücudu daha mı hoşuna gidiyor acaba
Kesinlikle
Yoldan gecen ilgi çeken kadina erkeklerden daha çok bakıyorum
Muhtarlık mı bu kardeşim ne adayı ya
hayır böyle biseksüel olunmuyor
Covu kadında bu tüe dueumlar var normal
Sadece cinsel anlamda mı?
Sadece merak da olabilir
sana erkek denk gelmemiş :D
Biseksüel olabilirsin
kadınlarda öyle özellikler var
Ilginc. Ben de kızlara ilgi duyuyorum
her türlü fanteziiy denemek isteyen birisin sadece
Kadınlarıla birlikte olduğunu hayal ediyor musun?
Dilediğin içten geldiği gibi yaşa hayatını
Bisexsin kadınlarla yapmak istiyorsan
illa kendine o konuda bir sıfat mı takman lazım?
Bazen sadece merakk. Belkide yapsan sevmeyeceksin
Yani bazı şeyleri demeden bilmek zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?