Hayir, lafa hiç alakasiz bir erden girdim belki ama, kadin gibi kadin olsalar erkeklere ilgi duyarlar. Kadinin begenilme, tutku, kiskanilma, arzu edilme, merak edilme, korunmayi isteme, sahiplenilme gibi duygusalvr ryhsal ihtiyaçlau vardir. Ve bunlarikarsi cinsten bekler. Bir kadindan değil. Kadini kadin yapan, biraz nazik, narin, kirilgan, duygusal ve hassas yapisi değilmidir. Sizin savundugunuza göre, sevgilisi olmayi istediğiniz kadin, baska bir kadina sahip çikip bir erkeğin ona verebileceği duygulari kendisi veriyor. Yani bu durumda, "normal bir kadindan daha kadin" değiller, normal bir kadindan daha çok bir erkeğin ozelliklerine sahipler.
Zeka, algilama ve arada bağlanti kurabilmek için gerekli ve yeterli bir vasif. Daha fazlasini açiklamam zor. Özelden konuşmuyorum kimseyle :) İyi akşamlar
Tamam. Ben açıklaman biraz uzun sürer diye dedim. Anlamadım da neyse. Biraz üstün zekalısın galiba. Ben de sana göre canım olduğuma göre. Anlamamam normal olsa gerek :)
Karşı olunacak birşey yok ki. Kadın biseksüelse öyledir yani. Onu değiştiremeyiz ben de böyle bir kadın sevgilim olsun istiyorum. Gayet de normal geliyor bana
En İyi Cevaplar