+1 yılnormalde evet sahiplenme güdüsünü arttırması gerekir normali bu ama kişiden kişiye değişen bir şey olduğu için bir önemi de olmayabilir gözünde evli değilken benimle oldu deyip değerini de düşürebilir kişiye bağlı olarak sevgilini tanımıyorum ondan dolayı ne desem boş o yüzden bil ki normal olan ilk dediğim.
08 Yorumla
Soran+1 yılya ben 5 senedir tanıştık tanışalı asla yapmadım asla ve artık bende istedim o zaten istiyordu yaptık hatta o da ilk defa bir bakirwyle yaptığı için benim içinde zor bu durum falan dedi beraber olduk ama çok kan aktığı ve acıdı için çekildi yani beni unutamaz ve sahiplenir diye düşünüyorum. Onun için bakirelik aşırı önemliydi ve benimkini o aldı
- +1 yıl
o zaman mutlu olmuştur ama zor da olmuştur bahsettiğin sebeplerden bakireliğe önem veren biri için bu senle evlenebileceği anlamına gelir herhalde
Soran+1 yılBaya önem veren birisiydi bende verdim ama bilmiyorum
- +1 yıl
duymak istediğin ne tam olarak ve bunları onunla konuşsan daha mantıklı değil mi
Soran+1 yılOnunla bu konuları konuşamıyorum tek merak ettiğim bağlanır mı bana artık
- +1 yıl
5 yılda bağlanamamış mı bu arkadaş ben anlamadım ki bir de nasıl konuşamıyorsun 5 yıllık sevgilin değil mi bu senin bu 5 yılda ona bunları konuşacak kadar bir bağ kuramadınız da yatacak kadar bi bağ mı kurdunuz ancak yani yabancı ve tanımadığın kişilere sormak 5 yıllık senin için önemli olan ilk seferini verdiğin adamdan daha mı kolay. kusura bakma ama anlamıyorum
Soran+1 yılHayır bahsettiğim tek eksik cinsellikti ve o da oldu artık eskisinden daha çok bağlanır mı bunu ona nasıl sorayım bana bağlanır mısın diye swn bir erkeksin erkek olarak anlayabilirsin ben anlayamıyorum bu sadece
- +1 yıl
ben bağlanırdım o kesin ama bu BENİM ve ben sadece kendim için konuşabilirim yetkim bu kadar ama daha önce de dediğim gibi bağlanma olasılığı daha yüksek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlilik mi düşünüyor simdi seninle sen ne dedin bi duruma peki tam de bakalım ne diyecek
08 Yorumla
Soran+1 yılYani evlilik düşünüyordu o evleneceği kız gözüyle bakıyordu bu beraber olma durumundan sonra bu daha da artar mı bakşrelipimi o bozdu çinkü ve bekarete aşırı önem veren birisidir
Cevap sahibi+1 yılSimdi bakire değilsin derse ne yapacaksın
Soran+1 yılAma o bozdu işte
Soran+1 yılÖyle diyecek birisi değil beni o bozdu sonuçta ve biraz soktu kan aktı yapmadık yani
Cevap sahibi+1 yılMüsait misin konuşalım mı bununla ilgili
Cevap sahibi+1 yılSonrasında hiç konuştunuz mu peki
Soran+1 yılKonuşmadık pek o konuları
Cevap sahibi+1 yılDaha sonrasında tekrardan ıliskiye girdiniz mi peki
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmek istiyorsanız evlenin yani bunda kötü ne var anlamadım
03 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır kötü bir şey soğumaz değil mi
Cevap sahibi+1 yılYok ya niye soğusun ama naçizane tavsiyem evlenene kadar yapma birdaha yoksa su yolu olur bu durum
Soran+1 yılYok yapmak istemiyorum zaten tam yapamadıkta ama kanadı baya ve gördü o da
+1 yılneden soğusun ki olmasa o zaman soğurdu
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır soğuması kandan değil genel olsrak benden soğur mu acaba? Aldım artık deyip falan yoksa daha cok mu bağlanır acaba
- +1 yıl
o tadı aldıysa bırakamaz emin ol
Soran+1 yılÇok dar çok güzeldi falanda dedi ama sonea hiç konuşmadık konuyu
Bırakamaz değil mi
Birde ben kimseyi bozmadım dedi ama beni bozdu- +1 yıl
zamanla açılır zevk almaya başlarsınız, konuşturma beni burada 😀
- +1 yıl
bozdu ne ablacım? orta çağ da mı yaşıyosun iğrenç
- +1 yıl
aynen öyle @Blackwoman34
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ne olsun istiyorsun peki?
06 Yorumla
Soran+1 yılDaha çok bağlanmasını
Cevap sahibi+1 yılbu onun karakterine bağlı aslında nasılsa verdi bana mecbur görüşüne de girebilir ya da benim ozelim oldu artik deyip sahiplenebilir bunu zaman gösterecek
Soran+1 yılZamanla olacak diyorsun sen olsan ne yapardın
Cevap sahibi+1 yılben olsam sahiplenirdim
Soran+1 yılTesekkür ederimmmm
Cevap sahibi+1 yılrica ederim
+1 yılDaha sahiplenici olur
05 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten mi
- +1 yıl
Geneli öyle bazıları da bekareti ben aldım artık benden gidemez deyip salar
Soran+1 yılYa bilmiyorum normalde zaten 5 yıl beklemişim yapmayacaktım ama yaptım yani onunda ilk bakireyle bilmiyorum unutamaz ama değil mi
- +1 yıl
Evet gurur duyar
Soran+1 yılTesekkür ederiiimmm
- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılSeni daha çok sahiplenir
00 Yorumla Evlen yaşın kaç
01 Yorumla
Soran+1 yıl24
Tekmeyi de vurabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılYani ilki onla yaşadım sonuçta
Ben baglanirdim
00 Yorumlaewett
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri