Cinsel Yaşam Erkekler yatakta ne ister? (Sayfa 2) u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 017 Erkekler yatakta ne ister? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
gecekusum3434 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 88% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Çılgın ateşli bir kadın 1 0 Yorumla
Yazey47 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 71% +1 yıl Çok bişey istemeye gerek istekli olsun yeter ki:) 1 0 Yorumla
CENK_XXL Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 59% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. istekli birini isterim şahsen 1 0 Yorumla
FeyzaOnur Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Ne istediklerini kendileride bilmiyor 1 0 Yorumla
Bravissimo Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,3b cevap paylaştı. Yatakta o.. rspu olan kadın sever. 1 0 Yorumla
Be_smart Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Herkesi bilmem... ben hukmetmek isterim 1 0 Yorumla
sonsuzlukalp Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 346 cevap paylaştı. Sınırsız olmayı ve herseyi en uç noktada yaşamayı.. Seninle 🙈 0 7 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Evlenince eşine bu teklifi biri yapsa hoş olur mu? Cinsel yaşamda soru soruyor olmam mı bu cesareti verdi sana hayirdir Yorumla sonsuzlukalp +1 yıl Bir ilgisi yok Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Ne peki bu yazdigin, ayıp yahu kendine gel ne yazdığına bak. Yorumla sonsuzlukalp +1 yıl Okudum ve sadece arzumu onure edici drüstçe dile getirdim. Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Bu onure etmiyor aksine küçük düşürücü bir durum. Hoş değil, o zama hwr kes onure etsin kadınları, böyle bir savunma mi var? Saçmalama çevrendeki kadınları böyle mi onure ediyorsun sus sus batıyorsun yazdıkça Yorumla sonsuzlukalp +1 yıl Seni arzulamanın , batması ile ilişkisi? Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Arzulayamazsin kardeşim o kadar. Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Tutku 3 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Vahşi bir kaplan tecrübeli bir hayat kadını 1 0 Yorumla
masal6363 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Her tarafımı isirsin mos mor olsun 1 1 Yorumla masal6363 +1 yıl Bir bayan olarak senin fikrin nedir Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı. ateşli arzulu kadın ister 1 0 Yorumla
Derman034 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok şey ister 1 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. İyi bir dişi 1 0 Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Uyumak ister 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Hareketli bir hatun 1 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. AGun bir pantner 0 0 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. İyi bi skso 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
Çılgın ateşli bir kadın
Ben zevk vermek isterim o hoşuma gidiyor
Çok bişey istemeye gerek istekli olsun yeter ki:)
istekli birini isterim şahsen
Ne istediklerini kendileride bilmiyor
sırt ağrısız bir uyku :)
Olgun dolgun bayan isterim vurdukça her yeri sallanacak
Yatakta o.. rspu olan kadın sever.
ben seksi bi ince corap isterim :)
Herkesi bilmem... ben hukmetmek isterim
Uyumak ister, çok uykum var
İnsanlıktan çıkmış vahşi kadın
Sınırsız olmayı ve herseyi en uç noktada yaşamayı.. Seninle 🙈
Evlenince eşine bu teklifi biri yapsa hoş olur mu? Cinsel yaşamda soru soruyor olmam mı bu cesareti verdi sana hayirdir
Bir ilgisi yok
Ne peki bu yazdigin, ayıp yahu kendine gel ne yazdığına bak.
Okudum ve sadece arzumu onure edici drüstçe dile getirdim.
Bu onure etmiyor aksine küçük düşürücü bir durum. Hoş değil, o zama hwr kes onure etsin kadınları, böyle bir savunma mi var? Saçmalama çevrendeki kadınları böyle mi onure ediyorsun sus sus batıyorsun yazdıkça
Seni arzulamanın , batması ile ilişkisi?
Arzulayamazsin kardeşim o kadar.
Tutku
Vahşi bir kaplan tecrübeli bir hayat kadını
Her tarafımı isirsin mos mor olsun
Bir bayan olarak senin fikrin nedir
ateşli arzulu kadın ister
Doyumsuz ve farklılıklara açik bir partner
Çok şey ister
Ateşli bir kadın.
Dişi zırtlan ister
Uyumak
Becerikli işi bilen bir kadın ister