+1 yılherkes farklı
ben eğer ilişki de isteyeceksem uysal, anaç ruhlu, demiseksüel, itaatkar hafif utangaç siyah düz saçlı, beyaz tenli, uzun koyu kirpikli büyük ve iri koyu renk veya ela gözlü temzi ve düzgün dişli büyük göğüslü minyon 160-165 aralığında bi kız isterdim13 Yorumla- +1 yıl
Sen baya ilan verdin
- +1 yıl
Bilbordlara para istiyorlar dolarda yüksek enflasyon. Da ölü Bizde böyle yolumuzu buluyoruz
- +1 yıl
Hayırlısı artık..
En İyi Cevaplar
+1 yılFarklı pozisyonlar deneyin. Erkeler yatakta iyi olduklarını duymaktan hoşlanırlar. Ne kadar iyi olduğundan bahsetmeli ve onu övgülerle ödüllendirmelisiniz. Seks hakkında konuşmaktan hoşlanırlar bu nedenle seviştikten sonra hiçbir şey olmamış gibi davranmayın ve ona sizi ne kadar mutlu ettiğini anlatın.
31 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu soru bir sanatçı elindeki şeyle ne yapmak ister gibi oldu. Erkek, birlikte yatağa girdiği kişiye göre sanatını icra edebileceği şeyleri ister. Kadının bedensel, ruhsal, ırk ve yaş faktörleri istemlerde değişiklik getirir.
13 Yorumla- +1 yıl
Haklısın patron..
- +1 yıl
Teşekkür ederim patron :)
- +1 yıl
EİG için teşekkür ederim.
+1 yılCilveli ve tahrik eden kadın
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılTatmin olmak ve partnerini mutlu etmek
10 Yorumla
+1 yılKendilerine özel p. rno yıldızı isterler bu kadar basit
23 Yorumla- +1 yıl
Keşke o kadar basit olmasa..
- +1 yıl
Basitlik mi bu? Aynı fikirde değilim
- +1 yıl
Basitliği o anlamda kullanmadım, istekleri bazi erkeklere senin söylediğin yeterli gelmiyor o anlamda kullandım.
+1 yılŞehsen kendi adıma konuşacak olursam yatakta ilk önce beni seven bir kadın isterim çünkü benim için sevgi önemli daha sonra normal hayatta da iyi anlaştığım biri olmalı yani kısaca sevgili olduğum bir kadın olmalı eğer bunlar oldu ise bol ön sevişme tutku haz yeniliklere açık olma biraz vahşilik diye liste uzar gider.
10 Yorumla
+1 yılİstekler çoktur aslında ve kişiden kişiye değişebilir, ama ne istemedikleri genelde ortaktır, yatakta hareketsiz partner istemez, hijyene dikkat etmeyen partneri istemez, onu yapma, burama dokunma vs diyen partner istemez...
20 Yorumla
+1 yılHer erkeğin tarzı beklentisi farklıdır.. Sabit bir şey yok yani..
Mesela kimi baş kaldıran biri olsun ister, kimi boyun eğen..10 Yorumla
+1 yılHülya Avşar 'Askerlikte cinselliği nasıl hallediyorsunuz?' sorusuyla Özcan Deniz
Senin resimlerinle hallediyorduk dedi
Erkek de yatak da seni ister senden bir kaç tane daha olsun istemekte sınır olmaz10 YorumlaErkekler yatakta öz güveni yüksek ne istediğini bilen, fantezi yeteneği olan gerektiği yerde kendisine otoritesini hissettiren, en az onun kadar sertlikten hoşlanan, açık seçik konuşmayı seven libidosu yüksel girişimci kadın ister. 😎
10 YorumlaElbette çok şey ister ama en önemlisi o sıcaklığı, yakınlığı, koruma duygusunu, değer verdiği kişinin yanında olmasını ister. Tabi bekar olunca sadece istemekle kalır 😀
10 YorumlaÖncelikle minyon bir kadın ama saçları uzun, göğüsler dolgun, kalça dolgun ince belli... Doyumsuz ve gerçekten günde 6-7 posta yiyebilecek birisi. Oral deli gibi yaparım ben, dil bile sokarım oraya, ondan da oral yapmasını beklerim... Duygusal ve romantik başlayıp kavga eder gibi sevişerek bitiririm, sert isterim yani
10 Yorumla
+1 yılYatakta itaatkar ve domine edilmeyi seven biri olsun yeterli. Gerisi bana kalsın. :)
30 Yorumla
+1 yılşahsen benim yatakta istedigim seyler kadinin kivrak olmasi hic bir pozisyonu redetmemesi ve bana uymasi sinirsiz olmali
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSöz konusu cinsellik olduğunda o an akan suların durmasını ve erkeğine karşı hayır demeyi unutan, izinleri ve sınırları kaldıran bir kadın.
10 Yorumla
+1 yılSevdiği kadın olunca bişey istemezler. Saçlarını okşar koklar belkide uyurken izler kıyamaz.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı.
+1 yılHerseyi ister sınırsız o der ilk olayım der istersen ister
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl1 yastık,
1 yorgan,
Biraz da huzur ve uyku için gerekli hava ortamı10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHareket
Sınırsızlık
Zevk alabilme ve bunu belli etme10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi acımdan , Yatakta gerçekten ne istediğini bilen kadın sınırları olmayan , yorulmayan , kondisyonu yüksek balerin gibi kıvrak sekste sıcak sınırsız tutkulu bir kadın.
10 YorumlaOral yapacagim zaman bana yapma igrenc yaa tiksinmiyor musun demesin yeter.
10 YorumlaTen uyumu, karşılıklı haz, istek ve arzunun tavan olması.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Yastık ve pike.. ha bide bir bardak su sevdiğinden 🤥
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılİstekli, kıpır kıpır, yerinde duramayan, becerikli bir kadın
10 Yorumla
+1 yılUyumlu bir partner fabtazi ve seksi seven iliklerinde erkegine hissedecek bir kadin jster
10 Yorumla
+1 yılBen aşık olduğum hatunu isterim o olsun yastığa yorgana bile gerek yoktur yani
10 Yorumlaistekli, tutkulu, fantezilere açık, oral yapan yaptıran seksi giyinen
10 YorumlaÇok süslendirmicem zaten beceremem süslü konuşmalari:)) miymiy etmeyen bir kadin olsun kafi:))
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılerkekler masada ne isterse yatakta da aynını ister
'karnını doyurmak'10 Yorumla Tutku yeterli benim için.. Kendi olsun, rol yapmasın..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben uyumak için giriyorum. Tek anca bu kadar oluyor.
10 YorumlaTutkulu sevisecek sınırları olmayan güzel bir kadınla zevkli bir seks ister, var mı öyle kadın
10 Yorumla
+1 yılGeneli bilmem ben. Benim ne istediğimi sadece özelim bilir.
10 YorumlaErkeğine göre değişir. Fantazilerde utanma duygusu yok olmalı bence.
10 Yorumla
+1 yılBen ne isterim pasif olmasın tutkulu istekli olsun yeter
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzgüvenli kadın, çekinmesin her şeyi yapsın isterler ama... neyse
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılKadın isteriz, ama gerçek kadın..
İstekli, uyumlu, fantezileri olan, açık fikirli, erkeğin hakkını veren.. vs10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen vajinaya girmeyi isterler. esime birsey demiyorum öyle mutlu oluyor alıştım artık
29 Yorumla- +1 yıl
Alışmamalısın gereğini yapmalısın bir kadını mutlu etmeden nasıl mutlu olabiliyorlar anlayamıyorum
Cevap sahibi+1 yılPenis girince mutlu oluyorum
- +1 yıl
Sadece öyle mi mutlu olabiliyorsun
Cevap sahibi+1 yılOral mastürbasyon gibi çok yaptım gerek yok
- +1 yıl
Senin yapman değil onun sana yapması seni mutlu etmesi gerekmez mi
Cevap sahibi+1 yılOral mutluluğu artırmıyor ki vajinal orgazm daha güzel. kadin vajinal orgazm tatmadiysa oral ister
200 torba çimonto , 20 kamyon çakıl 15 tane kapı 30 kamyon ince kum.
10 Yorumla
+1 yılTatmin olmak/doymak/mutlu olmak.
60 YorumlaDoyumsuz partner şöyle iki üç saat dayansa yeter bana ilk bşlmayı yapayım iki üç saat sonra ikinçiye bakarız bi de yeter yerine devam desin
10 Yorumlaboşalsa da içimden çıksa diye bekleyen değil aksine çıkarma içimden diye yalvaran kadın ister
20 Yorumla
+1 yılbilmem degisir ama ben uysal ama sehvetli falan tercih ederim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılKendini parmaklayan bir kadın isterler bnce 😱
31 Yorumla- +1 yıl
😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılNe istemez diye sorsaydın daha doğru olurdu 😂
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİtaatkar kadın isterler
61 Yorumla
+1 yılAteşli doyumsuz kadın isterim
20 YorumlaHaz duymak ve haz vermek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Ben de kalsın bu durum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yılMutlu etmek ve edilmek.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 499 cevap paylaştı.
+1 yılKadınların ne istediklerine göre değişir bu.
10 Yorumla
+1 yılUyumak ister başka ne istesin ki
10 Yorumla
+1 yılUyumak istiyoruz eheh
10 YorumlaUyumak ister
Ama seviştik ten sonra10 Yorumla
+1 yılTürbanlı balık etli! 😅
10 YorumlaDuygu ister yen uyumu ister
10 Yorumla
+1 yılArmut şeftali portakal mandalin kiraz
10 Yorumla
+1 yılİnce bi pike ile Sabaha kadar horlamak