Henüz denemedik ve ben anal seviyorum, yeterince temiz olduğu süece tiksinmiyorum, dar alana girme durumu hoşuma gidiyor ama kimisi bundan tiksiniyor ve onunda sevip sevmediğini merak ediyorum ama bunu ona sorarsam benden birazda olsa soğacak olma ihtimalinden korkuyorum. Sizce bunu ona nasıl sorabilirim? soğma ihtimali var mıdır sizce?
Cevabın nedir?
+1 yılDirek anal seksten bahsetmek yerine önce oraya oral yapma fikrini ortaya koy, kız önce oradaki zevk noktalarını keşfetsin. Sonra zaten belki kendi bile teklif edebilir.
011 Yorumla- +1 yıl
Ya koku falan olmuyor mu 🤢
Soran+1 yılYeterince temizse niye olsun dayı
- +1 yıl
@Aranankisibu2 Koku varsa kız yeterince temizlememiş demektir.
- +1 yıl
Dilini falan içine sokmuyor musun?
Soran+1 yıl@InoriYuzuhira diyelim o dediklerin sana yapıldı cinsel hayata girişinizi yaptınız ve sonra sana anal teklif etti tepkin ne olur?
- +1 yıl
Ben oralı seviyorum da onu da merak ediyorum açıkçası ama koku gelirse midem bulanır kusarım diye korkuyorum
Soran+1 yıl@Aranankisibu2 reis onun yeterince temizlenebilmesi için özel malzemeler var sıkıntı olmaz
- +1 yıl
@Aranankisibu2 Aaa iyi hatırlattın. İçinin temiz olması için tuvaletin en az 1 saat önce yapılmış olması lazım, o bölge kendi kendini temizliyo. Ama evet kız hazırlıksızsa oral yapmamak daha iyi olur. O zaman parmakla deneyin ilk.
Soran+1 yılEl yüzden daha temiz oluyor onları kullanınca
Soran+1 yılKonu orala nasil geldi
- +1 yıl
@inoriyuzuriha ya işte hazırlan sana oral yapıcam da diyemezsin ki, normalde her zaman hazırlıklı olmak lazım ama malum bizim kızlarımız pek dikkat etmiyorlar o bölgenin temizliğine. Çoğu sefer seksten bile soğumamıza sebep veren olaylar yaşanıyor. Koku akıntı tarzı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılKucakta seks yaparken ilk başta parmağınla okşa daha sonra yavaş yavaş sok ondan sonra iste
013 Yorumla
Soran+1 yılYa o an soğursa
- +1 yıl
Ben bu şekilde ikna ettim. İlk başta ters tepki verirse anal kısmına dokunurken bir sonraki sekste yavaş yavaş tekrar yap. Anal yapmaya ikna ettiğin zamanda ilk seferi onun kontrol etmesine izin ver. Yağladıktan sonra parmakla biraz daha sonra bırak üstüne kendi otursun yavaş yavaş
Soran+1 yılKesin sonuç verir mi sence
Soran+1 yılİşe yarar mı diyosun
- +1 yıl
Kesin sonuç diye bir şey yok. Deneyeceksin olmazsa anal yapan bir kız bulacaksın
Soran+1 yılHayır ben onu bırakmam asla
- +1 yıl
O zaman o seni bırakır
Soran+1 yılOda aynı şekilde asla bırakmaz o bana çok sadık beni bırakacak biri ile zaten baştan beraber olmam
Soran+1 yılHele ki böyle bi sebepten
- +1 yıl
Bende öyle düşünüyordum bir zamanlar kıyamıyordum anal seks isterken onu üzerim diye. Sonra çok pişman oldum doya doya anal seks yapmadığım için.
Soran+1 yılAslında düşündümde
Soran+1 yılBence çokta endişelenmeme gerek yok sevmiyorsa bile o benim için razı olur çünkü cidden çok fazla şeye katlandı bu zamana kadar benim için
Soran+1 yılAma sevmezse ve sadece benim için yaparsa yapmamayada razı olurum sorun değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiğer türlü yapıyorsanız o sırada ucunu hafifçe değdirip geri çeksen. Tepkilerini ölçsen mesela?
010 Yorumla
Soran+1 yılAa mantıklı aslında
Soran+1 yılNasıl yapayim yanlışlıkla değdirimiş gibi mi yapayim çaktırmadan
Cevap sahibi+1 yıl🙂 yani, o an kaçmazsa
Cevap sahibi+1 yılBilerek hafifçe değdir, aşağı yukarı yap kesinlikle bastırma
Soran+1 yılKorkuyorum
Cevap sahibi+1 yılNe açıdan
Soran+1 yılYa hoşuna gitmezse ve alttan alttan benden soğmaya başlarsa
Cevap sahibi+1 yılSana bariz belli etme dedim zaten, denemeden bilemezsin
Soran+1 yılHani tamamen soğmaz o beni seviyor baya ama birazcıkta olsa gözünden düşmeye başlarım diye korkuyorum
Soran+1 yılPeki o zaman düşüneceğim bunu
+1 yılNormal seks yapıyor musunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılAslına bakarsan ilişkimiz yeni sayılır ama cinsel hayata adım adım ilerliyoruz, başladı o süreçler.
- +1 yıl
Önce normal yapın sonra yavaş yavaş değin o konuya
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşla türlü birlikteliginiz var mı ona göre
03 Yorumla
Soran+1 yılCinsel birliktelik mi
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılYok şuanlık. Yeni sayılır ilişkimiz, doğru anı bekliyoruz.
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoğur net insan sevdiğine anal yapmaz
05 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka niye
Soran+1 yılSevdiğine yapmayacakta kime yapacak sevmiyorsa tiksinir insan asıl
- +1 yıl
Ne alaka ben sevgilimle hep yapıyorum hem anal hem normal
Cevap sahibi+1 yılAnal seks sırasında Basur olmazsanız başka bir şey olur beyini etkiler. kabızlık baş ağrısı bu yüzden yapar. Ayrıca anal seks öyle her baba yiğidin harcı değildir
yanlış yapılınca partnerini bir ömür boyu seks düşmanı edersin.. anal seks isteyen köylüdür
ya b. k çıkıyor o yerden.
hem de anal seks haramdır
anal seks fissür ve fistül yapar hastalıklarına internetten bakabilirsin
dünyada ve ahirette batmak isteyen yapsın- +1 yıl
güzel yorumlamışsın karşim tebrikler tövbe edicem bende
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği