19 yaşındayım ve birileri ile konuşurken bunu söyleyince resmen inanmıyorlar kimseyle seks yapıp sevişmediğime. Reşit değilken daha aklın tam ermemiş ergenlikteyken bu tarz şeylerin pişmanlık getireceğine inandım ve yapmadım ve sağlıklı da olduğunu düşünmüyorum. Cidden herkes yapmak zorunda mı saçmalığa bak.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 691 cevap paylaştı.
+1 yılAslında sizin yaşadığınız şeyi şu an toplumda bir çok genç yaşıyor ve kendi kendine düşünüyor acaba benmi yanlış yapıyorum bunları yapmayarak.. ama öyle değil sana çocukluğundan beri verilen eğitim doğru bir eğitim olmasaydı şimdi çoktan ilişkiye girmiştin ve bir çok hataya beraberinde düşmüştün... cinsellik bir ihtiyaçtır ama sevdiğin evlendiğin insanla olmalı... bazı insanların böyle şeyleri sıradanlaştırmasına izin vermemelisiniz...
31 Yorumla- +1 yıl
En iyi görüş diyorum çok haklısınız
En İyi Cevaplar
+1 yılToplum tam anlamıyla erozyona uğramış halde insanlarda kişisel olarak saygı namına bir şey kalmadı. Herkes herkesi kendi gibi sanıyor ya da kendi gibi olmaya şartlanıyor.
Hayvanlaşıyoruz her geçen gün duygu denen kavram yok oluyor.
Cinsellik bütün hücrelerin ile arzuladığın sevdiğin değer verdiğin insanla yaşanırsa anlamlı bence diğer türlü tatminden öteye geçemiyor. Tatmine dayalı seks bağımlılık bir çeşit hastalık bana göre ve çok sıkıntılı bir durum ha uyuşturucu bağımlısı olmuşsun ha seks hiçbir farkı yok.01 Yorumla- +1 yıl
Çok çok haklısınız.
Cinsel Yaşam konusunda 994 cevap paylaştı. Evlilik öncesi seksin meşrulaştırma çalışmaları başarıya ulaşmaya başladı, bilişim teknolojilerinin manipülasyon gücüne hayran kalmamak elde değil.
Batı modernasyonları toplumun yeni cinsel dinamiklerini oluşturuyor, artık böyle...
(Savunduğum anlamı çıkaranlara öpücük benden)72 Yorumla- +1 yıl
Farklı ve mantıklı bir açıdan yorumlamışsınız. Teşekkürler.
u +1 yılRica ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılİlk öpüştüğümde 25 26 yaşındaydım. İlk kadın bedenini 25 26 yaşında keşfettim. Aslında ilkin eşin olmalı. Sen boş ver öyle diyenleri. Doğru yoldasın.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
73Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence zevk için isteyen yapabilir. ben çok anlam yüklemiyorum sekse yapılması normal benim için ama yapmayanda kendi tercihi gayet normal. ama artık sevgilisi olmayan pek kalmadığı için demiş olabilirler
02 Yorumla- +1 yıl
Ilk iki cümleden seninle anlaşamadik. Yani no com.
- +1 yıl
Anlaşman gerekmiyor ki zaten kendi görüşümü paylaştım katılmak zorunda değilsin canım.
+1 yılBunların seks algısı ne ki?
Vajinal dışında herşeyi yapsan bile bunların mentalitesinde bakire kalıyorsun.
Gerçekten eline erkek eli değmemiş esaslı bakire kız olduğunu duyunca afallayıp apışıp kalıyorlar.
Bence senin yaşın küçük onların da cinsel olgunluğa ulaştıklarını sanmam34 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten bunu anlatmaya çalışmak zor. Zar bozulursa bakire değilsindir. Ama sekslerin öbür çeşitlerini yapıp önden yapmıyorsan bakiresindir. Keşke gidip bakir/bakirenin kelimelik anlamına baksalar.
- +1 yıl
Bence de...
- +1 yıl
Simdi soyle bu konuda uzman biri geldi acilin bakir bakire demek kelime kokeni olarak zaten bekar kelimesinden geliyor yani hic evlenmemis simcik onceleri insanimiz evlenmeden birakin cinsel iliskiyi cinsel herhangi bir sey onu da gectim ele ele tutusmak dokunmak bile soyle dursun birbirlerinin yuzune dahi bakmaya dahi utaniyor olduklari icin otomatikmen evlenmemis kisiler yani bekarlar bekaret sahibi oluyorlardi disili bakire eriline de bakir denir idi bakin ayni kelime her neyse sonra aptal saptal seyler turedi asil olan zina yapmamak durumu anlamina gelen bu bekaret kavramini herkes kendi yasadiklarina gore uyarladigi icin esnetip esnetip agzina scildi kavramin yoksa evlendikten sonra asil esiyle bir seyler yasamamak cima etmemek asil sacmalik ona kimsenin itirazi olamaz ama boyle sacma sapan seyler yasayip da ben bakirim ben bakireyim safsatalari ahmakliktan baska bir sey degil zaten bu kavramlar ahlak etik ve namus kavramlariyla dogrudan iliskilidir bu konularda sabikali olanlar bahsi gecince rahatsiz olurlar haliyle ama zaten bu tipteki insanlar da soranin durumuna sasirmasi gibi bunu yasamayanlari yadirgar inanmaz tersler anormalmis gibi gorur nitekim bir kisi nasilsa herkesi kendi gibi gormeye baslar ben de bu tarz igrenc seyleri ilk duymaya basladigim zaman nasil olabilir diye dusunerek saskinligimi gizleyememistim ki hala anlam veremiyorum insanlar neden boyle sacma seyler yapar iyrencc
- +1 yıl
Kisacasi bizden oncekiler en dogrusunu yapiyorlarmis kadin erkek iliskilerinde sinirlar bilinmedigi icin bir suru igrenc sey cikti sevgililik flort fb bilmem ne yarin bir gun daha berbatlari gelecek zaten ben burada asil namusun konusulmasi gereken cinsiyetin erkekler oldugunu dusunuyorum sonucta mesela namusuna sahip cikmayan erkek tecavuzden bile cekinmez ama kadinlarda bu durum belki milyonda bir olur asil namussuz hangi cins simdi tabiki de erkeklerinki zaten akli uckurunda olmasa su slak erkek o... hemcinslerimin her sey duzelecek de iste sonra pislik dusuncelerini o yasadiklari karsi cinslere de bulastirmis oluyorlar erkekler olarak kadinlari inanilmaz sekilde dogrudan etkiliyoruz her seyde ve konuda aslinda bilincli ya da bilincsiz bunda kadin ve erkek dogasinin en etkili seyler oldugunu dusunuyorum diyeceklerim bu kadar uzman gorusu sonlanmis konu da burada kapanmistir iyi gunler herkese
insanların tercihine saygı duyulmayan bir ortamımız var maalesef , özellikle cinsellik meselesi absürt bir şekilde çok yaygın gençler arasında , kendini koruyabilmen gerçekten taktire şayan
12 Yorumla- +1 yıl
Bunun bu şekilde moda haline gelmesi çok korkunç. Çocuk yaşta yapılan hangi şeylerden pişman olmadık ki. Daha sonra hayatımızdan gidecek birine kendini adamak.. ne bileyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok artık 19 yaş erken cinsellik icin ayrıca bu bir tercih. Ben 33 yaşında yaşadım o zamana kadar bana da empoze ediyorlardı nasıl bakire kalırsın kuruyacaksın bilmem ne !
Pisman oldum ilkimde sonrasını da yaşamadım.
Kimse kimsenin secimlerini yargılayamaz21 Yorumla
+1 yılBu tamamen kişisel bir tercih. Yapmış olmak için beraberlik yaşamak mantıklı değil.. Şaşırmak anlamsız bence de
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Sağlıkla ne alakası var. Atalarımız 13-14 yaşında yapıyordu bu işleri. İstismara açık kapı kalmasın diye hukuki olarak önü alınıyor, iyi de yapılıyor.
Ama ben 15 yaşımdayken otzbir çekeceğime şöyle iki meme sıkmayı isterdim, hiç bi zarerı da olmaz.02 Yorumla- +1 yıl
Çok alakası var efenim. Atalarımızın amacı "üremekti" bu bir. Ikincisi ise 30 yaşına geldikten sonra ölüyorlardı bu yüzden böyle oluyordu. Yasadiklarımız bizi olgunlaştırır ama bu yaşımızı büyütmez. Sırf olgunuz diye bize her şeyi yapma yetkisi vermez -ki bu olgunluklarda büyüdükçe değişir- bu yüzden sağlıklı bulmuyorum bulmayacağım :)
Artık herkes seks yaptığı için yapmayan biri duyunca inanmamaları gayet normal ama illaki senin gibi yapmayan insan nadirende olsa vardır kimse yapmak zorunda da değil herkesin kendi hayatı bedeni ve tercihi.
Tamamen isteğe kalmış bir durum ama senin düşüncelerin çok daha doğru.00 Yorumla
+1 yılKucakta gezen tiplerle karşılaşmaya alışmışlar ondan
51 Yorumla- +1 yıl
Ooooo. Bu açıdan bakmamıştım.
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılAslında normal olan sensin, bu tepkiyi verenler anormal bence. Sen doğru olanı yapiyorsun.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİsteyen yapar, isteyen yapmaz. Ben; kızların istediği gibi en az 1.85 boyunda, yakışıklı, esmer, büyük penisli, geniş omuzlu, kaslı vb. özelliklere sahip olmadığım için hiçbir zaman kimse beni sevmeyecek ve cinsellik yaşayamayacağım yani yoksa yapardım ama geçenlerde arkadaş ortamına bunu söylediğimde bir şaşırdılar var ya sjslsöfödl adamlar bana orada üzüldü ve acıdı resmen!
00 Yorumla
+1 yılÇünkü öyle insanlarla birlikte olmuşlar ve yapmayani görünce şaşırıyorlar herkes yapmak zorunda değil herkesin kendi hayatı
10 Yorumla
+1 yılYok bacım yaa sen burdaki abazanlar ile ahlak yoksunlarına özenme sen helalin olmadan kimsenin sana ilismesini talep etme vallahi herkes bir bedel ödeyeceği vakit gelince görecez o sapkinlari mahşeri kubrada
10 Yorumla28 yasinda bakire birini taniyorum garip degil bence
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 983 cevap paylaştı. Bi ara seks yapmak sigara içmek gibi büyüme göstergesi sayılmaya başlandı, onun getirdiği sonuç bu. Sen öyle istediysen öyle olmş, yadırganacak bişey değil
01 Yorumla- +1 yıl
Cok tesekkurlerrr
Çünkü birbirini seven, karşılıklı çekim hisseden iki insanın sevişmesinden doğal bir durum yok. Yapmak istemeyebilirsin de ayrıca, senin bedenin senin kararın. Her salataya maydanoz olan insanlar bunlar, kafaya takmak anlamsız, yav he he de geç.
00 Yorumla
+1 yılSaçma bir düşünce bu TC insanları fazla abaza dhhdd bence de yapmak zorunda değilsin bende hiç yapmadım evleneceğim kişiyle yapmak istiyorum bunu mesela
02 Yorumla- +1 yıl
Oh yaa
- +1 yıl
Hdhd noldu yaa
Gizli Üye(30-35)+1 yılDegil ama bende kucuk yaşlarda yasadim ve bunu yasayip artik alışmış zevkini almis insan sey dusunuyo ya birinin canı nasil istemez o cekime nasil karsi koyar gibi 😄
33 Yorumla- +1 yıl
Küçük yaşlarda yaşamanın övünülecek veya iyi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Her şeyin bir zamanı var ve bu olgunlukla ilgili değil
- +1 yıl
Biz de tam tersi dusunuyoruz bir insan buna nasil cesaret edebilir nasil yuzu olabilir hic utanmasi sikilmasi olmaz evlenmeden nasil olabilir diye gibi
Cevap sahibi+1 yılCinsellik gayet insani biseydir yadirgamayin artik şunu ya
+1 yılAynen büyük günah evlenmeden yapmak kusur degil ayıp degil gerekeni olanı yapmışsın gereken de o zaten aklında bişi kalmasın kim derse desin doğru yoldasın👍
01 Yorumla- +1 yıl
Yapmamak kardesim yanlis yazmissin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılUlan snjsjkds
Ne diye okudum biliyor musun, " artık grup seks yapmamak..." Diye dhjdd
Sorular hep troll olduğu için genelde öyle algıladım bi an shjd00 Yorumla Bu senin bedenin ve senin kararın..
51 Yorumla- +1 yıl
Aynen
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. zorunda degilsin tabiki. bi ara sigara icmek modaydi bu da onun gibi. sen kendi iradenle istedigin zaman istedigin kisiyle yapmalisin.
01 Yorumla- +1 yıl
Hahahahaha
+1 yılÇok normal yaştasın bence bunu söyleme sebepleri seni ikna etmeye çalışmaktır
12 Yorumla- +1 yıl
Anlayamadım?
- +1 yıl
Biz erkekler olarak anladik sen rahat ol belki ilerde o tiplerden biriyle yasarsan aklina bu gelsin anlamis olursun
+1 yılBence garip karşılanmamalı ve batıyı örnek almamalıyız kendimizce dinimizi örf ve adetlerimizi yaşamalıyız
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmilletin dediğine bakma kuzum sen. evlenmeden cinsellik yanlış, bekaretini sevip evlendiğin kişiye evlendikten sonra teslim edersin. Allahın sana emanet ettiği o iffet perdesini zararsız ziyansız, evleneceğin adama teslim edebiliyorsan ne mutlu sana.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok haklı. Artık inanmıyorlar, sanki herkes zorundaymış gibi. Saçmalık.
20 Yorumla
+1 yılBu senin özelin kendini kimseye ispatlamak zorunda değilsin. Bizi bilen bilir bilmeyende kendi gibi bilir O kadar.
00 YorumlaElbette ki değil dinimizde de olmaması gereken bir şey bu seni gerçekten yürekten tebrik ediyorum ben o kadar temiz kalamadım 😭😭
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılKimse yapmak zorunda değil ve garip karşılanmaz onların amacı başka. Kendi seçimleri insanlar buna saygı duymalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılinanmadıklarından değil senle seks muhabbeti açmak için konuyu uzatıyolar sen de saf gibi uzun uzun kendini açıklama yapmadım de geç
30 Yorumla
+1 yılBende yapmadım yapmayanlar var medya bozuk şeyleri gösterdiği için herkes birbirine gitmiş sanıyor
10 Yorumla
+1 yılGaripseyenler ya hiç seks yapmamış olanlar ya da sadece eskortla yapmış olanlardır genelde
10 Yorumla
+1 yılSen millete değil kendine bak boş ver isteyen istediğini desin dursun.
10 Yorumla
+1 yılYapmayan çok kişi var, boş laflara aldırış etme kendi keyfine göre takıl
10 Yorumla
+1 yılÇünkü seni buna çekmeye çalişiyorlar nasil yapmam ya desin ki başlasin diye
10 Yorumla
+1 yılKendileri bakir veye bakire olmadık için olabilir mi? Hep netflix yüzünden bunlar.
10 YorumlaHerkesi kendileri gibi gördükleri için anormal geliyor
10 Yorumla
+1 yılBunun baskısını hangi slk yapar milleti mi skiyorsunuz
10 YorumlaSen kimseye bakma kızlar arsında hava için birbirine anlatır gerçeği öyle değil inanma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılNormal olmayan şeyler normalleştirilmeye çalışıldığı için.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zorunluluk yok kişisel tercihin kimseyi ilgilendirmez
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı. Deradevil fotosu ne alaka adam kor oldugu halde bensen cok sevisti dizide 🤣😂😂😂
02 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım kaisjdhehdhdd
+1 yılYani alkol kullanan biriysen boyle seylerin yasanmasi kacinilmaz oluyor ondan inanmiyorlardir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. cinsellik yaşamak tercihtir. sen bakma saçmalayanlara
00 Yorumla
+1 yılNadirde olsa yapmayanlar var hayatta garipsenecek bir durum degil
00 Yorumla
+1 yılBen 30uma yaklaşıyom ben yapmadım sjsnsn beni döverler o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl25 yıl 6 ay 12 saatir bende seks yapmıyorum takma kafana. 😂😉🤣😊✅ Ama kriterlere göre bi bulsam alt dudak üst dudak girişecem.
02 Yorumla- +1 yıl
Nedir kriterler aiehrhrur
Cevap sahibi+1 yılDudaklı olması.
- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen erkek halimle 22 yaşıma kadar doğru insanı beklemiştim gayet normal seninki
00 Yorumla
+1 yılÇünkü iyice batılı toplumlara özendik onlar gibi yaşıyoruz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
+1 yılBenim sevgilim bile olmadı sen düşün abla
@smirnoffred00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yıl19 yaşındaki biri için de niye seks yapmamış diye şaşırmazsın ya!
00 Yorumla
+1 yılOyle bise yok sadece senin bulundugun ortamda oyle sozler geciyordur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbunu garip karşılayanlar garip boş ver sne bildiğin gibi yap
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGayet doğru bir düşüncedesin.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür:)
- +1 yıl
Rica ederim, umarım hep bu düşüncede kalırsın.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. la onlar werirsin belki die o tip baskı yapıyolar sen inanma kimseye böyle dewam
02 Yorumla- +1 yıl
Ve bu şekilde aptal kızları kandırıyorlarda..
+1 yılYapmış olmak nasıl garip değilse yapmamış olmakta garip değil cahillerin sözlerine aldanma sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bende hiç yapmadım ve umrumda bile değil hayat cinsellik olmadan da yaşanıyor
00 Yorumla
+1 yılHepsi beyinsiz oldugu icn
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSana katılıyorum birebir aynı durumdayız
50 Yorumlabende aynı senin gibi düşünüyorum
10 YorumlaGünah günah yapmayın öyle şeyler zina çok büyük haram
00 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi