Ancak pozitif cinsel deneyimlerin de insana kattığı oldukça fazla.
Sizde durumlar nasıl?

Cinsel hayatımda kötü diyebileceğim bir deneyim yaşamadım henüz. Hep iyi ve anlayışlı kadınlara denk geldim sanırım. Bence cinsellikte bir şeyler öğrenmek konusunda kötü veya iyi deneyim ayrımı yapmak yersiz. İkisinden de farklı şeyler öğrenirsin. Birinin diğerine üstünlüğü yok bana göre..
Hiç tanımadığım insanlar ile birlikte olmadığım için kötü deneyim yaşamadım. Genelde erkekler ilk deneyimlerini para yolu ile yaşadıkları için çoğu zaman hüsran ile karşılaşıyorlar. Benim hiç böyle bir sorunum olmadı. Her deneyim, üstüne katarak devam etmeme sebep oldu..
Cevap
22Cevap
Bir şeyler öğrenme adına sevişmedim ki hep en doğalından davrandım..
İyi deneyimler
Çok sayıda cinsel birlikteliğim olmadı.. Severek seviştim hep.. İçimden geldiği gibi davrandım, neyi ne kadar istiyorsam o kadar yaptım. Hiç kötü deneyimim olmadı bu sebeple.. Günden güne yeni deneyimlerim oldu.. Güzel günlerdi ve hep iyi şeyler kattım kendime..
Kötü, eşim asla oral seks yapmaz, birkaç dakika seks sonrası uyur, birkaç aydır evliyiz, ama bu durum beni ondan soğutuyor. Bu nedenle aldatan insanları anlamaya başladım. Bazen insan beklediğini alamayınca, beklemesede istediklerini veren insanlarla olmak istiyor. Eşim kendine zorla oral yaptırır ama bana asla yapmaz. bir kadın olarak beni zevk almaktan mahrum bıraktığı için pek çok şeyi hakediyor artık.
Aslında hak ettiği şey senin de ondan bazı şeyleri mahrum etmen. Hemen aldatma moduna girme dur bakalım :) Kısasa kısas bazen yatakta en güzel derstir
Koloniz sizi cok iyi anliyorum. maalesef insanlar anlamiyor basina gelmeden. Ve yargılıyorlar yaşamadan.
Deneyimler tabi ki oldu ama şunu anlıyor insan aşık olduğun bedende kaybolmak terlemek onun vücudunu keşfetmek kadar zevkli bişey yok.. 😎
aslında ben bir şey öğrendiğimi sanmıyorum. akışına bırakıyorum, eski deneyimlerim vs hiç o anda aklıma da gelmiyor. an bana ne hissettirirse onu gerçek kılıyorum.
Kimse anasının karnında öğrenmiyor herkesin hayatında kötü deneyim olmuştur tecrübe edinerek bu noktaya geliyor insan
Şöyle ki kötü deneyimler neyi yapmamam gerektiğini iyi deneyimler ise kendimi geliştirmeyi öğretti bu yüzden tecrübe tecrübedir
Yani aldatabilirsin ilişkiye girmeyi bilmiyen bir erkekle bu işler boş
Her birlikteliğim bana tecrübe kazandırdı. Olumlu ya da olumsuz demeden hepsini çantama koyuyorum.
Hiç kötü bir deneyim yaşamadım. Sabırlı anlayışlı bir eş cinselliği her zaman iyi yönde yaşatır.
Her tecrube birseyler katti bana. Şu an ilk başladığımdan daha iyi haldeyim ve tecrubeliyim.
kötüsü şu oluyor seksten sonra hemen duş diyip uyuması veya hızlı olmamı istemesi
Cinsel hayatım olmadı daha o yüzden bir şey diyemem.
İyi de oldu kötü de her tecrübe bir deneyim kazandırdı
Her deneyim yeni bir tecrübe katıyor insana.
Kötü deneyimler daha unutulmaz oluyor bence.
İkiside tecrübe kazandırır
Deneyim diye bakiyorum
iyiler daha fazla iyi oldukça daha da iyi oldum
Ben anlamam o işlerden
Her ikisinide yaşadım
Çok iyi deneyimler tecrübe ettim…
Hem kötü deneyimler hem iyi deneyimler
bana hep + deneyim oldu kötü bişi yaşamadım
Kötü
her deneyim bir artıdır bence
İkisi de
Tamamı iyiydi