İyi ya da kötü bir deneyim
Belki bir travma...
Her insanın hayatında...'dan öncesi ve sonrası diye bir dönem olmuştur. Cinsel hayatınız için böyle bir durum söz konusu mu?

Cesur değildim ve istediğimi söyleyemeyen biriydim. Daha kendimi farkedememiştim. Sonra sevişmenin ne kadar güzel olduğunu ve kendimi bosuna kastığımı fark ettim.. Öncesi de sonrası da bu işte :)) Günden güne degisenler isteklerim, yenilikler, heyecanlar, arzularım, cesaretim, özgüvenim.. Edindiğim tecrübeler var kendime kattığım. Hiç biri boş degildi..
Cevap
14Cevap
Öncesi sonrası olmadı hiç
Yargıları dinlemeyip birbirimizin hayatına girdiğimiz için.. Onun öncesi ve sonrası diyorum..
Oncesinde de ayniydim sonrasinda da aynı gibiyim fakat şu son zamanlarda artık fazla istek olmaya başladı ve kendimi durduramiyorum. Aklim hep orada diyebilirim
Öncesi hayatımda tek olacak düşündüğüm değerli olacak değecekk diye düşündüğüm durumdu
sonrası özgür rahat zevklerle oldu bir dönem
ilk sexsim kız arkadaşımla olmuştu ama sadece normal bir arkadaştı herşeyi onunla başladım ve her türlü şeyi denedik amatörce
Evlenm3den once cok renkliydi boyle isil isil pozitifti evlendikten sonra sanki isigi kapattilar ,😇😂😂😇😂😝 hic gunduz olmuyor
Zamanla daha iyi oldu diyebilirim. Öncesi sonrası yok tek eşliyim.
cinsel hayatımın öncesi az bilgim vardı yaşadıkça deneyimledim ve daha çok bilgiliyim
Şu anki sevgilim, her şey onunla başladı desem yalan olmaz
Kesinlikle öncesi sonrası vardır ancak bu bende hiç değişmedi. 20 yaşında neysem şimdi de aynıyım sayılır. Üzerine birde tecrübe eklendi.
Öncesi: Eller kadir kıymet bilmiyor
Sonrası: Eller kadir kıymet bilmiyor
Önce: Hioaaaaaa...
Sonra: Oyhhhh...
Arasında hiç bir fark yok ki
2 yıl öncesiyle şu an kıyaslanamaz derecede farklı
Her ilişkide kendini geliştirmek diyebilirim
Kedicik/panter
Evet
Evet oldu
Hala yok 😄
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?