Biriyle sosyal medyada tanıştık. Aşırı sohbetimiz uydu çok güldük eğlendik ben takılma olarak görüyordum akşamına beraber olduk. Ertesi gün ve ondan sonraki gün yazdı ama eski ilgide değildi muhabbet uzamadı. 3 gün sonra ben yazdım yine az sohbet ettik en son mesajımı takmadı saçma bir yerde kesildi. Başta takılma olarak gördüğüm için çok umursamadım ama muhabbetide hoşuma gitmişti. Sizce bir erkek seks sonrası bir iki yazıp neden kaybolur hiç yazmamasını anlarım ama bu biraz saçna değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çocuk çapkın sanırım. Tek gecelik ilişki insanı.
Eğer sen çok etkilendiysen yani fb takılmak istiyorsan ya da muhabbeti hoşuna gittiyse bunu ona açıkça sorabilirsin.
Nasıl olsa yeni tanıştığın birisi reddetse bir şey kaybetmezsin.
Ayrıca senin fiziğin, fantezilerin vs de etkili bu durumda.05 Yorumla
Soran+1 yılGece uyumumuz çok güzeldi ama öncesinde de sonrasında da kanka gibi konuştuk aynı meslekten olduğumuz için mesleki anlamda yardımlaştık hatta seks sonrası ertesi gün 2 saat aralıksız telefonda konuştuk mesleki bir şeyler sordu anlattım ofisine davet etti çaya gitmedim ertesi gün yine yazdı kanka gibi konuştuk ben ona mesleki şeyler sordum flört zaten hiç olmadı daha çok mesleki ve kanka tarzı genelde sonrasında ya hiç yazmazsın ya da düzenli seks istediğini duygusal olmadan belirtirsin ya da flört edip başka yöne kaydırırsın bu şekilde hiç başıma gelmedi
- +1 yıl
Düşünce tarzını beğendim. Yani sen biriyle birlikte oldun diye kirlenmedin, kullanılmadın. İkiniz de istemiş ve birlikte olmuşsunuz.
Ya çocuk egoist birisi "istediğimi aldım" kafasında takılıyor ya da senden o kadar etkilenmemiş ki senin de istemene rağmen tekrarını dile getirmiyor.
Seni tanımak isterim ya çok merak ettim, mümkün mü? :)
Soran+1 yılEvet aslında kafa yapısından muhabbetinden etkilendim istedik oldu büyütmeye gerek yok ama sonradan verilen karışık sinyalleri sorguluyorsun ister istemez. Yani bir gece yaşayıp ertesi gün kanka gibi takılıp gece hiç yaşanmamış gibi yok saymak tuhaf geliyor neyse çok kafa yoramayacağım herkes kendi yoluna diyelim :) yani buradan kimseyle tanışmadım daha önce ama neden olmasın
En İyi Cevaplar
+1 yılKullanmak için ilgi göstermiş. Tek gecelik ilişki misali. Bide bunun farklı türü oluyor mesela düzenli seks arkadaşlığı gibi onlarda sürekli görüşüyor bazılarıda bir kereden sonra takmamaya başlıyor senin denk geldiğinde o olmuş.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
13Cevap
+1 yılDemekki amaci elde edene kadsr ilgili dusunceli elde ettikten sonra hevesini aldiktan sonra kullanip at düşuncesinde biriyimjs. Bence haketmeyeme verdiginiz deger olmuş.
00 YorumlaTakılmak için başlamışsın
O yapmasa sen yapacaktın01 Yorumla
Soran+1 yılUyum güzeldi kesmeyebilirdim ya
- Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDemeki sizden hoslanmamis ya da tek gecelik dusunnmus
00 Yorumla cinsellikte aradigi etkilesimi sende bulamamis olabilir. senin kotu oldugun anlamina da gelmez ten uyumu yoksa ne yaparsan yap boş maalesef
00 YorumlaBence amacı seninle yatmaktı, yattı ve bitti. Üzgünüm..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılcevabı kendin vermişsin zaten adam amacına ulaşana kadar ilgili davranmış
00 Yorumla
+1 yılcanım iz aynı gün adamla yatılırmi 🙄
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet hızlı bir başlangıç oldu 😂
- +1 yıl
Site canım yapmış başka şey yazdimda kısacası o karektersiz sen basit kullanıp çöpe atmış aman merak etme azınca arar
Soran+1 yılCinselliği yaşamak beni basit yapmaz insanlar seks yapabilir ya da yapmazlar sonra hoşlanabilirler ya da hoşlanmazlar tahmin yürütemediğim için soru sordum yoksa bunlar doğal şeyler hayatınız muhteşemmiş gibi başkalarına bok atmayı bıraksanız mı :)
- +1 yıl
Ben sekse karşı deyilim ama aynı gün basitlikdir 😂
+1 yılIki uc yazmasi , aslinda hic yazmamasi demek..
01 Yorumla
Soran+1 yılKibarlıktan mı yazdı yani
boş ver baskasiyla takil sen
00 Yorumla
+1 yılayıp olmasın diye yazmış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDemekki soğumuş amacı s! kissokusmuş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılseks nasıldı
00 Yorumla
+1 yılAmacına ulaşmış bırakmış sen de takma derim
00 Yorumla
+1 yılTinder mi?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri