Biriyle görüşüyorum, aramızda cinsellik geçiyor. Buluşamayacağız diye korkması normal mi?

Biriyle görüşüyorum, konuşuyoruz. Aramızda cinsellikte geçiyor. Kendisi işle alakalı şehir dışına gitti dün. Aradı, konuştuk, fotoğraf istedi ( biraz özel) gönderdim. "Bu sen değilsin, diğerleri de sen değildin yüzün de bu yüzden gözükmüyor" dedi. Genelde yapısı çok kibar biri herkese karşı. Kırıldım ve bana" off yine başlama" dedi ki bu ilk tartışma 😒 öyle sorun yaratan biri değilim. " Nasıl yani bulusmayacak mıyız" diye korktu. Çünkü ucunda cinsellik var. "Ben şaka yaptim ya, seninle böyle sakalasmaktan hoşlanıyorum, sen de hemen aliniyorsun" gibi bahaneler söyledi. Madem şaka kalbini kırmak istemezdim de en azından bulusma ertelendi diye geri vites yapma. bu gün yazdı buluşalım tamam dedim. Şehir 7 saatlik yolu sehir dışından geldi toplantıyı erteledi. Ben de telefonu kapattım gitmedim. Hesap sorunca da " ya ben şaka yaptım, sen de hemen aliniyorsun" diye cvp yazdım. Şimdi içim pek rahat değil.
Biriyle görüşüyorum, aramızda cinsellik geçiyor. Buluşamayacağız diye korkması normal mi?