Gizli Üye(25-29)+1 yılÖncelikle şunu belirtmeliyim ki. Anal ilişki dini açıdan bakılırsa çok GÜNAH.! Ve eşler arasında bile anal ilişki teklif edilmemeli boşanmak için sunulan sebeplerden bile birisi.. Ama derseniz ki hiçbir şey umurumda değil ve ben dinsizim e o zaman yapınız.🙂 Konuyu sağlık açısından düşünecek olursak. Erkek için pek bir sıkıntısı yok fakat kadınlar için büyük bir sorun. İleri de tuvaletinizi tutamama, gaz kaçırma, tutamama gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz…
24 Yorumla
Soran+1 yılYapanlar napıyo peki genişletmeye devam ediyorlar
Cevap sahibi+1 yılYapanlar şu an ki zevklerine bakarak hiçbişeyi önemsemiyorlar ama ileride çok büyük rahatsızlıklarla karşılaşacaklar. Ben sağlıkçıyım. Gerdek gecesinde anal ilişki yaptıkları için hastaneye gelen hastalarla karşılaştım. Eğer yapmayı düşünüyorsanız yapmayın kendiniz için. Yoksa ileride bir ortama girdiğiniz zaman gazınızı tutamayabilirsiniz. Ve tuvalet tutamama sorunu gibi bir çok sorunla karşılaşırsınız
- +1 yıl
Çok sik ve kuru sert yapılmasıyla böyle şeyler olabilir özenli belli araliklarda böyle sorunla karsilasmadim
Soran+1 yılUyardığın için teşekkürler
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılO an acımıyorsa sonrası için bir sorun yok ama çok da zorlaya zorlaya yapılmaması lazım. Bazı kadınlarda gerçekten kadın çok istese de olmuyor.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHic bir şekilde olmaz emin ol çoğuyla anal yaşadım sadece yumuşatıp kayganlastirdimi çok zevkli bir iliski sadece bencil erkekler kuru sert sonunda aci olur isini bilen erkek hic acitmadan saatlerce zevkini vererek kıza yapar
04 Yorumla
Soran+1 yılAma sağlık sorunu yaratıyor
- +1 yıl
İste o bilinçsiz yapılırsa deliğinde deforme olur gaz diski tutamama kaslara zarar verdiğinden dediğim bibi bebe yagi ya da anal JEL acısız risksiz sağlıklı olur
Soran+1 yılEmin misin jelle yapınca öyle şeyler olmaz mı
- +1 yıl
Olmaz eminim çoğu bakire kizin analdan ilki oldum 6eterince özen gösterecek bir erkeğe vermelisin yoksa azip daha çok zevk için kuru sert yapacak birine değil hatta ilk girişinde ilk sertligiyle sokturma boşalt oralla sonra yumusekken girmesine izin ver içinde sertelsin
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. İş ehli ile yaparaan çok bi problem olcağını sanmıyorum ama t crübeli biri olması en azından senin açından daha iyi olcaktır
00 Yorumla
+1 yılNe desem bilemedim abim karar senin ama zevk alan kadında var ama bunu kendin istiyorsan yap sif erkek arkadaşını kırmamak icin yapma
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Günahı sevabı bırak bu bir zevk meselesi ama altına kaçırma kaslarda gevşeme falan diyen oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok uzun zamandır yaptığımız kız arkadaşım vardı ve ilk benim isteğimle oldu sonralarında da hep o istedi uzun zamanda yaptık ama hiç öyle bir sorun yaşamadı
00 Yorumla
+1 yılonden veya arkadan sonucta iki taraf da genisler ama arkadan acili olur biraz basta sonra alisirsin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılgerekli önlemleri alırsan sorun yaşmazsın gevşeme kayganlaştırıcı ve alıştırma önemlii
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılHiç ilgimi çekmedi, gerçekten zevk alıyor mu kadınlar bundan
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. şimdiye kadar sorun yaşadım diyen duymadım zorlamadıysa tabi
02 Yorumla
Soran+1 yılHım ama tuvaletimi kaçırıyorum falan diyenler oldu
İlerde kaçırma riski var
00 YorumlaYaptığın kişiye bağlı bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKişiden kişiye değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıldikkat edilirse hiç sıkıntı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdiye kadar olmadı.
00 Yorumla
+1 yılHiç yaptın mı?
00 Yorumla
+1 yılSanmam
00 Yorumla
+1 yılİstiyomusun
00 Yorumla
+1 yılne olacaj
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılN olacak ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseven bırakamıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSonrası çok daha iyi
00 Yorumla
+1 yılNe sorunu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşın kac
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri