Cinsel Yaşam Anal iliskide bu sorun olur mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Sevgilim anal yaparken anala boşaldı sorun olur mu Anal iliskide bu sorun olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Normalde sorun olmaz ama analdan vajinaya sızıp hamile kalanlar var.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Acımıyor mu ya ben çok acı çekiyordum asla istemiyorum. 6 26 Yorumla theofi +1 yıl Partnerin işi bilmiyor olabilir Yorumla Soran +1 yıl Acıyor ama ben bir yandan da çok zevk alıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @theofi eşimdi evet bilmiyordu normalde acımaz mı? Yorumla theofi +1 yıl Ne sıklıkla yapıyorsunuz bunu Yorumla theofi +1 yıl Dm atsana bi Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl anala gerek var mı ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Offff zevk alıyorsan güzel. Yorumla theofi +1 yıl Bekliyorum bak Yorumla Soran +1 yıl Kremle falan denesin yavaş yavaş ben öyle yaptiriyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Meraklıpanda01 yok mu? Yorumla Thejuggers +1 yıl Isı bilmiyorsa çok can yakar tecrübe lazım Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl vajina varken gerek var mı bilmiyorum Yorumla Thejuggers +1 yıl Hepsinin ayrı tadı var kadın içinde erkek içinde 😉 Yorumla Soran +1 yıl @Meraklıpanda01 acıyla karışık zevk sevenler için İkiside güzel bence Yorumla theofi +1 yıl Anal zevklidir Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl acıyla karışık zevk vajinada da güzel olur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @theofi istemiyorum Yorumla Soran +1 yıl @Meraklıpanda01 İkiside guzell tabii ki ama ben içime boşalsın diye anala boşalttırıyorum Yorumla theofi +1 yıl Keyfin bilir Yorumla Thejuggers +1 yıl Tercih meselesi herkes yapmak zorunda değil ikisinin tadida bambaska ve güzel Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl bakire misin ondan mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Thejuggers özelde görüşelim mi? Yorumla Thejuggers +1 yıl Buyur gel tabiki Yorumla Soran +1 yıl @Meraklıpanda01 hayır değilim Yorumla Meraklıpanda01 +1 yıl o zaman vajinaya boşalt Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Offf iki taraftan da olan var olmayan var 😝😀 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sorun olmaz. Ben hep öyle yaptım. Peki acı çektin mi durumun ne? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Olmaz da ordan akıp diğer tarafa kaçmasın sonra istenmeyen vakalar olmasın 0 0 Yorumla
Cemrekaya701 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 914 cevap paylaştı. Hoş geldin Abdulrezzak 2 1 Yorumla Godlinx +1 yıl Hoş buldum abla Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Cinsellikten bir haber toplumun seks deneyimleri … 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 😂aynen canım aynen Yorumla
Thefurkan2343 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl ne gibi bir sorun olmasını bekliyorsun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sağlık konusunda yoksa çocuk olmayacağını biliyoruz Yorumla Thefurkan2343 +1 yıl olmaz onun tadı başka shshs Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Hayır çok zevkli bisey bu 0 0 Yorumla
Göktürk_bumin Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 337 cevap paylaştı. Ne sorun olabilir ki 🙃 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Boşalma sorun olmaz da anal zararlı zaten. 0 0 Yorumla
Kadirk34 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hissettin mi için de ılık ılık 0 4 Yorumla Memur124 +1 yıl Offfffff yapma böyle şeyler Yorumla Kadirk34 +1 yıl Sende mi hissettin Yorumla Memur124 +1 yıl Yokta fena oldum Yorumla Kadirk34 +1 yıl Nasıl olduğunu anlatmak istersen gel Yorumla
kirve2344 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl içine mi en sevdiğim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Aynen içime Yorumla kirve2344 +1 yıl benim de Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne gibi bi sorun 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Normalde sorun olmaz ama analdan vajinaya sızıp hamile kalanlar var..
Acımıyor mu ya ben çok acı çekiyordum asla istemiyorum.
Partnerin işi bilmiyor olabilir
Acıyor ama ben bir yandan da çok zevk alıyorum
@theofi eşimdi evet bilmiyordu normalde acımaz mı?
Ne sıklıkla yapıyorsunuz bunu
Dm atsana bi
anala gerek var mı ya
Offff zevk alıyorsan güzel.
Bekliyorum bak
Kremle falan denesin yavaş yavaş ben öyle yaptiriyorum
@Meraklıpanda01 yok mu?
Isı bilmiyorsa çok can yakar tecrübe lazım
vajina varken gerek var mı bilmiyorum
Hepsinin ayrı tadı var kadın içinde erkek içinde 😉
@Meraklıpanda01 acıyla karışık zevk sevenler için İkiside güzel bence
Anal zevklidir
acıyla karışık zevk vajinada da güzel olur
@theofi istemiyorum
@Meraklıpanda01 İkiside guzell tabii ki ama ben içime boşalsın diye anala boşalttırıyorum
Keyfin bilir
Tercih meselesi herkes yapmak zorunda değil ikisinin tadida bambaska ve güzel
bakire misin ondan mı
@Thejuggers özelde görüşelim mi?
Buyur gel tabiki
@Meraklıpanda01 hayır değilim
o zaman vajinaya boşalt
Offf iki taraftan da olan var olmayan var 😝😀
Sorun olmaz. Ben hep öyle yaptım. Peki acı çektin mi durumun ne?
Olmaz da ordan akıp diğer tarafa kaçmasın sonra istenmeyen vakalar olmasın
Hoş geldin Abdulrezzak
Hoş buldum abla
Cinsellikten bir haber toplumun seks deneyimleri …
😂aynen canım aynen
ne gibi bir sorun olmasını bekliyorsun
Sağlık konusunda yoksa çocuk olmayacağını biliyoruz
olmaz onun tadı başka shshs
Hayır çok zevkli bisey bu
Ne sorun olabilir ki 🙃
Ne sorun olacak analdan atılır
Boşalma sorun olmaz da anal zararlı zaten.
Hissettin mi için de ılık ılık
Offfffff yapma böyle şeyler
Sende mi hissettin
Yokta fena oldum
Nasıl olduğunu anlatmak istersen gel
Sorun olmaz
Olmaz korkma
Cocuk olucak hali yok ya
Hayır
Olmaz olmaz
Olur
Çamaşırına akabilir