Cinsel Yaşam Hep ıslanıyorum bu iyi mi, kötü mü? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Hemen islaniyorum 🙈 Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Güncel. Güncellemeler+1 yıl Güncel.. Güncellemeler+1 yıl Güncel 😘 Hep ıslanıyorum bu iyi mi, kötü mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Baran1979 Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Bu libidonuzla doğru orantılı. Şayet uyarılıyor olmanız sizi rahatsız etmiyorsa bu kesinlikle bir sorun değil. 0 0 Yorumla
Stereo_ Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Ya bir mod şu soruyu kaldırsın erkekler bitti. Bu sefer kadınlar başladı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alaka normal birsoru sordum 😒 Yorumla
Cicekhasan Takip Et Yoda Yaş: 51 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Nasıl hep ıslanıyorsun durduk yeremi yoksa düşündüğüm gibimi 0 0 Yorumla
aypipim Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Benimde sürekli kalkıyor insan içinde rezil ediyor bazen pantolondan belli oluyor 0 0 Yorumla
Kanekii Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Bunu duyunca daha cok islatmaya gelcektimm kiiii kutun kapaliymis 0 0 Yorumla
Huzurkokulu1 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Bu çok güzel bişey her kadın Yaşamaz bu duyğuyu kıymetini bil bence 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kuruyup gideceğine ıslak kalmak daha iyi 🙂 kasıkalarının arasından zevk suların almıyorsa sıkıntı yok. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yalamayi sevmeyen bi malla olmicakdan super. Islak severiz biz yalama sevenler 0 0 Yorumla
polisgazi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Tabi ki iyi bir şey ❤ 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Değil diyenler var Yorumla Soran +1 yıl Neden iyi Yorumla polisgazi +1 yıl Onlar beksr olsblsr ve o usten korkanlardır bana gire hep ıslanan biri hep istiyor demektir ve ilişki sırasında da hiç islanamayanlardan iyidir yani ilaç merhem krem derdiyle ugrasmayacaksin demektir Yorumla Soran +1 yıl Merhem ilaç mı anlamadim Yorumla polisgazi +1 yıl İlişkide bazi kadınlarda da ıslanamama problemi oluyor onlar da krem vesaire kullanıyor onu kastettim Yorumla
aren289 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 83% +1 yıl Havalar sıcak terliyorsundur😀 0 3 Yorumla aren289 +1 yıl Umarım son günceldir Yorumla Soran +1 yıl Daha yeni başlıyoruz🙈😂 Yorumla aren289 +1 yıl 😀 yeni yorumlar da yok bence yeni bir soru sor Yorumla
RaistlinMajere_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sebepsiz ıslanmıyorsan her şey normal. 0 0 Yorumla
dagistan37 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 97% +1 yıl Hep yalnız mı yapıyorsun yardımcın var mı 0 0 Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl dünden beri maşşallah musluk açık kalmış :D 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 44 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. İyi tabiki hormonların aktif calışıyor 0 0 Yorumla
RadaGast Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Gayet normal yaratılışımızda var bu durum 0 10 Yorumla Soran +1 yıl İyi mı kötü mü dedim ki ben Yorumla RadaGast +1 yıl Bana göre iyi bir şey☺️ Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla RadaGast +1 yıl Daha kolay orgazm olabilirsin partnerini çok mutlu edebilirsin bu sebepten dolayı Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım niye Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Soran +1 yıl Sustun? Yorumla RadaGast +1 yıl Şahsen benim partnerim sürekli ıslansa bunu bana belirtse benim hoşuma gider daha çabuk orgazm olabilir çabuk orgazm olması benim hoşuma gider Yorumla Soran +1 yıl Nasıl belli edecek ki Yorumla RadaGast +1 yıl İnsanlar konuşa konuşa anlaşır Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bu çok harika bir şey ki :* 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne kadar istekli olduğunu gösterir ve ilişki esnasında zevki zirveye çıkartır bu durum Yorumla Soran +1 yıl Niye Yorumla Cevap sahibi +1 yıl iyi girip çıkar Yorumla
XPhazonZero Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı. İyi bir şey 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla XPhazonZero +1 yıl istekliysen öyle Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çok iyi azgınlık 0 0 Yorumla
omercimlik Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Peki cinsel ilişki hazzı var mı her ıslanma da 0 1 Yorumla omercimlik +1 yıl Gene mi Yorumla
Benimadımromantik Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Benim uzun sürüyorda evlenmen lazım 0 1 Yorumla Benimadımromantik +1 yıl İyi Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. iyidir iyidir 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Oldukça iyi 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. Normal. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Bu libidonuzla doğru orantılı. Şayet uyarılıyor olmanız sizi rahatsız etmiyorsa bu kesinlikle bir sorun değil.
Ya bir mod şu soruyu kaldırsın erkekler bitti. Bu sefer kadınlar başladı
Ne alaka normal birsoru sordum 😒
Nasıl hep ıslanıyorsun durduk yeremi yoksa düşündüğüm gibimi
Benimde sürekli kalkıyor insan içinde rezil ediyor bazen pantolondan belli oluyor
Bunu duyunca daha cok islatmaya gelcektimm kiiii kutun kapaliymis
Bu çok güzel bişey her kadın Yaşamaz bu duyğuyu kıymetini bil bence
Kuruyup gideceğine ıslak kalmak daha iyi 🙂 kasıkalarının arasından zevk suların almıyorsa sıkıntı yok.
Günün tüm günü ıslanıyorsan evet sıkıntı var demektir
Yalamayi sevmeyen bi malla olmicakdan super. Islak severiz biz yalama sevenler
Tabi ki iyi bir şey ❤
Değil diyenler var
Neden iyi
Onlar beksr olsblsr ve o usten korkanlardır bana gire hep ıslanan biri hep istiyor demektir ve ilişki sırasında da hiç islanamayanlardan iyidir yani ilaç merhem krem derdiyle ugrasmayacaksin demektir
Merhem ilaç mı anlamadim
İlişkide bazi kadınlarda da ıslanamama problemi oluyor onlar da krem vesaire kullanıyor onu kastettim
Havalar sıcak terliyorsundur😀
Umarım son günceldir
Daha yeni başlıyoruz🙈😂
😀 yeni yorumlar da yok bence yeni bir soru sor
Sebepsiz ıslanmıyorsan her şey normal.
Hep yalnız mı yapıyorsun yardımcın var mı
dünden beri maşşallah musluk açık kalmış :D
sürekli yağmur mu yağıyor sizin oraya
İyi tabiki hormonların aktif calışıyor
Gayet normal yaratılışımızda var bu durum
İyi mı kötü mü dedim ki ben
Bana göre iyi bir şey☺️
Niye
Daha kolay orgazm olabilirsin partnerini çok mutlu edebilirsin bu sebepten dolayı
Anlamadım niye
?
Sustun?
Şahsen benim partnerim sürekli ıslansa bunu bana belirtse benim hoşuma gider daha çabuk orgazm olabilir çabuk orgazm olması benim hoşuma gider
Nasıl belli edecek ki
İnsanlar konuşa konuşa anlaşır
Bu çok harika bir şey ki :*
Neden
ne kadar istekli olduğunu gösterir ve ilişki esnasında zevki zirveye çıkartır bu durum
Niye
iyi girip çıkar
Oral yapmayı seven bir erkek için harika bişi
İyi bir şey
Neden
istekliysen öyle
Çok iyi azgınlık
Her zaman olması iyi değil
Çok iyi
çok iyi çok
Doktora git
Çok kötü durum