Halk arasında ona şeftali derler, nasıl şeftalinin sulusu tatlı olur onunda sulusu tatlı olur. Sende sulanma azmi çokmu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadın dediğin istekli ve doyumsuz olacak olur olmaz yerde beni tahrik edecek hem sert olacak hem sertlik isteyecek. Tahrik edecek fantezi sevecek. Daha da sayarım da. Bunların 10 da 1 ini bile yapabilecek kadın yok ki. Hep başınız ağrır ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Aşırısı kötü. Zevki azaltıyor iyice kayganlaştırıp. Ama penis taş gibiyse ve patlamaya hazırsa o anki zevk mükkemmel oluyor bol vajina suyuyla :)
Halk arasında ona şeftali derler, nasıl şeftalinin sulusu tatlı olur onunda sulusu tatlı olur. Sende sulanma azmi çokmu
Kadın dediğin istekli ve doyumsuz olacak olur olmaz yerde beni tahrik edecek hem sert olacak hem sertlik isteyecek. Tahrik edecek fantezi sevecek.
Daha da sayarım da.
Bunların 10 da 1 ini bile yapabilecek kadın yok ki.
Hep başınız ağrır ya
Cevap yanlış soruda
Var da bize denk gelmez
Gayet güzel bir şey bu, ancak olur olmadik yerlerde seni zor duruma düşürebilir
şanslısın uzun uzun yaparsın yok kuruyor senin canın yanar
çok iyi, hem bedava kayganlaştırıcı hem de ne kadar tahrik olduğunu anlayabiliyorsun.
İyi bence neden abi dersen çok bayan kuruyum ne yapıcam diye yazar bu fazla ıslanma zamanla azalıyor bunuda bilmeni isterim tecrübem ile sabit durum
Son derece iyidir normalde akıntı vsjinanın kendini temizlemesi etkilenme istek olunca ıslaklık kaygan dokuya döner
Kötü çünkü koku yapabilir, düt de şap şap olur, hissiyat azalır
Istekliii olmasini gosterir 🙂
Ne olur ıslak ıslak bakma öyle :D :D :D
Islak ıslak baksın kuru kuru bakmasın 🤣🤣🤣
@Yıldo21 ıslak olunca dayanamıyorum :D :D :D
Sal kobranı gitsin ne olacaksa olsun sen değil onlar düşünsün sonunu düşünen kahraman olamaz demiş johny sins🤣🤣🤣
@Yıldo21 :)
🤣
Niye kötü olsun herkeste emin ol böyledir
Seks sırasında iyi bir şey
Çok ıslanınca hissetmiyorsun sıkıntı
yerine göredir herhalde
İyiii
Bence iyi
Gayet güzel tabii ki
ben severim
İyi.
İyidir