Cinsel Yaşam Olmicak yerlerde partnerinizi tahrik eder misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Bn bayılırım öyle durumlara yaa. Kalabalık içinde olur trafikte olur zirveye çıkartırım ama o hcbisey yapamaz ahahah Olmicak yerlerde partnerinizi tahrik eder misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Hayır yalnız kaldığımda yaparım genelde 0 0 Yorumla
İlaydaser Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yapmam ama benim canım bişéyler isterse o an dışarıdaysak eve gitmemizi isterim 10 2 Yorumla İbrkk +1 yıl İçine kapalısın galiba Yorumla ecstasy11 +1 yıl cok uslusun o zmn Yorumla
aJax20 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl yapar yapar müsait olmayan ortamlarda müsait oluncada pas vermez senin gibilerin... 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Senin gibiler derkn🤨 Yorumla aJax20 +1 yıl bu neden hoşunuza gidiyor cidden anlamıyorum bir şey yapamayacağınız ortamlarda neden böyle delirtiyorsunuz başbaşa oluncada pas vermiyorsunuz :D Yorumla Soran +1 yıl Herkes bir değil pas vermemeye Yorumla
Turiiist Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Nasıl yapıyorsun bunu peki? Yanyana iken mi? Telefonda mı? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Yan yana tabik telefondan etkili olmaz ki Yorumla Turiiist +1 yıl Kalabalıkta nasıl yapıyorsun iyi cesaret valla. Yorumla Soran +1 yıl Millet anlamio tabik Yorumla Turiiist +1 yıl Mesaj atıp bir şey sorabilir miyim sonra çıkarırsın takipten Yorumla Soran +1 yıl Sor ne soracaksn Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Onu yaparsa karşılığını mutlaka alır problem yok 😊 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 654 cevap paylaştı. Kalabalıkta olmaz bana ait olanı kimsenin izlemesini istemem 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. şu düşüncedeki kadına da ben bayılıyorum. bizimki de tam tersi düşüncede. 0 0 Yorumla
lovbdy Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kızın yapmasi hosuma gider ama gine kalabal8kta fena durum 0 1 Yorumla lovbdy +1 yıl Diyelim ki partnerin istemeden bossldi ozamn napan 😂 Yorumla
Uyumsuzuz Takip Et Master Yaş: 34 , eic 58% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Olabilir yapmak ya da yapılması beni rahatsız etmez aksine mutlu olurum eğlenceli olur 0 0 Yorumla
Ozanchef Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 89% +1 yıl Nerede bizim partnerde öyle yapsan yaptırmaz kendisi yapmaz 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Olsaydı çok yapmak isterdim ve beni de tahrik etsin isterdim 0 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 929 cevap paylaştı. Yakışır sana zirveler😀 ya şu mesaj isinede bir el atsan diyorum 0 0 Yorumla
İbrkk Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Off öyle bişey olsa acımazdım ama kalabalık ortamlarda yapılmaz yaa ama sen adamı kesin öldürürsün😂😂😂 0 0 Yorumla
LibidosuYüksekEsmer Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Evet penisim kalın baya , boxer giyiyorum dar o istemiyorum moduna geçince kalkıyor penisim bilerek gözüne soka soka dolaşıyorum önünde kuduruyor 0 0 Yorumla
Muratynk Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Benim kız asansörde milletin içinde öpücük attı görmemiş gibi yaptım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Odunluk yapmssn Yorumla Muratynk +1 yıl Ne yapayım baksam bende çok tahrik olurum. kötü tarafı benim erkekligim biraz büyük kalkarsa pantolonda belli oluyor. Senin sevgilin tahrik olunca sismiyor o bölgesi Yorumla
TekErrrkek Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 98% +1 yıl daha heyecanlı oluyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kesinlikle Yorumla TekErrrkek +1 yıl İnsan seviyor kaçaklığı göçekliği ;) Yorumla
TremM Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl etttiğim çok olmuştur beni de ettikleri çok oldu 0 0 Yorumla
yalnızinsanlar35 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 96% +1 yıl ederse evet hosuma gider gece de sert yaparim 0 0 Yorumla
Seveceksin85 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı. Çok severim tabiki keşke yapsak şu an 0 0 Yorumla
KingNothing01 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. O beni daha çok azdırıyor 0 0 Yorumla
Aligull3 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 63% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 545 cevap paylaştı. Etmem ama edilmek isterim 0 0 Yorumla
AtLaS_006 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Yapar zalımin kızı 😡 0 0 Yorumla
murattiii Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 565 cevap paylaştı. Trafik te tahrik ederse oral yapmak zorunda :)) 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Bak sen 0 0 Yorumla
Donfalcone Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Karakolda mı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Eklesene 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Plansız seks herseyden keyifli olur. Yakalanma korkusu zevki 10 a katlar Yorumla
GameOf_KS Takip Et Yoda Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 591 cevap paylaştı. Bu ne cesare böyle 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
Hayır yalnız kaldığımda yaparım genelde
Yapmam ama benim canım bişéyler isterse o an dışarıdaysak eve gitmemizi isterim
İçine kapalısın galiba
cok uslusun o zmn
yapar yapar müsait olmayan ortamlarda müsait oluncada pas vermez senin gibilerin...
Senin gibiler derkn🤨
bu neden hoşunuza gidiyor cidden anlamıyorum bir şey yapamayacağınız ortamlarda neden böyle delirtiyorsunuz başbaşa oluncada pas vermiyorsunuz :D
Herkes bir değil pas vermemeye
Nasıl yapıyorsun bunu peki? Yanyana iken mi? Telefonda mı?
Yan yana tabik telefondan etkili olmaz ki
Kalabalıkta nasıl yapıyorsun iyi cesaret valla.
Millet anlamio tabik
Mesaj atıp bir şey sorabilir miyim sonra çıkarırsın takipten
Sor ne soracaksn
Onu yaparsa karşılığını mutlaka alır problem yok 😊
Kalabalıkta olmaz bana ait olanı kimsenin izlemesini istemem
şu düşüncedeki kadına da ben bayılıyorum. bizimki de tam tersi düşüncede.
Kızın yapmasi hosuma gider ama gine kalabal8kta fena durum
Diyelim ki partnerin istemeden bossldi ozamn napan 😂
Olabilir yapmak ya da yapılması beni rahatsız etmez aksine mutlu olurum eğlenceli olur
Nerede bizim partnerde öyle yapsan yaptırmaz kendisi yapmaz
Olsaydı çok yapmak isterdim ve beni de tahrik etsin isterdim
Yakışır sana zirveler😀 ya şu mesaj isinede bir el atsan diyorum
Off öyle bişey olsa acımazdım ama kalabalık ortamlarda yapılmaz yaa ama sen adamı kesin öldürürsün😂😂😂
Evet penisim kalın baya , boxer giyiyorum dar o istemiyorum moduna geçince kalkıyor penisim bilerek gözüne soka soka dolaşıyorum önünde kuduruyor
Benim kız asansörde milletin içinde öpücük attı görmemiş gibi yaptım
Odunluk yapmssn
Ne yapayım baksam bende çok tahrik olurum. kötü tarafı benim erkekligim biraz büyük kalkarsa pantolonda belli oluyor. Senin sevgilin tahrik olunca sismiyor o bölgesi
Yaparım tabi heyecan şart.
Kesinlikle
daha heyecanlı oluyor
Kesinlikle
İnsan seviyor kaçaklığı göçekliği ;)
etttiğim çok olmuştur beni de ettikleri çok oldu
hıı trafıkte hıc oral yaptın mı pekı
Evet ederim azdiririm kudurur
ederse evet hosuma gider gece de sert yaparim
Çok severim tabiki keşke yapsak şu an
O beni daha çok azdırıyor
Eve gidincee fena bi orall yaparr 😂
Etmem ama edilmek isterim
Neler yaparak tahrik edersin
Kim bana yap aynısını gör 😂
Ben arabada cok yapiyorum onu😅
Yapar zalımin kızı 😡
Trafik te tahrik ederse oral yapmak zorunda :))
Trafikte yaparsa senin için sikinti olur
Tarzım değil
Benim de hoşuma gider 😅
Evet ederim
Eşim düğünlerde mesaj atarak azdırır 😂😂
Vaay cilginn neler yaptin simdiye kadar?
Bak sen
Kışkırtıcı ve cezbedici oluyo
Nasıl yapıyorsun ki bunu
Ahhhh ahh keşke
Karakolda mı
Ederim
Eklesene
Plansız seks herseyden keyifli olur. Yakalanma korkusu zevki 10 a katlar
Bu ne cesare böyle
Ederim
neden bunu yapıyosun
heyecan olur vet