Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kendini kasmaman gerekiyor.. ayrıca burada senden çok erkeğe iş düşüyor.. senin isteğini tavana çıkartıp uzun bir önsevişme sonrası içine girmeli yoksa acı kaçınılmaz oluyor..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiçbir zaman cinsellik yaşayamayacağım için alışamayacağım çünkü kızların istediği gibi yakışıklı, geniş omuzlu, kaslı, büyük penisli, en az 1.85 boyunda, esmer vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
+1 yılPartnerin iyi değilmiş. İlk deneyimini olgun erkekle yapmak gelecekte cinselliği sevmene neden olurdu.
08 Yorumla- +1 yıl
Çek acısını o halde ve bir sonrasınada tedirgin yap
Soran+1 yılPartnerimden dolayı değil ben çok korkuyodum gözümde büyütüyodum kasılıyodum açıkcası ondan oldu
- +1 yıl
Ne alaka, ben her vereni zaten yapmam. Duygusalımdır. Görmem, tanımam, dokunmam, hissettmem ve sevmem gerekir her şeyden önce. Hayvani ilişki hiç yaşamadım ve karşılıklı olmalı ilişki.
- +1 yıl
2 duble rakı at, çok rahat olur.
- +1 yıl
@ckcckckcc Bu arada senin yorumun varsa soruya yorum yap, yorumuma değil. Sazanlık yapma kaynak olma.
Gizli Üye(25-29)+1 yılOn sevişmeyi uzun tutabilirsiniz ıslanman fazla olursa ıcine girmesi kolay olur ve fazlasıyla zevk alırsın. Kendini çok sıkma ve stres yapma vajinan cok mu dar peki
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimin dediğine göre çok dar değilmişim. Vajinan dar değil kendini çok kastığından acı çekiyosun dedi
Cevap sahibi+1 yılAz mi ıslanıyorsun.
alışırsın kuzum alışırsın 1 kere oldu devamı arkası kesilmeyecek artık yarın bize nasihat verir hale gelecek kadar alışacaksın :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk ilişkide gayet normal kanaman durduysa yine yap devam et zmaanla alsiriisn 2 haftan var maks
04 Yorumla
Soran+1 yılAz kanamam oldu evet. Yaşadıkça haz almaya başlayacağım sanırım. Dünki Acı vericiydi açıkcası
- +1 yıl
Kanama durunca yine yapın bunu tekrarla vajinan zmanla alışacak penise göre şekillenecek. İşte o zman zevk almaya başlarsın tabi zmanla fakrli sorunlarda ortaya çıkacak
Soran+1 yılNe gibi
- +1 yıl
Erken bosalma sertleşme vs senin zevk alamama sorunu gibi. Tabi tahmin bunlar
Gizli Üye(36-45)+1 yılOral yapmadan hiç zevk vermeden mi yapti terbiyesiz. İki ucten sonra alisir tahminen ama oral yapmazsa verme 😉
02 Yorumla
Soran+1 yılÖn sevişmede sıkıntı yoktu ıslandım hatta kayganlaştırıcı bile kullandık kolay oldu ama ben gözümde çok büyütüyodum çok korkuyodum dolayısıyla kastım kendimi :)
Cevap sahibi+1 yılHayir zevk konusunu diyorum. Oral yaparak senin zevk almani saglayip sonra yapsaydi en azindan
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim ilkimde çok güzeldi. Bi başladım daha durmak bilmiyorum. 😅
06 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah… ben çok kastım kendimi acı hissettim ya sadece
Cevap sahibi+1 yılBende tam aksine çok rahat bıraktım kendimi. Tabi sevgili çok önemli burada. O kadar nazikti ki. Acı zevk ile beraber geldi.
Çokta istekliydim. Onun da etkisi var.
Cevap sahibi+1 yıl@ecstasy11 19
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Zamanla yerini zevke birakir ama partnerinin soft olması şart
00 YorumlaHiç zevk alamadın mı ben de merak ediyorum da?
110 Yorumla
Soran+1 yılİnan acıdan başka bişey hissetmedim. Ama ilk cinsel ilişki için hemen hemen herkes böyle hissediyormuş. zamanla iyileşicekmiş :)
Soran+1 yılİlk olduğu için tamamlamadık benim canım yandı, oda çıktı içimden. Ama 4 5 dk gidip geldi
Soran+1 yılYok sadece o an canın yanıyo, içinden çıktığı an hissetmiyosun ağrı falan
Soran+1 yılTabi yazıyim ben sana :)
3. Den sonra bağımlılık yaptı bende :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKendini kasmadığın an sevmeye başlarsın.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir iki daha dene
20 Yorumla 1 haftaya en geç
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılBir zaman sonra...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşlamadım
00 Yorumla
+1 yıl1 haftada alisirsin
18 Yorumla
Soran+1 yılBikaç kereden sonra sanırım :) dün ilkti. İkincisinde bu kadar canım yanar mı acaba
- +1 yıl
Hyrr
- +1 yıl
Zevk aldın mi
- +1 yıl
O. c kes sesini
- +1 yıl
Sie lan sie
+1 yılKiminle oldin
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri