+1 yıl1-sorulmadıkça zaten söylemem
2-o boyutu büyük söylemek bir fark yaratmaz benim için nasılsa kullanacağım kişi değil karşımda ki büyük olsa kaç yazar küçük olsa kaç yazar büyük penisim olduğunu söylemek ne işe yarar beni daha çok mu erkek yapar? ben erkekliğin zekatını bebe yaşta kendime ve sevdiklerime sahip çıkmayı onları ve kendimi her şart altında korumayı gerekirse de canımdan olmayı göze almayı öğrendiğimde verdim penisime ekleyeceğim fazladan 3-4 cm beni daha fazla erkek yapmayacak, beni cinsellikte daha mı iyi gösterecek? dünya geneli ortalamanın 12-16 cm arası olduğunu en derin erekte vajinanın bile en fazla 17 cm olduğunu ve vajinanın asıl zevk alan bölgesinin klitoris olduğunu ve penetrasyondan alınan asıl zevkin klitorise bağlı girişin ilk 8 cm in de bulunan sinir ağı olduğunu da biliyorum birini orgazm etmek için 25 cmlik bi odun parçasına ihtiyacım yok kaldı ki o odun parçasının yaş ilerlediğinde kan yetmezliğinden ereksiyon problemleri yaşamaya daha meyilli ve zaten dünya genelinde %5 lik bir kesime ait olduğunu da biliyorum.
3-ben yalan söylemem inanmak istemezsen inanma bu senin kararın ama ben yalan söylemem en acı gerçek bile en tatlı yalandan iyidir yalan kadar boş bişey de yok o yüzden sorana da doğruyu söylüyorum inanan inanıyo inanmayan da ya kadınsa ve bana ilgisi varsa görüyo bi yerde ya da görmeyip inanmadığı ile devam ediyo00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılValla öyle sacma sapan yalanla dolanla işim olmaz neyse onu derim kimseye bir şey beğendirmek kanıtlamak zorunda değilim 17 cm Penisim Kalin Damarlı Penisim Var İnanmayana Her Türlü İspatlarim Net bazıları gibi 14 cm şeyi olup 20 cm diyenlerden değilim çok şükür
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Ergendir + tecrübesizdir. Gereğinden büyük penisin sorunlarını bilmez.
Avantaja çevirmek lazım; kaç cm diye sorarsın, cevaba göre yalancı olup olmadığını anında anlarsın.00 YorumlaOhoo zaten erkeklerin serbest atış alanı olmuş o konu 20 cm den ufak diyen yok ulan ülke standartı diye bişey var 12-13 cm ortalama😂
00 YorumlaYoo bende neyse o. Ben aşırı kiloluyum ve penisin yarısını yağlar yuttu ama işimi görüyor ve cinsel açıdan sıkıntım yok
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılsoyledıklerı rakamları yan yana topla sen
ınanma onlara 25 dıyıpte 3 dakıkada ters kose olmayı dusunsunler00 Yorumla
+1 yıl24 hiç inandırıcı değil ki zaten Tr sınırlarında :d Afro-Türk falan olsan belki :d
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. 24cm cetvel ile eline alıp bi bakslar anlarlar onlar insan soyundan degillerdir
10 Yorumla
+1 yılbir erkeğin en hassas olduğu yeri erkekliğidir de ondan
10 YorumlaKadınlar neden destekli sutyen takıyorsa, aynı sebepten. Özgüvensiz olmalarından kaynaklı.
00 YorumlaHayır yani sizde ki muhabbette neyse artık.
-kız: neyse, penisin kaç cm?
-erkek: 24 cm00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerkes hortumcu burada 13-14 cm demek zorlarina geliyor
10 Yorumla
+1 yılÖzgüvenleri çüklerine bağlı çünkü 😃 canlarını al ama çüklerini öv yani o misal 😃😃
00 YorumlaKadınların büyük penis sevdiini düşünerek söylerler 18 benim ve mutluyum 😂
00 Yorumla20 cm daha dün baktım uzamış diye 😅😅
12 Yorumla- +1 yıl
Ufak at
İşte aşağılık kompleksi
00 Yorumla
+1 yıl24 varsa çağır beni de etsin
01 Yorumla- +1 yıl
O sırada kumda pipisiyle oynayan bne ; 🥲
Cinsel Yaşam konusunda 463 cevap paylaştı. sizin "benimki daha dar " demenizle yarisir 🙂
00 Yorumla
+1 yılUfacık olduğunu nerden biliyon
00 Yorumla
+1 yıl35 benim ki sığmıyor bacağıma sarıyorum hHahah
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. kız kandırmak icin bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAhahah ufacık penis mi var mış 😂
00 Yorumla nasıl olsa gidip bakmıcan söylesin mutluolsun
01 YorumlaBenim ufak neyse o çok da önemli degil
12 Yorumla- +1 yıl
Kaç cm
Tercih edilmek için
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 487 cevap paylaştı. Kaç kişi söyledi sana gstdhtfh
00 YorumlaYetersiz Ulviler
00 Yorumla
+1 yılhava olsun diye
00 Yorumla
+1 yılBende 19 neysem oyum
00 Yorumla
+1 yılBilmem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılOzguven sorunu
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Oda ayrı bı muamma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBamya olduğu icin
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYok artık kim demiş
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar