Tiktokta gördüm, bir kızın boyu 160 sevgilisi iki metre , yorumlara baktım, tren tünele nasıl sığacak felan yazmışlar. Cidden öyle mi?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Tiktokta gördüm, bir kızın boyu 160 sevgilisi iki metre , yorumlara baktım, tren tünele nasıl sığacak felan yazmışlar. Cidden öyle mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Karmaşık o biraz ya aklın yayan olan erkeğin uzun olur ama bak kafası çalışan zeki adamın pipidi küçüktür çok ciddiyim kesin bilgi büyük yatak istyorsa canım adam bulcan
Hiç bir alakası yok benim arkadaş var boyu 155 askere bile almadılar iki kız ayarladım bı cikti kız bu ne lan hayvan gibi şeyi var dedi
kimisi de eli büyük olan der kimisi ayağı büyük olan der. sen bunları inanma aç göster göreyim de
yooo hayır benim boyum 180 penisim 14 santim... boyum aman aman uzun degil yaa ülke standartlarının üstünde yani uzun sayılırm ama penisim kısa
Kısa değil orta.
@Loudjustnotlover teşekkür ederim onure oldum
Soruyu soran kız senin cevanı silse olur mu adım gözüksün istemiyorum yorumum silinsin istiyorum şikayet falan edersen sevinirim
@Loudjustnotlover madem öyle neden yorum yaptın. yorumunun sağ üst tarafında üst üste 3 nokta var oraya bas küçük bir baloncuk açılacak içinde 'gizlen' yazması lazım ona bas ismin gizlensin
Yok olsa gizleniddim yeni fark ettim
@Loudjustnotlover ben şikayet ettim ama geridönüş olacağını sanmıyorum herkes senin 14 santimi yeterli gördüğünü öğrenecek tüh napsak acaba siteyi mi şikayet etsek fişinimi çeksek
Uf yeter
@Loudjustnotlover e sen yazıyorsun yazma unutulsun gitsin işte
🤣🤣🤣kısa kızlarinda küçük oluyor ozaman töbe töbeee
Yok ordan alıp kendi boyuna vermiş
Hahahaha güzel yorumdu bu
Çok mu merak ediyon kız
hayır, şehir efsanesi
Niye yorumlar öyle ozaman
diyorum ya efsaneler dilden dile dolaşır :)
Alakası yok tamamen şans işi
Uydurma. Boşla alakası yok
hic alakası yok, denendi onaylandı ahhahhah
Kaç cm di skskks
boyla bir alakası yok.
Boyla alakası var diyenler var oysa ki boy farketmiyor
Yok kankii genelde uzun boylular hüsrandırr sjzösj
Nasıl daha mı küçük oluyor ksksjs
Yani şöylee düşün 170 ve 190 lık iki adam ikisindede 15 cm birinde heybetli durur birinde minicik kalır sjzözö
Hahahahha en doğru yorum
İşte 160 kadında 90 beden memeyle 175 kadındaki gibi jbsvsj
Benimde kalın mesela
Boyla alakası yok pek gördüğüm kadarıyla.
Muhteşem ikiliye bak sen hele
Buyuk penismi istiyosun
Alakasız
genelde öyle oluyor
Alakası yok
Ne ilgisi var
Alakası yok.
Evet ayağım da büyük
Alakası yok
benim büyük 😂
Al beni sksksks
gel bana skkskw