Yani sevgilisi varken neden başka bi kadınla seks yapar ki? Neden cinsel olarak aldatır sevgilisini/eşini?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatan kişi karaktersiz olduğu için aldatır. Yanında biri varken de elbette başkalarından etkilenebilirsin cinsel olarak bu hormonel bir olay ama eyleme geçmek ve bunu yanında sevdiğin biri varken gerçekleştirmek cinsiyet meselesi değil haysiyetsizliktir.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHer gün aynı yemeği mi yiyeceğim diyen erkeklere müjde, eşiniz de yemeği sofraya koyar koymaz beş saniyede bitiren adamlara karşın dışarıda ‘’hakkını vererek yiyen’’ adamlarla sizi aldattığında lütfen bükemediğiniz eli öpün. 2+2=4.
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler değil kadınlarda aldatır. Çünkü cinsellik doğamızda anatomimizde olan bir şey aşk duyarsın beğenirsin arzun yükselir gider yaparsın. Bu kadar yani ha yapıp yapmamak ise senin kendi değer ve etik kurallarına alakalıdır.
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Muhtemelen sevgilisi yeterli gelmiyordur. Sofrada yemek yer doymazsan başka bi yemek ararsın başka tatlarla doymak istersin aynı şey. Tatmin olduğu müddetce neden dışarıya baksın ki. ya da sadece basitce sapıktır 😈😈😈
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
25Cevap
+1 yılSevgilisini beğenmez, şişmansa kilo ver der, eğer s. iklemezse de kendisini iyi hissettiren kadınlarla aldatır bu kadar basit. Veya her zaman ayrılabilecek durum oluşmaz zevkine keyfine bakar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCinsel aldatma değil onlar ihtiyaç sadece kaçıncı yüzyıldayız tanıyın karşı cinsinizi artık. esimde birçok kadınla birlikte olmuş beni ilgilendirmez önceki hayatı
21 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel anlatmışsın penis boşalmak isteyince boşaltmazsanız, boşaltacak bir kadın bulunur.
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. aldatsın demem ama erkek bedensel aldatır kadın duygusal aldatır... bedensellik gecici ama ruhsal aldatma bu cok tehlikeli işte
00 Yorumla
+1 yılSevgilisi isteksiz se istediğinde vermiyirsa napsin. Cani cok istiyir. Dayanamıyor ve arayisa giriyor. Sevgilisi doyursa djsari Kaymaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen degisik fanteziler istekler oluyor ve eşler bunu kabul etmiyor. Valla o istekte yasanana kadar insanin aklindan çıkmıyor bence bu durumlarin cok etkisi var
11 Yorumla- +1 yıl
Evli misin peki
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Kim yapmış? neden yapmış?, belki kandırılmıştır. :D
00 Yorumla
+1 yılHer a... ın tadına bakmak istediği için yapar. Şahsen aklıma başka bir şey gelmiyor.
01 Yorumla- +1 yıl
Idisjaj
Gizli Üye(25-29)+1 yılCünkü sevgilisini karısını sevmediği için baska birileri işitirsiniz icin seni kandırıyor sende buna biliyor ayrılmıyorsun yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDırdır, cinsellik yaşayamama, doyumsuzluk, açgözlülük hepsi bi sebep
013 Yorumla- +1 yıl
Süper analiz
Cevap sahibi+1 yıl@Professore teşekkür ederim, sizin bu konuda tecrübeniz var mı benim yok da dışarıdan gördüğüm buydu
- +1 yıl
Valla çok şaşırdım.. tecrübe olmadan mi bunu söyledin 😅😨
Cevap sahibi+1 yıl@Professore evet gözlemler sadece:)
- +1 yıl
Valla helal.. yaş kaç ki
Cevap sahibi+1 yıl@Professore 21, sizin kaç?
- +1 yıl
Yazıyor ya.. küçüksün aslında daha 😅
Cevap sahibi+1 yıl@Professore çok da değil🤣
- +1 yıl
Eglencelisin ha 😂
Cevap sahibi+1 yıl@Professore kişiden kişiye değişir bilemem🤣
- +1 yıl
Gelsene.. burdan mi yazacaksın hep 😂
- +1 yıl
Tamam iki şey soracağım.. sonra engellersin
Cevap sahibi+1 yıl@Professore yazdım
Gizli Üye(36-45)+1 yılDeğişim hamları seviyoruz, onlara, sahip olmayı, becermeyi, ihtirası, inlemeleri
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmadim ama artik dayanamiyorum. Esin sevgilin var ama ilgisiz ve seks yapmiyor. Ne yapalim?
00 Yorumlaverseniz isteği karşılasanız neden yapsınki..
demekki istediği olmuyor ondan yapıyor00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDemek daha seksi çekici biri diğeri daha fazla zevk vermiş
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı. Aslında çok basit nedeni var Özgür olamadıkları için
00 Yorumla
+1 yılBakir erkek aldatmaz zina yapmamis erkek aldatmaz
00 Yorumla
+1 yılSen bi seftaliyi kaç kere yersin aga
00 YorumlaBaşka heyecan arıyorlar
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Bunun çok sebebi olabilir aslında
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Evde tatmin olmuyorsam aldatirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Horoz cinsi olduğu için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar verdiği için
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVeren kadın olmasa aldatan erkek olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılTek kiyafet giymek istemediklerinden
00 Yorumla daha tatlı vajşna sevdası
00 YorumlaSevgilisi eskimistir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Partner yetersizdir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoyumsuzluk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMalloginsan
00 Yorumla
+1 yılSeninkini mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında