Cinsel Yaşam Sevgilimi aşırı derecede etkilemek istiyorum, ne yapabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sevgilimi nasıl tahrik edebilirim ciddi etkili bi şekilde olsun istiyorum Sevgilimi aşırı derecede etkilemek istiyorum, ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
herhangibiri55 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Onun zaaflarini bul. Ve o zaaflar sana hitao ediyor mu onu bul. ya da klasiklesmis sanalsa nude realsa aniden davran😅 0 0 Yorumla
natalieee Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Sen elini kaldır o tahrik olur merak etme erkek milleti boyle 0 22 Yorumla Turiiist +1 yıl Bir elini kaldırsana bakalım kaç kişi tahrik olacak? Yorumla natalieee +1 yıl Ben yorum atıyorum mesajdan geçilmiyor rahat ol elimi kaldirmama bile gerek yok Yorumla Turiiist +1 yıl Talep artınca değer düşüyor diyorlardı haklılarmış. Yorumla natalieee +1 yıl Bana Twitter laflarıyla gelme Yorumla Turiiist +1 yıl Sana gelmiyorum, gelmem de hemde hiçbir türlü gelmem.😉 Yorumla natalieee +1 yıl Aynen ondan yorum yaptın zaten Yorumla Turiiist +1 yıl Bu kadar basit bir insana mı mesaj atıyorlar ya? Kaf dağının hayali bir dağ olduğunun farkına var bence. Yorumla natalieee +1 yıl Zoruna gitmese cevap vermezsin dayi Yorumla Turiiist +1 yıl Sana bir IQ testi şart tatlım. Tartışmayı bile sevemedim seninle. Çünkü seviye yerlerde. Aklını düzgün kullanırsan kendi meraklarını ve saçmalıklarını da anlamış olursun. 👋👋😘 Yorumla natalieee +1 yıl Diyen tipe bak bağcılar canısı seni Yorumla natalieee +1 yıl O düşük seviyenle beni elestiremezsin bile zoruna gittimki cevap verdin axaxax Yorumla natalieee +1 yıl Abazan olduğunu bu kadar belli etme be Yorumla natalieee +1 yıl Burdan konusuyosun millete sonra yalakalık yapiyosun göründüğün gibi ol Yorumla natalieee +1 yıl Yorum yapmak zorunda değildin kaliteni ortaya koydun Yorumla natalieee +1 yıl Senin gibilere ben taviz bile vermem Yorumla Turiiist +1 yıl 😀😀. Yorumla Turiiist +1 yıl Millet kim? 😀😀 Kızlar nolur beni iyi biri bilin ve mesaj atın yalvaririm. 😀😀 La hadi dalgana bak ciddiye bile alamam seni. 😀😀 Yorumla natalieee +1 yıl Uzatma suriyeli Yorumla natalieee +1 yıl Ciddiye almazsan yazma benim gorusumun altına ezik misin Yorumla Turiiist +1 yıl Daha ne kadar çirkinleşebilirsin merak ettim ya? Dur dur el mi kaldırdın sen sana yazasım geldi bak şimdi. 😀😀😀😀😀 Yorumla natalieee +1 yıl Anca kudurursun zaten Yorumla Turiiist +1 yıl Oy kuzum de hadi lo 😀 Bb Yorumla
Biber10dawisky Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Ufak ufak dokun yaklaş sürtün, ateş basar çıldırır ama kendini kontrol edemezse oracıkta ammına kor haberin olsun 0 0 Yorumla
bizdenazlar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl farkinda olmadan yapiyormus gibi sohbet esnasinda elini bacagina koy.. parfumunu koklar gibi yap nefesini ensesinde hissetsin 🤷♀️🤷♀️ 0 0 Yorumla
Diego-Herax Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Sanal mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Reel Yorumla Diego-Herax +1 yıl Ya dekolte olur mini olur tayt olur. Dekolteli bluz okur crop olur Yorumla
Benimadımromantik Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Vereceb mi 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Benimadımromantik +1 yıl Eee neden tahrik ediyırsun yazık değilmmi 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Olsun ileri gitmemek şartıyla bişeyler yaşamak istiyorum Yorumla Benimadımromantik +1 yıl Anlatıyım mı Yorumla Benimadımromantik +1 yıl Deli olacak Yorumla Soran +1 yıl Evett Yorumla Soran +1 yıl Attım Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sanal mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Reelde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl frikik ver Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Onun zaaflarini bul. Ve o zaaflar sana hitao ediyor mu onu bul. ya da klasiklesmis sanalsa nude realsa aniden davran😅
Sen elini kaldır o tahrik olur merak etme erkek milleti boyle
Bir elini kaldırsana bakalım kaç kişi tahrik olacak?
Ben yorum atıyorum mesajdan geçilmiyor rahat ol elimi kaldirmama bile gerek yok
Talep artınca değer düşüyor diyorlardı haklılarmış.
Bana Twitter laflarıyla gelme
Sana gelmiyorum, gelmem de hemde hiçbir türlü gelmem.😉
Aynen ondan yorum yaptın zaten
Bu kadar basit bir insana mı mesaj atıyorlar ya? Kaf dağının hayali bir dağ olduğunun farkına var bence.
Zoruna gitmese cevap vermezsin dayi
Sana bir IQ testi şart tatlım. Tartışmayı bile sevemedim seninle. Çünkü seviye yerlerde. Aklını düzgün kullanırsan kendi meraklarını ve saçmalıklarını da anlamış olursun.
👋👋😘
Diyen tipe bak bağcılar canısı seni
O düşük seviyenle beni elestiremezsin bile zoruna gittimki cevap verdin axaxax
Abazan olduğunu bu kadar belli etme be
Burdan konusuyosun millete sonra yalakalık yapiyosun göründüğün gibi ol
Yorum yapmak zorunda değildin kaliteni ortaya koydun
Senin gibilere ben taviz bile vermem
😀😀
.
Millet kim? 😀😀
Kızlar nolur beni iyi biri bilin ve mesaj atın yalvaririm. 😀😀
La hadi dalgana bak ciddiye bile alamam seni. 😀😀
Uzatma suriyeli
Ciddiye almazsan yazma benim gorusumun altına ezik misin
Daha ne kadar çirkinleşebilirsin merak ettim ya?
Dur dur el mi kaldırdın sen sana yazasım geldi bak şimdi. 😀😀😀😀😀
Anca kudurursun zaten
Oy kuzum de hadi lo 😀
Bb
Ufak ufak dokun yaklaş sürtün, ateş basar çıldırır ama kendini kontrol edemezse oracıkta ammına kor haberin olsun
farkinda olmadan yapiyormus gibi sohbet esnasinda elini bacagina koy.. parfumunu koklar gibi yap nefesini ensesinde hissetsin 🤷♀️🤷♀️
Dikkat et sonra başına bir şey gelmesin
Ac vajinani göster zaten tahrik olur
Söylesen bile tahrik olur😁
kucağına otur
Çok mu etmek istiyon
Sanal mi
Reel
Ya dekolte olur mini olur tayt olur. Dekolteli bluz okur crop olur
Vereceb mi
Hayır
Eee neden tahrik ediyırsun yazık değilmmi 😂😂
Olsun ileri gitmemek şartıyla bişeyler yaşamak istiyorum