Selam KS ahalisi! Sadece cinsellik için görüştüğünüz veya buluştuğunuz partnerinize zamanla bağlanmanız mümkün mü? Bu konudaki fikirleriniz nelerdir? Böyle deneyimleri olan var mı? Paylaşırsanız sevinirim..Seks bağlayıcı bir etken midir?
Sadece cinsellik için görüşmem. Aşk ve bağ olmadan bu konulara bile girmem. Cinselliği ihtiyaç gibi görmek bana saçma geliyor. Cinsellik duygusu, sevdiğin ile etkileşimde olunca manası olur. Nasıl sevdiğin kişi ile yemek yemek, yalnız yemekten daha farklı ise cinsellikte öyle.
Tek başına sadece o gözle bakılan insana karşı yaratmaz. Ama birini istiyor olmak bana göre çok güçlü bir duygu herkese karşı oluşan bir şey değil bu sebepten dolayı birini çok istemek ona karşı farklı duygular oluşmasını sağlayabilir yani sevgiye, bağlılığa dönüşebilir. Bu tamamen yakalanan uyuma bağlı olur.
Ben sadece cinsellik yaşamak için beraber olmam da diyelim ki oldum, kesin bağlanırım ben. Çünkü hem duygusal bir insanım, hem de çabuk bağlanma gibi bir aptallığım var.
İnsanlar çok geç ya da çok erken tanıştıkları şeylere bağımlı olabiliyormuş. Ben de bakir bir erkek olarak bu yaştan sonra evlenip Mart kedisi gibi eşimin peşinde gezeceğime yalnız kalmam herkes için en iyisi olabilir. Herkes bağımlıksız mutlu günler dilerim.
Tek başına olmaz saygı, empati, duygu, tutku ve sevgide gereklidir. Bu benim söylediğim bir şey değil cinsellik eşleri birbirine bağlar ama hepsi bir arada olursa
Kadın altına yattığı adama Erkek de domaltip kökledigi kadına... Bazı hisler besler Nihayetinde her ikisi de hisleri olan canlılar. Robot değiller... Kimse kendini kandırmasın
Ben bir kadına bağlanmak için yanaşmam eğer o bağlanırsa bilemem cinsellik konusunda en fazla bir kişiyle 3 4 defa buluşurum sonrası olmaz bu durumları yaşamamak için.