Cinsel Yaşam Erkekler, memelerin yaşlı kadın memesi gibi dedi ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 ağlıyıcam ya resmen yaşlı kadın memesi dedi sırf büyk diye Erkekler, memelerin yaşlı kadın memesi gibi dedi ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
cesaretyada Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Büyük olduğu icin dememistir, sarkıksa eğer onun için demiştir ama ne olursa olsun soylenmemesi gerekir böyle bir şey 0 0 Yorumla
bee06ank Takip Et Xper 6 Yaş: 47 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Takma kafana boş ver memeler her haliyle çok guzeldir 0 0 Yorumla
Benjamin_Amca Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl önceden kilolu olup sonra zayıflayan kadınlarda sarkıklık olduğu için deniliyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sırf büyük diye böyle bir şey söylemez hayatım. Yoksa memelerin p*rno yıldızı memesi gibi derdi, büyüklüğü kastediyor olsaydı. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl sırf büyük diye değil sarkık diye demiş sende demişsin sarkık diye sarkık olduğu için demiş büyük diye demezler 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Görmeden yorum zor. Belki de haklı. Bilemeyiz. Ne desek acaba?🤔😔 0 2 Yorumla Soran +1 yıl birisi daha kötü yorum yaparsa ağlarım Yorumla mrfatbee +1 yıl Lütfen ağlama. Şimdi ruh halin nasıl? Yorumla
__Terkedilmiş__ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı. Görmeden yorum yapamaz kimse 0 12 Yorumla Soran +1 yıl büyük olunca sarkık olması normal değil mi ya Yorumla __Terkedilmiş__ +1 yıl Yok hayır ama sarkma mı değil mi bilemem Yorumla Soran +1 yıl büyük olunca sarkık duruyor ama Yorumla __Terkedilmiş__ +1 yıl Yok yahu 🙂 büyük var büyük var. Görmeden yorum yapmak tabiki zor ama belki sarkık değilde yağ kaynaklıdır. Sporla bile toparlanır. Bazısı da yapı meselesi Yorumla Soran +1 yıl omzuma göre büyükler biraz ondan dedim Yorumla __Terkedilmiş__ +1 yıl Şöyle diyebilirim ciddi büyük ama çok iyi gördüm Yorumla Soran +1 yıl ben normalde zayıfım ama büyük yani Yorumla __Terkedilmiş__ +1 yıl Aynı şeyden bahsediyoruz, yapın öyle dmekki. Ama sarkık mı değil mi başka bir şey mi bilemem Yorumla Soran +1 yıl moralimi bozdu g. zekalı çocuk Yorumla __Terkedilmiş__ +1 yıl Çok kafana takma derim. Dediğim gibi anca fikir yürütebilirim böyle Yorumla Soran +1 yıl bir de sen görürsen kötü yorum yaparsan ağlarım ya Yorumla __Terkedilmiş__ +1 yıl Yok ya ne ilgisi var, bence sorunun öyle değil Yorumla
Rookie_99 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Bir de bana sor bakalım ne diyicem 0 4 Yorumla Soran +1 yıl sordum ya Yorumla Rookie_99 +1 yıl Göğüslerini sor diyorum Yorumla Soran +1 yıl onu sordum zateb Yorumla Rookie_99 +1 yıl Off bi anlamadın ya Yorumla
trysomething Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dön de g*tune bak deseydin 0 0 Yorumla
WaltDisney Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Büyük, sarkık ve buruşuk. İrrite edici 😂 0 0 Yorumla
LaNDaC Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. bi bitmediniz a... q... 0 0 Yorumla
Semihh98 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ağlamak için bahane ararken ben: 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Baya saçma ve zevksiz biri neden takiyorsun onu 0 0 Yorumla
Hepyek42 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Sarkik değilse takılma bnce büyük olsun bisy olmaz 0 0 Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,8b cevap paylaştı. Saka yapiyorlar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl büyük olunca sarkık oluyor ama Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Olsun buyukte seven var Yorumla Soran +1 yıl sarkık olunca kötü oluyor ama Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl Nekadari kotu olurki ssnki sende takinti yapmisinSarkik gorunmemesi icin vardir onun icin birseyler Yorumla
genc33 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. yaşlı kadın memesi nasıl oluyormuş peki 0 3 Yorumla Soran +1 yıl sarkık ve büyük Yorumla genc33 +1 yıl çok mu sarkık Yorumla genc33 +1 yıl çok takma limon kadar olmayan bile vardır Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok mu sarktı 0 24 Yorumla Soran +1 yıl çok değil ama illa ki biraz sarkıyor Yorumla gacar4886 +1 yıl Destekli sütyen tak Yorumla Soran +1 yıl destekli takıyorum zaten Yorumla gacar4886 +1 yıl O zaman çok okşama elleme fazla Yorumla Soran +1 yıl ne alaka Yorumla gacar4886 +1 yıl Sarkak çünkü Yorumla Soran +1 yıl okşayınca sarkıyor mu Yorumla gacar4886 +1 yıl Çok elleyince okşayınca oluyor denendi görüldü Yorumla Soran +1 yıl oha lan ciddi misin Yorumla gacar4886 +1 yıl Sen çok oynuyorsun sanırım Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla gacar4886 +1 yıl Libidodan 🙄 Yorumla Soran +1 yıl emmem bir daha Yorumla gacar4886 +1 yıl Neeee 😱😱😱 kendi kendine mi Yorumla Soran +1 yıl ne var bunda Yorumla gacar4886 +1 yıl Kaç beden ki onu yapıyorsun Yorumla Soran +1 yıl 90c Yorumla gacar4886 +1 yıl Aboooo çok büyükmüş bee Yorumla Soran +1 yıl defol git ya Yorumla gacar4886 +1 yıl Ben severim ama deme öyle 🥺 Yorumla gacar4886 +1 yıl Arasında uyumayı kim istemez ki Yorumla Soran +1 yıl aynen aynen Yorumla gacar4886 +1 yıl Yemin ederim bence çok güzeldir keşke senin gibi bir sevgilim olsa 😔 Yorumla gacar4886 +1 yıl Ben seni rencide etmek için demedim inan bana 😐 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Büyük olduğu icin dememistir, sarkıksa eğer onun için demiştir ama ne olursa olsun soylenmemesi gerekir böyle bir şey
Takma kafana boş ver memeler her haliyle çok guzeldir
önceden kilolu olup sonra zayıflayan kadınlarda sarkıklık olduğu için deniliyor
Sırf büyük diye böyle bir şey söylemez hayatım. Yoksa memelerin p*rno yıldızı memesi gibi derdi, büyüklüğü kastediyor olsaydı.
sırf büyük diye değil sarkık diye demiş sende demişsin sarkık diye sarkık olduğu için demiş büyük diye demezler
Görmeden yorum zor. Belki de haklı. Bilemeyiz. Ne desek acaba?🤔😔
birisi daha kötü yorum yaparsa ağlarım
Lütfen ağlama. Şimdi ruh halin nasıl?
Görmeden yorum yapamaz kimse
büyük olunca sarkık olması normal değil mi ya
Yok hayır ama sarkma mı değil mi bilemem
büyük olunca sarkık duruyor ama
Yok yahu 🙂 büyük var büyük var. Görmeden yorum yapmak tabiki zor ama belki sarkık değilde yağ kaynaklıdır. Sporla bile toparlanır. Bazısı da yapı meselesi
omzuma göre büyükler biraz ondan dedim
Şöyle diyebilirim ciddi büyük ama çok iyi gördüm
ben normalde zayıfım ama büyük yani
Aynı şeyden bahsediyoruz, yapın öyle dmekki. Ama sarkık mı değil mi başka bir şey mi bilemem
moralimi bozdu g. zekalı çocuk
Çok kafana takma derim. Dediğim gibi anca fikir yürütebilirim böyle
bir de sen görürsen kötü yorum yaparsan ağlarım ya
Yok ya ne ilgisi var, bence sorunun öyle değil
Bir de bana sor bakalım ne diyicem
sordum ya
Göğüslerini sor diyorum
onu sordum zateb
Off bi anlamadın ya
Dön de g*tune bak deseydin
Büyük, sarkık ve buruşuk. İrrite edici 😂
Beğenmeyene kapı orada