Ben temiz erkek istiyorum sanki bu erkeklerde normalmiş gibi davranılıyo
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Bunu her gun burada soyluyorum ben zaten asil konusulmasi gereken erkegin durumu erkegin namusu diye erkek duzgun oldugu surece zaten kadinlar otomatik olarak evlenmeden bir sey yasamamis olur ne tacize ugrar ne de diger kotu anlamlardaki seylerde magdur konumunda olur ama bu tarzdaki it herifler kendi ailesinden birine geldi mi aslan kesilirler hepsini hitler gibi yakacaksin gaz odalarina koyacaksin geberip gitsinler
Bence de konuşulsun ben temizsem temiz isterim. Sadece erkek isteyemez.
bulursunda zor bulursun. Buldugun kişide ya saf çıkar ya da özgüveni 0 falan
Siz adam değilsiniz onun saflığından ya da özgüvensizliğinden değil
Konumuz adamlık değil boş yapma bana. Devir böyle.. çevrene bak bakayım seks düşkünü olmayan kaç tane kız var.
Onlar yokluğun boşluğun içine itiliyorlar hepsi sevgisizlikten kendisine saygısı olan bir insan her erkeğin altında olmaz veya her erkek her kızı altına almaz.
Bak sen hangi konuyu konuşmak istediğini bilmiyorsun. Erkeklerin cinsel anlamda neden el değmemiş olması konuşulmuyor? Dedin. Bu erkeklerin işine gelmez Konuşulmaz ama ben konuşabilirim. Düşünce tarzı çok önemli.
Cinsellik yaşamış herkes; her kızı ya da erkeği altına alanlar değil. Zamanında sevmiş bir şeyler yaşamış. Pişman olmamıştır ama ayrılmıştır. Hayatına öyle devam ediyordur. Bilemezsin. Cinsellik yaşamış herkese karaktersiz damgası varamazsın.
Ne konuşmak istediğini seç onu konuşalım
O siz damga vururken iyi biz vurunca suç. İnsanlığı şurada dursun öylelerinin. Sevmiş ama cinsellik yaşayınca bitmiştir o iş.
Sen konuşarak anlaşabilceğim bir insan değilsin.. çok Genel konuşuyorsun.
İlk ilişkimi bakire olmayan biri ile yaptım. Ayrıldıktan sonra zaten o.. spuydu diyebilirdim ama demedim. Güvendiğiniz insanlara neden güvendiğinizi sorgulayın karakter meselesi bu ilişki yaşamak veya yaşamamak değil
Benim için olması gereken erkek değilsin işte ama kalkıpta ilişki yaşamayan erkek özgüvensiz saftır şu bu diyemezsin buna hakkın yok. Kirli enerjili erkeklerin enerjisini üstüne çekmiş kadınla olmuşsun gelmiş buraya şudur budur diyorsun sen kimsin? Komiksiniz yaa kendinizi adamdan sayıyorsunuz yaa ona gülüyorum.
Yahya sen o... Yla olmuşsun daha aşağılık bir şey olamaz. İşte bu tür erkeklerden midem bulanıyor. Haketmediğinize de çamur atıyorsunuz. Bakirelere yani. 👋
@Elmayanak01 kızım sen canım mısın? anlamakta zorlanıyor musun? eğer bir ilişki içinde değilsen veya yaşamadıysan akşam evde başka erkekleri düşünerek kendini okşarken buluyorsan sen daha o.. spusun. niye sana hakaret ettim biliyor musun? çünkü sen bakire bir canım :D günümüzde bakir erkeklerde senin gibi oldugu için bakirler :D hepiniz aptalsınız
terden kokuşmuş vücudu yüzünden sesk yapacak adam bulamayan bakire aptallar burada bize ahkam kesiyor. hadi gülüm git vajinanı okşa sen
Benim tenim elden ele gezmiyor pis kokmaz sen kendi oldukların ile karıştırdın herhalde. Ben özelim özel duygular yaşamak yaşatmak istiyorum sen bunu da bilmezsin hadiii 👋👋👋
@Elmayanak01 kız adamsın haklısın helal bee 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Nadir temizlerdenim
Şuana kadar kendimi tuttum
Evlenene kadar kirlenirim muhtemelen
Küs bahtının karasına 😥😥😥
erkekler kadınlar kadar ezik değil uymazlar zaten kurallara
Kadınlar ezik değil.
@nobodynocrime sırf erkekler talep ediyor diye bakire kalanlar ezik bence
Ah evet o doğru 😃
Bakirelerin haltını yemekten başka bşrşey bilmiyorsun sanırım ezik olan da sensin kirli olanda
Bu arada haha evet diyen kadın müsveddesi de erkeğe kendini pazarlıyor mesekal senin gibi karakteri bozuk erkeklere bence ezik olan o.
@Elmayanak01 uza
Sen kirlisin vasat kadınlar ile birlikte oluyorsun diye kalkıpta kendi isteğiyle bakire kalana da laf atmayacaksın azıcık erkekliğin varsa aynısını anana da söyle. Ezik erkek müsveddesi seni.
@Elmayanak01 seninle muhattap olmayacağım. ssleri aldım devam edersen şikayetçi olacağım insanlara gelip hakaret edemezsin
Niye sen ezik derken haddini aşıyorsun yerin dibine girince kendin gibilerin mi savunmasını yapmaya başladın? Adam ol adam.
Seni Allaha havale ediyorum Allah yüzünü hiç güldürmesin. İnsanların kalbini kırıyorsun. Allah o kalbini düzeltecek bir insan bile çıkarmasın karşına. Hep senden daha aşağılık karakterde insanlar ile karşılaş
@Elmayanak01 bende senin için bunu diliyorum o zaman sfsfsfsdfsf
Ben senin gibi karakter yoksunu değilim. Ben sana kalkıp da erkekliği bitik demedim mesela. Aramızda ki fark bu. Kendim gibilerle karşılaş.
Erkeğe kendimi pazarladığımı nereden çıkardın? İspatla hadi kızım! İspatla. Sırf istediğim bir profili koydum diye en çok hemcinslerimin bir yerlerine bir şey giriyor. Haksız değil çocuk. Sen sırf erkeğin bakire kalmanı istiyorsun diye kalıyorsun ama erkek her istediğini yapıyor. O ne iş?
Ben buna sinir oluyorum anladın nı
Bir erkeğin isteğine göre şekillenme kendi kararlarını kendin ver. O zaman arşa çıkarsın. Bilip bilmeden yaptığın muamele de bana kırıcı geldi. Şimdi seni bununla şikayet de edebilirim
Ama etmeyeceğim. Sen bilmediğinle kal ve muamele yapmaya devam et. Ben artık nasıl düşündüğünüzü bir yerime takmıyorum
@nobodynocrime erkeğe göre şekil alan sensin ben değil ben kendi hür irademle karar verdim zaten yoksa benim de önüme tonlarca erkek çıktı. Neden temiz olmaktan gocunayım. Sizler dış kapının dış mandalısınız. Sizin gibi erkeğe göre şekil almadığım ilgi manyağı olmadığım içinde çok mutluyum. Haa ben temizim temiz erkek isterim yoruma da yazdım zaten. Sadece bu karaktersiz şahısın ezik demesine senin gibi güya ilgi manyağı olmayan kadının da onaylamasına acıdım.
Ayrıca isteyen istediğini yaşar. Taş devrinde değilsin mağarada yaşamıyorsun kendine gel. Sırf biri ilişki yaşadı diye vasat olmuyor. Kendi isteğiyle bakire kalana laf etmedi farkındaysan? Erkek istedi diye bakire kalana laf ediyor senin beynin sağlam mı kızım
Erkeğe göre şekil aldığımı kanıtla:)
Ben neyden bahsediyorum anlasaydın eğer şimdi özür dilerdin. Tabii gururun olsaydı. Seninle aynı şeyi dile getiriyorum yanlış anlıyorsun. Ezik kime denir? Bir erkeğe göre hareket edene. Ben başta kadınların ezik olmadığını ona söyledim. Başka şekilde ki kadınlardan bahsedince evet dedim. ezik. sen kendi arzunla bakire kal ya da kalma umrumda değil. Sırf erkek seni kabul etmeyecek diye bakire kalman ezik ve bunu o erkek de dile getirdi? Yanlış ne var burada? Söyler misin?
Yanlış ne söylemiş oluyorum? Ben senin yanlışını söyleyeyim. Daha cümleyi okumadan yanlış yorum yapıp hakarete başladın.
Tabii ama en çok da hemcinslerim laf atar. hayat kadını muamelesi yapar. Ulan ezik sensin işte. Daha benim hayatım hakkında bir bilgin olmadan yorum yapıp can sıkıyorsun. Ben hiç kimseye göre şekillenmem, ben vasat da değilim. Haddini bil.
@nobodynocrime beynim sağlam merak etme erkek istedi diye kimse bakire kalmıyormuş devir de kimi kandırıyorsunuz siz madem bakire kalıyor cinsel ilişki yaşayan erkekler kadınlar ne o vakit?
Siz kendi pisliğinizi bastırmaya çalışıyor sunuz. Kimse bu devir de erkeğe göre şekil almıyor o devran bitti ya siz gördünüz kendiniz den bile pay biçmiyorsunuz ya da işinize insanları aşağılamak geliyor. Ben kadınım. Erkeğin kullanıp atabileceği bir şey değil.
Benim daha bakire olup olmadığımı bile bilmeden siz kendi pisliğinizi bastırıyorsunuz diyorsun. İşte bilmeden her şeye laf atan diye buna derim.
@Elmayanak01 dediğin gibi bir durum yok dini için kurallara uyana bir şey demiyorum ben ama bizim toplulumuzda kızlar daha çok aileleri ve ilerdeki kocasından korkup bakire kalıyor onlara söyledim. yanılıyorsun ikinci grup daha fazla dini takan çok az insan var onların kendi isteği bir şey diyemem
@nobodynocrime ya tamam bukalemun gibisin şimdi de bakire olup olmadığımı bile bilmiyorsun diyorsun. Neyse umarım karşına bu yorum da onayladığın gibi vasat erkekler çıkmaz. Hoşçakal.
Bırak kardeşim akılsıza laf yetiştirilmez. Bu devirde hala erkeği için bakire kalan ama erkeğinin de önüne gelenle yaptığı kadınlar var ve sırf beni kabul eder mi diye binlerce soru soruldu bu platformda. Anlayacağın, nesliniz tükenmek bilmedi 😃
Evet eziksin elma yanak. Hadi git erkeğine aşkım ilkim sensin de ahahhahah ben artık düzgün konuşsam da bir halta yaramazsın sen. Kafa basmıyor, masum (!) Şey seniiii 😂
@nobodynocrime sen canım anlamıyorsun ben bu halimle mutluyum kendimi erkek için tutmuyorum bakireliğim bu yüzden devam etmiyor ben senin yazdığın gibi ağız eğmem erkeklere kişi kendinden bilirmiş işi diyip seni kendi söylediklerin ile baş başa bırakıyorum. Erkeğe meze olmadım ezik de değilim. Sende kudurma kendini hırpalama kendin gibi eşini bulursun çok var senin gibi vakit kaybetmezsin. 👋
genelde sen gibi düşünen kız az. Tam aksine tecrübeli ve yatakta mutlu etmesini bilecek erkek arıyorlar. Hani böyle onu orgazma ulaştırabilecek, çabuk boşalmayacak türde erkek istiyorlar
Bu güzel soru için tebrikler ama beylerin yorumları ortada gördüğün gibi, birde marifet gibi yaptıkları çamur atmışlar.
Kadınlar erkeklerle aşık atmaya kalkarsa bir anda piyasa malı kaşar damgası yer kucaktan kucağa gezmiş kadını kimse eş olarak istemez
Ben el değmemiş bir kız ile evlenmek istiyorum çünkü bende kimseye dokunmadım
Temiz cok erkek var temiz kiz yok
Var
Oral anal opusme bile yasamamis kiz yok
Varr
Ya cok cirkindir ya da cok egolu neyi bekliyordur O kisiler? normal yuzlu 182 boyundakileri bile begenmiyor sanki beyaz alti prensi mi bekliyor?
Çirkin mi? Niye bir kadın erkeğe kendini kullandırmak istemiyorsa adam gibi erkek yok diye düşünüyorsa çirkin midir bence siz o kızların karakterine layık değilsiniz.
@Elmayanak01 bu ulkede bir seyler yasamayan kiz yok parazit yapma
Ben yaşamadım. Parazitlik yapan sensin senin karşına çıkmadı diye yapmayan yok diyemezsin
@Elmayanak01 tm inandim
İstemek en doğal hakkın
Senin hakkın tercihin
Sen otur bunu kendi kendine uzun uzu dusun
Zevk meselesi kadınlar isterse konuşulur?
Bende el değmemiş bir kiz istiyorum 😊
Olanada kimse inanmıyor zaten
Zor ihtimal olduğu için
istemek hakkın bulursan evlen
Benden temizi var mıdır bilmem🤦
Tertemiz mi olsun
Haklısın
Kizlar neden patlatiyor hadi konusalim tartisalim
sen temiz kal
konuşuluyor
öyleyim
erkeklik zarımız yok