Şimdi bakir olmanla ya da olmamanla alakası yok, seven biri her haliyle o kişiyi kabul eder ama tabii bazı kızların tecrübeli istediği doğru, ancak öyle kızların mutlaka cinsel ilişkisi olmuştur.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yazım tarzın bile çok yargılayıcı. Mesele bakir olman değil bence. Herkes bakir doğuyor bu mantıkla herkes hayata bakir devam etmeliydi. Evlilik demişsin ama aşk olmaz kimseye güvenmiyorum falan demişsin. burada sürekli erkeklere güvenim kalmadı diyen kızlara da aynı şeyi yazıyorum. Sen güvenmiyorsan karşındaki sana neden güvensin? Biraz kompleks yaptığını düşünüyorum. Kızlara aşk gözüyle bakmıyorum yazmışsın birine de. Çok rahatsız oluyorsan eskort tut madem. Sana diğer bütün kadınlardan daha iyi bir zevk yaşatacağı da kesin.
Benim dediğim ile senin dediğin alakasız ben bir bedensel engelliyim 5 defa reddedildim bundan sonra aşka inancım kalmadı insanlara güveniyorum ama kızlara her yaklaştığım da dış görünüşümden yargılayarak reddediyorlar eskort tutmayacağım evleneceğim kendime söz verdim bunun için eğer bir şans beni bulup olmazsa evlenene kadar bakir kalacağım
Kim demis onu ben hayatimi kendim gibi biriyle birlestirmistim ilklerimizi beraber yasadigimiz eger oyle olmasaydi evlenmeyi birak muhattap dahi almazdim kime gore soruyosun ona bagli sadece cinsellik yasamak icin soruyosan onu akli uckurunda olanlara sorabilirsin en iyi cevabi onlar verirki senin gidisatta onu gosteriyo zaten ablacim
Iste o dedigim tarzda kizlar senin gidisatda onu gosteriyo sanki tecrube nedir ya ne aptal bi tabir ilk yasayacak olan nerden ogrenecek peki baskasinin uzerinde deneme tahtasi gibi girisimlerde bulunarakmi eger oyleyse herkesin bakir bakire olmasi lazim dogustan beri ya da tam tersi cok celiskili her iki durumda buradanda anliyoruzki en mantikli ve guzeli evlenmeden once yasamayip evlendikten sonra esinle yasamak sadece oyle degilmi bak kisa ve oz bu kadar basit kapito ;)
Tamam o zaman bekle ve aklina bi daha bu lanet dusunceleri sokmadan yoluna devam et o dedigin insanlarin sayisinin artmasi sen ben biz gibilerin aklini celdigi icin bu dusunceler olusuyo kafanda bak ben evlenip bosandim evlenemeden yapmadim hakettigimlede evlendim karsima oyle biri cikti kocamda oyleydi demekki neymis surekli boyle sorular sorup sorup durmayip sabrercekmisiz demi ablacim
Çoğu tc kadını: Kadın birden fazla erkek ile yatınca erkek birden fazla kadın orspu oluyorda ile yatınca niye tecrübeli, gerçek erkek gerçek erkek oluyor, saçmalıkkk 😡😡
Yine aynı kadınlar: Bakir erkek nedir yhaaa hiç uğraşamam tecrübesiz erkekle, gitsin kendisini becersin o 😡😡
Eyvallah bro. Yazarken bazı kısımlarda silip düzenleme yapmaya çalışmıştımda dikkatim dağılmış tam şeyapamamışım ondan cümle yazı üzerinde saçma durmuş, ondan dedim.
Kim diyor ki tercih edilmediğini? Onlar tek gecelik düşünen gereksiz tiplerdir. Onun dışında ben şahsen sevgilimin veya eşimin bakir olmasını isterdim niye elalemle hayal edicem sevdiğim adamı? Elbette ki bakir olması önceliğimdir.
Bedensel yürüyemiyorum yürüyorum da deynek ile veya tutunarak dengem yok sadece evde veya yakın yerler de kullanıyorum uzak mesafeli yani avm gibi yerler de akülü sandalye kullanıyorum
Valla artık hiçbir kıza aşk gözü ile bakmıyorum inancım da kalmadı bir tek evlilikte olur o iş, beni o şans hiç bulmadı bulmayacak da evlenirsem bulacak tabi evlenebilirsem