Flörtüm benimle sevişmek istiyor ben de istiyorum onu. Hep evlenince yaparım diyordum ama karşıma bu çocuk çıktı ve her şey değişti insan sevince gerçekten her şeyiyle onu istiyor. Ve belli bir yaştan sonra evlilik beklemek saçma geliyor damat adayı yoksa.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılPisman olmayacaksan olasi her kotu senaryoyu kafana getir yani ona ragmen iyi ki bu oldu ilkim olmayi bu adam hak ediyor diye mantiginla dusunuyorsan sorun yok ama karamsar bakiyorsan ve duygularinla ya ilkim olur iste seviyorum diye kalbindengelerek diyeceksen ilk dedigimi yapma ayni zamanda bir soru isareti olusursa kafanda pisman olur muyum gibi sey olursa yapma
16 Yorumla
Soran+1 yılYeni sevgili değiliz neticede olur muyuz da bilmiyorum ama aramızda bir çekim var
- +1 yıl
Cekim olmasi onenli degil hislerin daha önemli o yataktan cikinca ya da sabahinda tek kalacaksin en azindan ya da eve gittiginde bunu duusnup pismanlik duyup aglamak yetine erkenden bunu dusun ne hissettigine karar ver oyle hareket et
Soran+1 yılAynen ya haklısın. Bir de kaç aydır sevgili olamadık net değil benimle oynuyor da olabilir :(
- +1 yıl
İste kalbinle degil aklinla iliskini yasa
Soran+1 yılAma benim takıldığım şu. Erkekler istedikleri gibi yaşıyorlar cinsel hayatlarını. Biz hep düşünmek zorundayız.
- +1 yıl
Aslinda sizde yasarsiniz bence ama iste ulke bir o eşigi atlayamadi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyide bu bir başlangıç bunu yaptığın zaman pişman olup psikolojin bozulmasın kendini ona göre hazırla ve sevgilinin gözünde değerin azalacak basit görecektir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
+1 yılSonra pişman olacağınşeyleri yapma. Nişanlı olsan düğününüze koşa bir süre olsa neyse diyeceğim ama ne nişan var ne düğün.. sonra sen ağlarsın.
00 YorumlaSeviştikten sonra sana tekmeyi basıp gitmeyeceğini hiç kimse garanti edemez
00 YorumlaEvlenmeden yaşamak fena olmuyor biribirinden daha iyi tanıyor insan tabi ciddiyseniz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİliskiye girdikten sonra bırakıp giderse bu duruma hazır mısın peki
00 Yorumla
+1 yılO kadar beklediysen biraz daha bekle
00 Yorumla
+1 yılKim ne istiyorsa yapsın bir şey düşünmüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet evliliği beklemek saçma seviş
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEzik bakir erkekler yine saçmalamışlar😂
+1 yılCinsel iliski mi yasamak icin diyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl