Bana karşı tutkusu, isteği çok fazla. Başlarda bu durum hoşuma gitse de şu an rahatsız olmaya başladım. Ne zaman buluşsak hep temas halinde olmak istiyor, telefonda konuştuğumuzda hep c*nsel muhabbetler konuşuyor. Çoğunlukla uyarıyorum. Askerden geldikten sonra daha fazla oldu sanki bu durum. Evlenmek için de çok baskı kuruyor evlenelim artık ben dayanamıyorum sana kavuşmak istiyorum diyor. Ama benim kafam karışık. Kalpten sevgisini hissedemiyorum eskisi gibi. Eskiden bana romantik şiirler yazardı, gecenin bi vakti kapıma gelirdi beni görünce gözleri dolardı vs. Evet şimdi de sevdiğini söylüyor ama çoğunlukla arzuladığını beni çok istediğini söylüyor. Ne yapıcağımı bilmiyorum. Evlenince hevesini alırsa benden soğursa diye de korkuyorum. Sizce beni gerçekten seviyo mudur, yoksa sadece c*nsellik için mi birliktedir? Ne yapmalıyım, nasıl bi yol izlemeliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Neden bilmiyorum ama sevdiğim kişinin bu denli dile getirmesi beni rahatsız eder, sevgi bu sonuçta zaman önemli ya da karşılıklı anlayış olmalı. Tamam sevdiği için böyle hissetmesi normal ama garanti olmaz. Sonuçta arzu bu hevesini alınca sevgisinin de bitmeyeceği ne malum. Evlilikte de bitebilir diye düşünenler olabilir ama ikisi farklı boyutlarda. Evlenince bir problem yaşadığın zaman halletmeye çalışırsın, iki tarafta anlayışlı olur ama sevgiliyken öyle değil ki. En ufak bir pürüzde her şey bitebilir. Yaşam tarzı senin gibi olan bir kadın içinde bu sıkıntı olur, neticede bu denli yakınlaşmaları evlilikten sonra istiyorsun.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeven adam cinsellik istemez kardeşim iki tanıdığım vardı dikkatli oku kız oğlan bir birlerini o kadar çok seviyorlardı ki kız dünyalar güzeli adam da bir o kadar esmer yakışıklısı aileleri birbirilerine varsınlar istemiyordu bunlar gizli gizli buluşuyorlardı olgun insanlar olmasına rağmen aileler istemeyince kız adama bunlar bizi birbirimize vermeyecekler biz bu gece birlikte olalım ki bizi bizden başkasına verme ihtimalleri olmasın demiş oğlan da sen nasıl böyle bir şey teklif edersin demiş ya ailen buna rağmen seni bana vermezler ise ben nasıl bu vebalin altından kalkarım demiş normal de erkek teklif eder diye biliriz dimi bu işleri ve adamlar doğulular namus at kadın onlarda ve bunu duyan adam o çok sevdiği kadını terk ediyor evlenmeden bunu yapan diline getiren yarın öbür gün o bana sahip olunca başka erkeklere de kalbi kayar diye o gün bugündür ikiside başkaları ile evli kardeşim sevgi saadakat bunlar hafif şeyler değil insan sevdiğine dokunmaz kıyamaz gözünden sakınır helali olmadıkça dokunmaz teni tenine sadece gözü gözüne değer eğer sevgi anlayışınız bunlar ise tuhaf gelmeyecektir sizlere de çünkü adam gibi sevmeyi biz büyüklerimizden öğrendik..
76 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın gerçekten. Zaten cinsellik yaşamadık evlenmeden yaşamam da ama sürekli bu konuları konışması beni rahatsiz ediyor
Cevap sahibi+1 yılEvet güzelim ona bu durumu açıkla rahatsız olduğınu belirt ve o işini garanti etmek için seni bunun için kullanmadığını öne sürecek sen bunları duyduktan sonra onu mukayese altına al dediklerini icraata geçiriyor mu buna bak hatta cinsel konu geçince ya da özel yere temas ona soğuk yap eğer sen soğuk yapınca sinirleniyor ya da sana bakışları değişiyorsa ki sen zaten gözlerinden anlarsın bunu hissettiğin anda oradan kaç güzelim
Cevap sahibi+1 yılSeven sevdiğini arzular ama sen bunun sana mı yoksa her kadına mı olduğunu çözemiyorsan demek ki adam da bir problem var kendini suçlama kendine saygın olsun zaten akıllı bir kadına benziyorsun bunları düşünüp sorduğuna göre..
Soran+1 yılTamam bebeğim çok teşekkürler ❤️
Soran+1 yılEvet tam olarak öyle. Bana mı yoksa her kıza mı böyle bunu anlayamıyorum
+1 yılEğer cinsellikten başka bir şey düşünmüyorsa sıkıntı var demektir.
Ben sevgilimle cinselliği de, romantikliği de , siyaseti de , edebiyatı da, güncel olayları da, dansları da vs. Her şeyi konuşuyorum.
Tabi cinsellik ve sevgi göstermek arasında artışlar oluyor karşılıklı. Şahsen ben onu sevdiğim için cinsel olarak da arzuluyorum, o da aynı şekilde, konuşmalarımız da genelde bu yönde oluyor ama birbirimizi kontrol edebiliyoruz. Aşırıya kaçmıyoruz, abartmıyoruz.
Sizin de böyle olması lazım. Bu olmuyorsa sıkıntı var..10 Yorumla
+1 yılKızlar Bir Adım Öne şu ifade gitmiyor ya gıcık oluyorum..
Neysemm eğer sen dert tasa ya da gündelik ya da senin için önemli bir konudan konuşmak istediğini söylediğin halde bile bunu yapıyorsaSana saygı duymuyorsa buluşmalarıniz sevişme üzerine ise.. kendini onun yanında güvende hissetmiyorsan kısaca evindeymissin hissi vermiyorsa çok yanlış bir ilişkinin içindesin abi. Sen bilirsin ama ayrıl derim13 Yorumla
Soran+1 yılSeven sevdiğini illaki arzular bende onu arzuluyorum ama her şey dozunda olmalı değil mi? Ben beraber muhabbet edelim en basitinden başımı omzuna koymak o şekilde muhabbet etmek istiyorum ama o hep temas halinde olmak öpmek dokunmak istiyor bana. Sürekli itiyorum yeter bu kadar diye bozuluyor bu sefer ben seni özlüyorum sen hiç özlemiyo musun diyor
- +1 yıl
Ben bir kadını seviyorum , sevdiğim kadına dair en büyük Arzum kemiklerini sikarcasina sarılmak ve kokusunu içime çekmek , dizinde biraz uyuklamak bu da bir arzu. Cinsellik ilişki içinde olmazsa olmaz değildir. Senin bedenine senden daha çok ilgi gösteren biri ile beraber olmak.. otur konuş özledim diyip seni suçlarsa terk et çünkü o seni görmüyor gördüğü şey bedenin
Soran+1 yılGerçekler acıtırmış acıttı 😔 teşekkür ederim, konuşacağım onunla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBen de onun cinsel isteğin Önüne geçerim hiç problem değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılDetayı çok fazla okumadım kusura bakma bu yüzden genel bir cevap vermek istiyorum.
Ben iradeli erkek severim kendini kontrol etmeyi iyi bilen bunu beceren erkek severim hayatımda da böyle bir erkek isterim. Kabaca söylemem gerekirse libidosuna ya da iradesine bile sahip çıkamıyorsa beraber olmak istemem açıkçası.
Ancak insan bazen bazı dönemlerden geçer. Bazı zamanlarda gerçekten çok istekli olur açıkça söylemek gerekirse bazı zamanlarda kendi kendine mutsuz olur triplere girer bazen çok alıngan olur bazen çok neşeli olur eğer böyle bir dönemden geçiyorsa sevgilim çok umursamam ona eşlik ederim çünkü ben de libidosu yüksek biriyim ve sevgilimi arzuluyorum.
Ancak ilk kısımda dediğim gibi iradesine sahip çıkamıyorsa bu tamamen artık kontrolünden çıktıysa sağlıklı değil tabiki ve sağlıklı bir ilişkide yaşanmaz elbet bir gün bir yerde biter.00 Yorumla Kardeşim normal normal. Adam başka bi kadını değil, seni istiyor. Seni evleneceği kadın olarak gördüğünü de söylüyor. Bi sıkıntısı, derdi var mı onu öğren. Erkekler genelde bi kafasında bir şey varken sekse yönelirler. Hemen asıp kesmeyin, ayıp. Dinlemeye çalış onu ve söylememekte dirense bile öğren.
02 Yorumla
Soran+1 yılAskerden geleli 2 ay oldu, bu da etkiler mi?
Bu bir dönem bu dönemin geçmesini bekle geçince daha iyi degerlendirirsin durumu
11 Yorumla
Soran+1 yılGeçer mi ki 🥲
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa siz sanıyorsunuz ki seven insan cinsellik istemez tabi ki ister cinselliğin sevip sevmeme ile alakası yok. Sevmeyen de ister seven de. Aradaki fark şu; seven insan zorlamaz, teklif eder istemiyosan saygı duyar. Konuyu açma dersen açmaz. Bu saygı duymaktır
Tutturmuşsunuz seven istemez diye ne alaka ya sadece seven saygı duyar10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı.
+1 yılBunu senin hissetmen gerekiyor ancak karşı taraf şu an çok istekli. Bu da yanlış anlaşılmaya sebebiyet verebilir. İyice ölçüp zamana bırakmalısın.
17 Yorumla- +1 yıl
hocam cinselliğin öne geçtiği her durum bile seni bıktırmışken bu hanım kızımıza lütfen bildiklerini söyle. Korkutmak gibi olacak olsa da :D
- +1 yıl
@HinchAmarillo onlar genç insanlar. Dolayısıyla grafik işlemez 😀
- +1 yıl
hocam yeterince bir şeyler kaptım sizden uzak duruyorum olabildiğince. Siz burası için şanssınız. Cinsellik sorularından kusacak duruma geldiniz ama yine de diyorsunuz ne yaptıysam gençler için. Feda olsun onlara :D
- +1 yıl
@HinchAmarillo yalniz bu salt cinsellik sorusu degil. Tema cinsellik gibi görünüyor ama esasen tam bir duygu karmaşası.
- +1 yıl
bende şöyle bir yorumda bulundum. ''bence başından beri durum buydu sadece belli etmiyordu. Sevgi falan yok yani. Oraya giden yolun taşlarını döşemiş sadece''
- +1 yıl
@HinchAmarillo bilfiil eksiği var bence bu genç için sevmiyor diyemeyiz ama seviyor da diyemeyiz. Arkadaş bunu kendi hissetmesi yaşaması gerekiyor.
- +1 yıl
iyi ki sevgilim yok o erkeğin durumunda olurdum garanti bende :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılyol yakınken vazgeç lütfen.. bak ben aynı durumu yaşadım. çok kötü hüsranla sonuçlanıyor çünkü bu durum sağlıklı değil. lütfen vazgeç benim yaşadığım travmaları yaşama
20 Yorumla
+1 yılartık sevgi ilişkisi yok aranızda sadece cinsel açıdan seni istiyor evlilik konusu da o anın heyecanıyla söylenen şeyler ve seni de ciddi düşünüyorum diyerek rahatlatıyor tamamen cinselliğe kaymış bir ilişki bu ayrıca seven insan cinsellik ister o ayrı ama sürekli konu dönüp dolaşıp buna geliyorsa durum az önce bahsettiğim gibi.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de korkuyorum bu durumdan evliliğimin FB ilişkisine dönmesinden. Cinsellik dışında eşler beraber bir şey yapabilmeliler
33 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de öyle düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet aşk olmalı arkadaşlık olmalı sohbet muhabbet edebilmeli
- +1 yıl
Aynen doğru
Gizli Üye(18-24)+1 yılAynı durumdayım. Ama şu an pek sevmiyor beni sanırım. Onunla ne zaman konuşsam cinsellikten bahsediyor. bende ona çok bağlıyım. Evlenicez inşallah. Bende istiyorum onunla evlenmeyi ama sevgisinden şüphe ediyorum
10 Yorumla
+1 yılSeven adam neden cinsellik istemesin yaa,, ne kadar saçma düşünce
010 Yorumla
Soran+1 yılSürekli olması rahatsız ediyor. Ayrıca her kıza mı böyle bilemem ki.
- +1 yıl
Aslında senin eig seçtiğin bayan görüşü garip geldi,, doğrudan seven insan cinsellik istemez yazmış,, yahu olur mu öyle şey, insan sevdigiyle sevişirken aldığı hazzı, başka birinde asla alamaz. seven insan tabiki sevişmek ister,, sürekli istemesi tabiki doğru değil, ama seninle evlenmekte istiyor, hani sadece seks yapıp gidecek olsa evlenmekte istemez
Soran+1 yılEvlenmek istiyor ama güven de alamıyorum bazı konularda. Kısıtlıyorum ama sanki aklı başka kızlara da kayıcakmış gibi. Bu hissi bana o verdi
- +1 yıl
Nerden vardın bu kaniya, ya da sana hangi davranışları bunu hissettirdi
Soran+1 yılZamanında kızlar peşindeymiş güya o yüz vermiyormuş, gece dışarı çıkıyor arkadaşlarıyla bazen haber alamıyorum arkadaşlarının yanında pek mesaj atmıyor güvenemiyorum bi his var içimde güvenmemi engelliyor ona karşı
- +1 yıl
Ne kadar süredir birliktesiniz
Soran+1 yıl2 yıl
- +1 yıl
Geçmişte yaşadıkları seni güven kaybına yonlendirmis, daha doğrusu geçmişte yasadim dedikleri
Soran+1 yılBana yalan söylüyor çocukça yalanlar. Daha önce hiç sevgilim olmadı peşimde olan kızlar vardı ama ben yüz vermedim sen ilkimsin falan diyor. Sanırım bu yüzden güvenemiyorum
- +1 yıl
Konuşmak istermisin detaylı olarak
Hem aşk hem seks ilişkisi bir arada sırıtır, sıkıntı çıkarır biri seçilmeli ve ona ağırlık verilmeli
01 Yorumla
Soran+1 yılCinsel iliski yaşamadık zaten hiç
- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılBu bir ilişki değil de, fb türüne doğru bir evrilme söz konusu..
06 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik yaşamadık hiç
- +1 yıl
Böyle devam edilirse yaşanır. Da sorun başka. Bir kandırmaca var bu adam da...
Soran+1 yılNasıl bir kandırmaca olduğunu düşünüyosunuz? Benim gözüm kör gibi gerçekten göremiyorum çünkü..
- +1 yıl
Yani şeffaf değil. Sevgiyi, duyguları, seks için kullanıyor gibi anladım ben. Ki bu en kötüsü...
Tek derdin seks ise şöyle adam gibi.
Bunda o yürek te yok.
Madem seviyorsan da evlen, o da yok.
Bı öyle bı böyle yani.
Ben soğudum yani, samimi değil. Açık şeffaf değil, bana kalırsa...
Soran+1 yılBi de bana her konuda ilkimsin daha önce bi kızın elini bile tutmadım diyor. Bana yalan gibi geliyor. Evlenince de sanki cinsellik yaşayıp beni bir kenara atıcakmış gibi hissediyorum
- +1 yıl
Bak.
Eğer hayattaki diğer güzel şeyleri, birlikte gezmeyi, gözlerinin içine bakmayı, seninle şarkı , şiir söylemeyi, birlikte etkinlik yapmaktan keyif alıyorsanız. Ve bunu yaparken de kalbiniz pat pat atıp heyecan duyuyorsan.. İşte bu aşkın...
Emek vermekten kaçmıyor, seni merak ediyor. Özlüyor, ve seni senden çok düşünüyorsa, bu da sevgidir...
Cinsellik te olur. İnsan sevdiği kadını arzular.
Ama her şey seks değildir ki...
Bunca değerli duygu da var...
Bence her şey tadında güzeldir...🍁
+1 yılHem cinsel olarak hemde duygusal olarak tatmin etmeli
02 Yorumla- +1 yıl
Yatakta partnerimin zevki benim zevkimde önde gelir
- +1 yıl
İyi baaa ne
Olur tabi cinsellikte gerekli bir şey ben açıkçası işimi görmeyen kıza pek zaman harcamam seninkini pek bilemeyeceğim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinin tek derdi seninle birlikte olmak büyük ihtimalle
08 Yorumla
Soran+1 yılBöyle mi düşünüyosun 😢
Cevap sahibi+1 yılZamanla cinsel istegi sevgisinin onune gecmis anlattıgina göre. Eger ki seni seviyorsa da cinsel birlikteligi evlilik sonrasina bırakır evlilik gününü bekler
Soran+1 yılSürekli temas etmesi de rahatsız ediyor ama
Cevap sahibi+1 yılKendisi ile hic konuştun mu peki rahatsız oldugunu söyledin mi
Soran+1 yılSöyledim hiç takmıyor bile. Seni seviyorum özlüyorum bu yüzden içimden geliyor diyor
Cevap sahibi+1 yılSevdigi özledigi icin mi cinsellik istiyor senden😊
Soran+1 yılÖyle diyo o yüzden temas ediyomuş
Cevap sahibi+1 yılIleriki zamanda seninle birlikte olmak isteyecektir bekle görürsün
+1 yılEdilir adam artık karı istiyor yeter diyor yumruğunu masaya vuruyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel dürtülerinin menfaatine kalmış bir ilişki çok kötü
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAsıl evlenmeden önce hevesini alıp soğumasından kork, biran evvel evlenin bence
00 Yorumla
+1 yılAsla en gelemediğim şey
20 YorumlaOrada zaten sevgi yoktur
Sadece şehvet için11 Yorumla
Soran+1 yıl😢😢😢
Kalbinde ona karşı bir soğuma var mı
02 Yorumla
Soran+1 yılİster istemez uzaklaştırıyor bu konu 😔
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hemen evlen işte deli misin
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar kolay mı?
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılO erkekle s. çmaya bile gidilmez
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂🥲
+1 yılSevgi mevgi kalmamış.
05 Yorumla
Soran+1 yıl😢😢😢😢 cidden mi ya
- +1 yıl
Evet seni yatağa atıp oradan koşarak uzaklaşacak
Soran+1 yılAsla izin vermem buna
- +1 yıl
İzin verme sakın. Libidona hakim olmazsan ayrılırız de
Soran+1 yılTamamdır 🙏🏻
libidosu sadece sanaysa sikinti yok
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu da bilmiyorum ki
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşkasını mı arzulasın
21 Yorumla
Soran+1 yılHayır tabiki, anlatmak istediğim sevgisinin önüne geçti bu durum
Hayır edilmez kesi likle etmem
00 Yorumla
+1 yılMidem bulanıyor cinsellikten
00 YorumlaUzak dur bir süre anlarsın
00 Yorumla
+1 yılHayır asla.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılseni rahatsız eden her durumda kendini kurtar
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl kurtaracağım ben gönülden bağlıyım ona ☹️
+1 yılEdilmez
10 YorumlaArtar eksilir
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım
edilir
00 Yorumla
+1 yıledilmez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı.
+1 yılHoşuma gider
01 Yorumla- +1 yıl
Yazsana bi
Edilmez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEdilmez
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes farklı
00 YorumlaHayır
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Libidosu sevgisinin önüne geçmiş bir erkekle ilişkiye devam edilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat