+1 yılCinsellikte kötü dediğimizden kasıt " ölü balık gibi yatması, bir şey bilmemesi, açık görüşlü olmaması vs. " ise bırakmam tabi.
Ama eğer cinsel anlamda ne o ne de ben onu arzulamıyorsam, bunun için çok uğraştığımız halde birbirimize cinsel anlamda yaklaşamıyorsak, zevk alamıyorsak vb. durumlar olursa bırakırım.
Cinsellik, evlilik hayatında da önemli sonuçta. Sadece sevgililik için değil yani.
Temel direklerden biridir. Yıkılırsa sıkıntı.
Ama öyle bir durumum yok tabi :)01 Yorumla
Soran+1 yılAseksüel biri bu durumda arzu duymuyorsa...
En İyi Cevaplar
+1 yılCinsellik her şey değildir ama çok şeydir kimse bırakmam diye kandırmasın bir devam eder iki devam eder. Tatminsizlik yaşadıkça zaten sevgisi azalır kadının da erkeğinde. burada hayatında seks yaşamamış insanlar atıp tutmuş yok çok sevmişse seksin bir önemi yok diye. Bu yüzden mi milyonlarca kadın erkek eşlerini aldatiyor ya da boşanıyorlar cinsel mutsuzluktan kaynaklı. İlişkinin temeli yatak odasıdır yatak odası iyi olmayanın ilişkisi sekteye uğrar.
00 Yorumla
+1 yılEğer doğru insan ise benim için yani bunu hissediyorsam hem artıları ile hem de eksileri ile kabullenirim. Tabi ki eksik olduğu konularda kendini geliştirmesi için yardımcı olurum elimden geldiği kadarı ile. Sonuçta ne ben ne de dünyadaki hiç kimse dört dörtlük bir yapıya sahip değil...
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 408 cevap paylaştı. Yaptıkça öğrenir tecrübe kazanır benimle.. neden bırakayım ki herkes cinsellikte iyi olmak zorunda değil ki hic yapmamıştır ya da 1 kaç sefer olmuştur. Doğru insanı sırf cinsellikte tecrübesiz diye bırakıp gidecekse kadın/erkek cinsellik iyi olsaydi da hayır gelmezdi o ilişkiden..
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çok saçma öyle insanın ben taaaa
Düzelmeyecek bir şey değil ki bu kimse profesyonel p*rno yıldızı gibi sevişemez. Birlikte öğreniriz, birlikte güzelleştiririz.118 Yorumla
Soran+1 yılMesela size göre siz iyisiniz ama o bayağı kötü yine de sizin için çabalıyor.
Soran+1 yılBu ayrılık sebebi değil mi Yani
Ben aseksüelim ve onun benden ayrılmasından korkuyorum
Soran+1 yılHiç-bir şey hissetmezken nasıl bir cinsel hayatım olabilir ki aşırı gerginim
Soran+1 yılBen neler yapabilirim
Mesela cinsel ilişkide robot gibi olamam ama hisler de yok işte bayağı zor olacak
Soran+1 yılHiç kimse bana dokunmadı bilmiyorum
Ama önceden mastürbasyon yapıyordum sonra bu fazla olduğu için komple kestim ve kestiğimden beri hiç-bir şey hissetmiyorum
Soran+1 yılBen çok mastürbasyon yapmaya başlamıştım hatta ileri gitmeye kalem falan soktum sonra bi baktım saçma şeyler yapıyorum anıden kestim ve zamanla isteğim azaldı şu an da yok gibi
Soran+1 yılBen hormonlarımı anıden mastürbasyonu bırakarak zarar vermemişimdir değil mi?
Yani umutsuz vaka değilimdir dimi
Soran+1 yılDokunmayı denedim ama çok büyük bir şey hissetmedim bende dokunmaya devam etmedim ama o da var.
Kadınlar ve erkekler bu konuda biraz daha mi farklı acaba
Erkekler dokunmasa da çok azabiliyor sanırım öyle mi?
Soran+1 yılAseksüel miyim ondan tam emin değilim
Ama eğer aseksüelsem libidosu yüksek bir erkek var hayatımda onu mutlu edebilir miyim?
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır tabii ki de bırakmam iyileştiririz
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet bırakırdım
00 Yorumla
+1 yılCinsellik, yaşandıkça tecrübe edilen bir duygu durumu. Bisiklete binmek gibi. Önce denge de durmayı sonra sürmeyi öğrenirsin ve 5 yıl sonra da binsen o bisiklete sürersin. Doğru insanı bırakmam, birlikte öğreniriz.
20 Yorumla
+1 yılBırakırdım. Bırakmazdım diyenlerin yarı da eminim ki aldatır. Sebebi de şu; cinsel ilişkide tatmin olmayan kadın ve ya erkek bu tatmin olma durumunu dışarıda aramaya başlar ve ister istemez bir aldatma düşüncesine girer o potansiyele ulaşır ve aldatır. Ne yapayım Fransız öpücüğünü bilmeyen, fantezi kurgusuna ayak uydurmayıp monoton cinselliği.
14 Yorumla
Soran+1 yılSiz de en baştan ona göre birini seçerseniz o zaman kimse mutsuz olmaz tabii en baş dediğim karşınızdaki bunu bilmeli
- +1 yıl
Zaten flörtüm olan ve ciddi düşündüğüm kişiye bu konudan bahsediyorum olmayacaksa uzatmıyorum. Bu yüzden ilişki bitirmişliğim var. Kırmızı çizgilerim var benim. Delirtmesin kimse beni :D
Soran+1 yılAynen her şey yolundayken sevdiğiniz kişiye iyi değil diye pat ayrılalım demeniz kırıcı olur en baştan bilinmesi daha doğru..
- +1 yıl
Ee yani mantıklısı da o
+1 yılBu senin sekse ve cinselliğe bakış açına göre değişir. En büyük tutkularından biriyse, seks olmadan yaşayamam dersen ilişkin sağlıklı bir şekilde yürümez. Ancak ikinci üçüncü planda yaşayabiliyorsan bunu,çok büyük problemler yaşayacağını zannetmiyorum.
00 Yorumla
+1 yılMaalesef bu hayat cinsellik uğruna yaşanabilir oluyor. Yoksa her şey bomboş. Kullandığımız araç, giysi seçimimiz bile cinsellik barındırıyor. Yaşanan sağlıklı bir cinsellik hayatı hayattaki herşeyi katlanilir hale getirebilir. Kısacası cinsel yönden yetersiz, yakışıklı bir erkek ya da seksi bir kadın ile olmaktansa cinsel doyuma ulaştıran sıradan bir kadın ya da erkekle birlikte olmak daha iyidir. Ayrıca hayatta hiçbir şey kusursuz değildir. Ki olmamalıdır da zaten.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSitede her şeye cinsellik temelli bakan ve öyle yaşayan insanlar var. Her şeye cinsellik temelli bakmayan dişi kişileri sizlere sesleniyorum, her erkek cinsellik temelli bakmıyor her şeye. Evet azgınız lakin sevdiği kadını hepimiz bu yüzden bırakmaz. Buradaki her yorumu ciddiye almayın, kuruntu yapmayın. Bilgilendirme bu kadardı. Teşekkürler!
00 Yorumla
+1 yılSenin söylediğine göre 60-70 yaşında cinsellik bitmişse eğer eşini bırakacaksın komik değil mi bu Yani evlilik sadece cinsellikten ibaret değildir başka şeyler de vardır Tabii cinsellik de çok önemlidir ama başka şeyler de var Bunu da bilmeniz gerek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Hayır bırakmam. Cinsellik bir şekilde halledilir, konuşarak farklı fanteziler deneyerek tatmin olmak mümkün ama diğer özellikleri yani ilişkiyi ayakta tutan diğer olguları bir insanda bulabilmek çok zor. E bulmuşken de bırakılmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılYooo niye birakiyim ki. Sonuç olarak cinsel anlamda ilişki çok fazla sürecek değil. Bunu bütün hayata mal etmek ne kadar mantıklı.
Partneri iyi ise tecrübesiz insan bile tecrübe ssahibi olabilir.02 Yorumla
Soran+1 yılPartnerin iyi olması önemli olsa da mesele çaba bence karşı tarafa çaba vermeyen kişi usta olsa ne olur ilişki olmaz ki bana yetemiyor der usta kişi çaba göstermiyorsa karşısında olan acemi ya da kötü performansa sahip kişiye
- +1 yıl
Çaba gostermiyorsa onu sevmiyordur zaten bundan ötesini tartışmaya gerek yok.
Sevmeyen insanla yatağa girmek mi hiç işim olmaz
+1 yılYani çabalıyor ve yine de uyumu yakalayamıyorsak bırakmam ya, her şey cinsellik değil. Birkaç sene deliler gibi sevişiyorsun sonra ayda yılda bire dönüyor zaten anlamı kalmıyor.
05 Yorumla
Soran+1 yılDiyorsunuz bence de...
- +1 yıl
Olması gereken bu.
Soran+1 yılAma neredeyse herkes bu konuda uyum yoksa ayrılık istiyor ya da şey arkadaş kalalım hikayeleri
Yani insanlar birbirine bunu yapıyor.- +1 yıl
İnsanları dinleme, sen ve o yapabiliriz diyorsanız yapabilirsiniz.
Soran+1 yılBen aseksüel olduğum için onu mutsuz ederim diye korkuyorum
+1 yılDoğru insanın doğru insan olması için ten uyumu da gerekir. Ten uyumu varsa cinsellikte sıkıntı yaratmaz. Dolayısıyla ten uyumu olmayan biriyle çok da uzun süreli ilişki yaşanılamaz.
10 YorumlaBırakmam birlikte öğreniriz keşife çıkar gibi birlikte keşfederiz. Bunun için bırakmam. Hem daha heyecan verici olur.
20 Yorumlaİnsan doğru ise, her şeyi birlikte öğrenerek ve geliştirerek hedefe yürürüz tüm insanlar diğer canlılardan ayıran fark egitilebilir olmasıdır. Birlikte hedefe yürürüz diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılTedavi edilen bişeyse ayrılmam ama tedavisi uzun sürerse ayrılırım
21 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılBıraktım ben , çoğu erkeğin çok güzel dediği bir kadını hem de , nasıl oldu? Cinsellikte çok kötuydu aldatirken yakalandim. O yuzden onemli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılsistem mecbur bıraktırır derler ya ister istemez uzaklaşırsın bir yüksekte öteki çukurda bir araya gelemezler
00 Yorumla
+1 yılcinsellik nedir olm
girecek delik bulmak kolay
ama seni ileriye taşıyacak karıyı bulmak...06 Yorumla
Soran+1 yılAynen karı muazzam sıkıntı yok sen napardın
- +1 yıl
Ben karıyı bırakmazdım
başka kızları da silkerdim
Soran+1 yılHahahah karı buna izin verecek mi
- +1 yıl
Gizli görev..
- +1 yıl
Ayrıca
bugüne kadar edindiğiö tecrübelere göre konuşmam gerekirse
ne yaparsan yap
karılar affediyor
Soran+1 yılHahaha bu kârı ayrı affetmez ama nolacak
- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılGarip bir şekilde bunu talafi edebiliriz sorun değil yani
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl telafi edilir
- +1 yıl
Farklı aletlerle ilaçlarla doktora giderek bir şekilde bulunur yolu
Soran+1 yılHerhangi bir hastalık durumu yoksa
- +1 yıl
Ruhsalsa doktora gidilir yine ilaçlarla falan tedavi edilir de tam olarak sorun ne
Gizli Üye(25-29)+1 yılBırakıldim bu yüzden Allah onun bin belasını versin ya
32 Yorumla
Soran+1 yılAcımasızlık bu insan sevdiğini bu yüzden bırakmamalı
Cevap sahibi+1 yılDemek ki sevmiyor ve bu benim ilk cinsel ilişkim olacaktı onunsa ilk değil bakire kız bulduğuna dua etsin neyse Allah'a havale ediyorum
+1 yılDoğru insanın her şeyi iyidir. Demek ki doğru insan değil ya da sen değilsin.
10 Yorumla
+1 yılBırakmam. Onu iyiyileştirene sonuna kadar mücadele ederim.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır asla, bu önceliğim değil aşk sevgi adamlık yeterli. Geçen buna benzer bir soruda da yazdım, adamı pipisi için sevecek değilim
12 Yorumla
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum
... Ama genelde çoğu insan...
Cevap sahibi+1 yılCogunu s. tir et, herkes kendinden sorumlu
Cinsellik öğrenilebilir bir şey, zamanla düzelir. Bu yüzden ayrılık olmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılBırakanlar olunca..
Sonra gelmez canım O zaman bırak bire bence Nerede yaşıyorsun
00 YorumlaDoğruların içinde.. cinsellik maddesi yoksa bırakmam
00 YorumlaEvet bırakırım çünkü cinsellik benim için önemlidir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 584 cevap paylaştı. Doğru insanı bulayım da ben onu cinsellikte zirveye taşırım orası sorun değil. O iş bende 😊
00 Yorumla
+1 yılBence çiftler birbirinin eksiğini tamamlamak içindir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar yetersiz erkeği bırakır hiç gözünün yaşına bakmaz ama erkekler ve şahsen ben de bırakmam
00 Yorumla Hayır tabiki de ama o sorunu aşması için kendisi benden önce gönüllü olması lazım.
00 YorumlaHayır, birlikte öğreniriz, her türlü renk katacak şeyler var ki.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı. Cinsellikte sorun varsa demekki zaten doğru insan değilmiş oluyor zaten.
00 YorumlaEvet cinsellikte bir insanın doğru veya yanlış olduğu ile alakalı çünkü :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimin kimden ne beklediği belli olmadığı için aşktan ve cinsellikten uzak durmak bu devirde en iyisi gibi...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDetaylı ve ayrıntılı konuşmak gerekir bu gibi konuları
12 Yorumla
Soran+1 yılKonuştunuz da
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
Gizli Üye(25-29)+1 yılKarşılıklı istek arzu varsa cinsellik ne kadar kötü olabilir ki
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Terapiste gitmeyi teklif ederim, her şeyin bir çözümü var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltedavisi olabilecek bir durum ve tadaviyi kabul ederse hayır ayrılmam
03 Yorumla
Soran+1 yılHasta değilse
Cevap sahibi+1 yılsorun tam olarak ne karşıdaki insanı tatmin mi edemiyor
ten uyumumu yok
sorun tam olarak nedir bende ona göre cevap vereyim
Cevap sahibi+1 yılhenüz bir cinsel deneyimim olmadı
belki bendede kusur vardır bilemem ama cinsellik ile ilgili bir çok sorun terapi ile çozüle biliyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılsanırım bu kızlarda çok görülüyor özellikle uzuvlarda istediklerini bulamama vede sevişirken istenilen yere istenildiği gibi oral yapamama gibi
00 Yorumla
+1 yılTerapiste ya da tedavi edilebilecek bir yere giderdik tabi ilk önce oturup bi konuşuruz sonra olmadı bi çözüm ararız bulduysak devam bulamadıysak da ayrılırız
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl%40 etkili. Üzgünüm ama aslaaağğ diyenlere inanmıyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğru insan olması önemsiz yatakta iyi değilse önce aldatilir. sonra ayrılır.
00 YorumlaEvliliklerin asıl amacı cinsellik üzerine kuruludur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılBen iyiyim ama sevdigim insanda olursa ogretirim iyi degilsin diye uzulmesine kirilmasina dayanamam 😔
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik çok önemli ama aseksüel değilse tamamen bırakmam
00 Yorumla Yatakta sıfır olan erkek, iyi bi ilişki de kursa bırakılır. Olmaz yani kendini kandırma.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Şimdi sorun olmaz ama ileri de arayışlara girersin ihtiyaç sonuçta
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır önemli olan sevgisi ilgisi normal seks kâfi bana ikimizde rahatlıyalım zevk alalım da
00 YorumlaHersey cinsellik deyil
21 Yorumla
Soran+1 yılBana göre de değilde ışte...
+1 yılCinsellik bir ilişkinin uzun süre devam etmesi için oldukça gerekli
00 Yorumla
+1 yılHiç mi iyi değil ama hiiiiç mi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen öğretirim, uygulamalı
54 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEveet
Ne kadar kötü olabilir ki
03 Yorumla
Soran+1 yılSize göre kötü
Soran+1 yılHerkes bizim gibi düşünse keşke..
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHer konuda uyum önemli
02 Yorumla
Soran+1 yılBir konu dışında iyi
- +1 yıl
Hangisi
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBu hayatta her şey cinselik mi ya?
10 Yorumla
+1 yılİyileştiririz yeter ki doğruluk bozulmasın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılCinselliğinin ……k. yayım ona bir şey olmasın
10 Yorumla ciddi bir ilişki değilse bu beni zorlar
10 Yorumla- Devamını Gör (75)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler