şöyle fiziksel olarak yetersiz hissedecek hiç bir eyim yok gerçekten şanslıyım o konuda şükürler olsun ki ama 2 şey var 1-bu site libidomu sorgulamama neden oluyor benim zira ben hiç azgınlıktan daha suratını bile görmediğim gizli bir hesaba yürümedim, kimsenin sevgilisine/karısına yan gözle asla bakmadım bakmam da, hiç bir kıza kendim yürümedim hep karşı taraftı bana yanaşan ve çoğu zaman kızdan haz etmediğim için reddetmişliğim ya da bana olan niyetini bildiğimden gurur yapıp reddetmişliğim de oldu öyle 7/24 istekli teke gibi de gezmiyorum bu sefer de 30-40-50 yaşında herifleri burada baz istasyonu canı olana yürüyecek kadar ab4za görünce kendi libidom mu düşük diye bazen düşünüyorum. 2- ben genel anlamda soğuk ve anti-sosyal biriyim (asosyal değil karıştırmayın 2 si farklı şeyler) evet arkadaşlarım ve yakın olduğum aran muhabbetler yaptığım insanlar var ama ne olursa olsun çok gezme kopma meraklısı biri değilim bu da eğer ilişkim olursa kız benden sıkılır mı diye bazen düşünmeme neden oluyo
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Hanımefendiler sürekli daha önceki partnerinden daha uzun uzuvlu erkeği aradığı için ve ben kimin geçmişinde neyin olduğunu bilmediğim için kıyaslanmak istemediğimden cinsellilk yaşamıyorum. Herkese mutluluklar diliyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Evet, ben uzun sürmesini devam etmesini istedim o da uzun sürünce konsantrasyonu bozuldu , boşalamadı. Ben de içimden kendimi suçladım çünkü orgazm olamıyorum o da benim olmamı isteyince uzun sürüyor ve onun dikkati dağılıyor bu seferde.
Hiç olmadı.. Hatta kendimi oldukça iyi hissettim. Yetersiz hissetmedim hiçbir an.. Partnerim bunu ayıkken de sarhosken de seks esnasında da defalarca belirtti.. Yeterli olduğumu hatta gayet de iyi oldugumu fazlasıyla hissettim.