Bir ilişkide cinsellik şart mı?

9 aylık bir ilişkim var, İstanbul'da 27 yaşındayım kız arkadaşım Ankara 24 yaşında mesafeli ve sanal ağırlıklı ilişki yaşıyoruz ilişkin 5. Ayı görüşebildim 3 gece kaldım otel tuttum kız arkadaşım sadece gün içinde yanıma geliyordu öğlen 1-2 gibi akşam 7-8 gibi evine gidiyordu 3 gün böyle sürdü bu durum benim modumu düşürdü az zaman geçirdiğimizden dolayı, yakınlaşma seviyemiz sadece öpüşme ve sarılma oldu diyebilirim tenine tek temas edebildiğim bölge göbeğiydi :) ve kıyafetleri vs asla üzerinden çıkmadı geçirdiğimiz 3 gün boyunca son gün biraz hissiyatlarımı yansıttım istemsizce de olsa modum düştü 3-4 ay daha geçti şu an hala konuşuyoruz ama ben artık baya şikayetçi olmaya başladım ona karşı çünkü kendimi yalnız hissediyorum temas yakınlığı çok seven bir insanım o zaten mesafeden dolayı asla olmuyor birlikte olsakta çok ama çok az olduğunu görmüş oldum, Cinselliği arzulamayı libodo seviyelerimde çok yüksek bu zamanla asla aldatmadım kimseyle aynı masada bile oturmadım acaba şikayetçi olmakta haksızmıyım haklımıyım?
Bir ilişkide cinsellik şart mı?