Keyifli vakitleerrr 🌺❤️
@27esmerimm❤️🌺

Erken boşalmanın tıbbi olarak tedavisi var. Geç boşalma daha büyük sorun bence. Kadında kuruluk oluşuyor, seks acı verici hale geliyorü hatta konsantrasyon kaybına neden oluyor. Geç boşalmak erken boşalmaktan daha kötü.
Geç boşalma daha büyük sorun bence. Takım taklavat alev almaya, zarar görmeye başlar ve seks tamamen zevksiz bir hale gelir.
Erken boşalmak çözülebilir sonuçta. Tekrar erekte olabiliyorsa erkek tarafı, her türlü devam edilir. Kadın zaten çoklu orgazm yaşayabiliyor, sıkıntı yok onlarda erken boşalma konusunda.
Teşekkür ederim ☺️
İkisinde sağlık sorunu oluyor.
Tedavisi var.
Dikkate alınıp gerekli yardımların alınması gerekir.
Sonuç olarak çözümsüz bir durum değil.
Geç boşalmasa daha büyük bir sorun erken boşalması yine tedavi edilebilir sorun çözülür yani en kötü dinlene dinlene yapar ama geç boşalıyorsa kadın belli bir yerden sonra biter çünkü kayganlık sıvısı kalmaz zevk değil acı hissedilir sadece
Cevap
83Cevap
İkisi de sorundur aslında. her şeyin normali ve yerli yerinde olması önemli.
Evet bence bir sorun olur
Erken boşalma sorun değil benim icin.. Ama erken boşalma sonrası yeniden erekte olamama bir sorun. Geç bosalması da bir sorun.. Çunku kadin erkegin bosalmasini bekleyene kadar kafasinda 40 konu dolaşıuor. Konudan sapma yaşanıyor. Kadında kuruluk oluşuyor, erkek bosalana kadar kadinin canı aciyor ve seks aci verici bir hâl almaya basliyor. İki tarafta bu durumdan rahatsiz oluyor tabi..
Geç boşalıp devamını getiremeyip sığır gibi uyuyan da var. Erken boşalıp üst üste 6-7 posta atan da var. Ben erken boşalanı severim bu durumda ;)
Erken boşalmak diye düşünüyorum tamam geç boşalmak da sorun ama en azından kadın kendi zevkini yaşar tabii burada erkeğin erken geç boşalması olarak düşünüyorum ben. Dediğim gibi en azından bir sevişme olur kadın kendi zevkini yaşar orgazmını olur erkek de aynı şekilde belki boşalamaz ama bir tat keyif alır ancak erken boşalmada insan sonrasına sevişmek de istemiyor.
Erken boşalmasın da geç boşalsın. Yani erken olması sorun
Kıskandın mi @27esmerim
1 saat bosalmasa ben hastanelik olurum herhalde 10 dakika zor dayanıyorum
Kız 😂
Kişiden kişiye değişecek bir durum bence, doyum ve ihtiras meselesi, tabi ki fiziksel güçte gerekiyor. Ama bu kadar uyarıcı ve kayganlaştırıcıların olduğu zamanda geç boşalmanın sorun olacağını pek düşünmüyorum. Her iki taraf içinde erken boşalma kesinlikle bir sorun.
Erken boşalma daha büyük sıkıntı.
Geç de ne kadar geç ona bakmak lazım 😃
Erken boşalma daha fazla can sıkıcı olur geç boşalmada ne kadar sürdüğne bağlı eğer ladına zevkten çok acı vermeye başlarsa erken boşalma daha mantıklı
İki durumda kötü, ben orgazm olduktan sonra dinlenmek isterim hala gelmek için benden bi şeyler bekleyen veya hala üzerimde içimde olup acı çektirmesi hoş değil.
Erken boşalma tedavisi çok.. genelde heyecandan tecrubesizlikten kaynaklanır. Sık yapilan cinsellikle bile kendiliğinden düzelebilir. Geç boşalma daha sorunludur çünkü karşı taraf için tatminsizlikten daha kötüsü varsa buda acı vermesidir.
15 dakika ideal oluyor..
Bi kaç dakika uzun sürse partner kamyon çarpışa dönüyor :))
Aynen öyle demişsinde erken boşalma sorun bana göre geç boşalmayı hangi kadın istemez?
İkisinin de abartılı olanı sıkıntı.. Nereden bakarsan problem..
Her ikisinde erkek için bir hendikap.. Kadın hazır olup hadi gel bana dediği zaman boşalmak en güzeli.. Bu konuda ne yazık ki utangaçlık doktora gitmeyi engelliyor.
Geç boşalmadır. Erkekte varsa kadınlar dayanamıyor. Kadında varsa hiç tat almıyor. Erken boşalma psikolojik ya da ürolojik tedavilerle giderilebiliyor.
Orta yolu bulmak önemli ya. Kadın erken senkronize olmalı yoksa yok yani 😉🙋♀️
Geç boşalıyorsa kadının tahrik gücü zayıftır. ya da erkek yeterince tahrik olmamıştır. Tüm suç kadının
Her ikisi de.. bir ara geç boşalma sorunu yaşamıştım. bildiğin 40 dk sürüyordu ve kadın artık öldür beni diyordu..
@gokhanlan aslan parçası , sen 40 dk aralıksız git gel , ertesi gün ayağa kalkamazsın.. ;
Geç Boşalıyorum bu yüzden partnerimde hep sorun oldu bu olay bazen erken boşaldıgim zamanlarda illaki oldu
Erken kuruyan bir kadın için geç boşalan erkek sorundur.
İkisi de çözümü olan şeyler.
Asıl sorun bencillik.
Erkeğin erken boşalması kadına büyük sorun geç boşalması erkek için sorun
Bakirse erken boşalma zamanla düzelir. Normal. Hastalıksa sorun. Geç boşalma kadını yıpratır.
Geç boşalma öyle büyük sorun ki of off insan sıkılıp yeter artık geleceksen gel diyebiliyor😒
2 side çok büyük sorun
ama erkekte daha çok erken boşalmak iken kadında geç olması
Kadınların geç boşalmayı çok sorun edeceğini sanmıyorum. Saatlerce birlikte keyif almak varken..
Erkende sıkıntılı geç te herşeyin azı karar çoğu zarar. Yani herşeyin ortası olmalı
partnerin dayanıklılığıda önemli :) her anlamda dayanıklılık aza da çoğa da. Bence tam dozunda olmalı bunuda partnerinin gözünden anlamalısın bence :)
Bence erken bosanma buyuk sorun olur gec bosanmana kimse sikayet etmez aksine mutlu olurlar tecrube
Mümkünse erkek geç boşalsın ben dayanırım zevke
Erken boşalıp beni yarı yolda koyandan nefret ederim.
seks yaparken en az 1 saatt her pozizyonu degerlendirceksin hatunu yipratacaksin cok memnun uyur :)) kafasi rahat
Ah ah zenci bir şeyi bizde olaydı
Kızlar peşinde koşardı derdi bir abimiz
Erken boşalma sorun
Onun için bir ton tedavisi var
Fark etmezki en iyisi 3 ya da 4 postada sevgiliyi doyurabilmek zaten bu işlevden oñce yaklasik 1 saat onsevisme suresi olmali partberi sular seller icinde birakmak lazim kanter icinde 🤫😮
Erken boşal. a on sevişme ike birlik 3 saati bulmalı. Aralıksız 3 posta olmalıdır.
Erken boşalmak problem değilde pil bitik olursa problem. Gec boşalmak tabiki problem değil
Erkeğin erken boşalması, kadının geç boşalması sorundur...
Tabiki büyük sorun erkek kadınını tatmin edemiyorsa büyük sorun
Erken boşalmak sorun.
geç boşalsa kadın yeterli dediği anda ağzıyla devam edebilir 👍
bu arada zenci fantazin var galiba 😅
🤣🤣 Pisliğine zenci resmi koydun dimi çok fenasın
Çok moralim bozuldu o yüzden soruna cevap dahi yazamadım
Antep'te kum fırtınası mı olmuş?
Niye foto atmadım 😡
Bakardık işte 🤭
Senin görüşün nedir fenomen hanımmm?
Kurnazzz
Bilmiyorum evlenince ogreniriz
Erken boşlma allha şükür 35-40 dakika sürüyor
Hahahaha aynen😂
erken boşalma büyük sorun. geç boşalma daha çok zevk ve keyif verir
geç boşalma aşırıya kaçmadıkça sorun değil hatta güzel
Kim ister ki erken boşalan bir erkeği
kesinlikle erken boşalma
Erken boşalma ciddi sorun
İkiside sorun doğru olan parnerine uyumdue
İkisi de büyük problem.
erken boşalma sıkıntılı
Erken boşalmanın süresi nedir?
Aksine bende geç boşalma sorunu var
Kadın tatmin oluyormu asıl mesele o aslında
Erken boşalma daha büyük sıkıntı..
Erken boşalmak kötüdür. Geç boşalmaya çare bulunur
Her ikisi de önemli bir sorunu teşkil eder...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?