Tecrübeli olgun dolgun kadın mı, deneyimsiz çıtır fit kadın mı cinsellikte idealdir?
#DeliMavi
2 HAZİRAN 2022

#DeliMavi
2 HAZİRAN 2022
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Dolgun ya da olgun… Kadın 30’dan sonra kendimi tanıyor, 35’te tamamen anlıyor, bundan sonrası sınırsız, sıra dışı, tamamen gözü kapalı. Özellikle keşfedeni olursa tamamen hayır demeyen bir ateş parçası oluyor. Sekste doyumsuz, orgazm dolu ve fantezilere açık oluyor.
tecrübeli olursa zevkin doruklarına çıkarız zaten ama deneyimsiz ise de can sıkmaya gerek yok birbirimize baştan deneyim katarız bizde yeter ki sevdiğimiz olsun
Bu saatten sonra çocukmu eglendiricez tabiki tecrübeli olgun dolgun kadın diyorum
Teşekkür ederim arkadaşım 😇😇
her olgun dolgun olacak diyte bir kaide yok.
yaşımız 40 diye illa şişman mı olamk zorundayız anlamıyorum ki
olgun tecrübeli diyorum erkek gözünden bakarsam
Kafiyeli oluyor ondan 🤣🤣
Hiç o yönden bakmamıştım ahahhahha
Cevap
50Cevap
deneyimsiz çıtır fit
Tecrübeli olgun dolgun diyeceğim ben :) Biraz etine dolgun biriyim çıtır minnos bisey dersem kendime ayıp ederim olmaz😂
Haklısın
Beraber öğrenmek daha mantıklı geliyor bana. Deneyimsiz ile deneyimi beraber kazanmak, güzel anıların ve geleceğin habercisi olur.
Kişiden kişiye değişiyor sanırım ama erkek gözü genelde olgun dolgun diye düşünüyorum.
yüzde 80 kesinlikle dediğin gibi düşünür erkeklerin haklısın bence
Olgun dolgun diyorum ben 😋 anket şeklinde yaparsanız daha ilginç olurdu
Çıtır fitim resimdeki gibi nerdeyse. ne giysem yakışıyor kilo hiç iyi değil eşimde böyle seviyor beni
46 yaşındayım fakat en az 10 yaş genç gösteriyorum. o. yuzden 30 50 arası kapım. acik. sur lan zaten benim kapım hep açık mağarada yaşıyorum 😂
bi değişiklik yapalım tecrübesiz, çıtır, dolgun olsun olmaz mı böylece ciddi de düşünebilirim. ha sadece seks diyeceksen ilk şık
dolgunluk ölçüsü böyleyse olgun elbette. 30 yas altı bana hitap etmiyor. çocuk büyütmek bana göre degil.
İyi bir seks için tecrübeli olması iyidir, ama çıtırlarında ayrı bir çekiciliği var istekli ve libidisu yüksekse çıtır iyidir
Olgun ve dolgun olmalı kesinlikle, ellerin uzandığı yerde avuçlar boş kalmamalı. Olgun kadın işini bilen tecrübesini konuşturan kadındır😍
Biraz etine dolgun olacak ama kilolu değil balık etli gibi ve 85d den biraz taşacak mesela ve tuttuğun zaman ele oturmalı jöle kıvamına 🙈😅
İkisi de beni istemediği için ikisine sevdiğiyle mutluluklar diler, yalnızlığıma devam ederim.
İnsan ilişkilerini sadece cinselliğe indirgemek hata olur
Fit ve çevik olsun isterim, ben zaten aşırı kiloluyum en azından biri hareketli olmalı bence
Tecrübeli olgun ve dolgun kadını da deneyimsiz citirida denedim tabikide deneyimsiz çıtır
Tecrübeli deneyimli gayet istekli fit benim tercihim 🤔 ni az ondan az ondan 🤭🤣🤣
Deneyimsiz çıtır fit olsun, içimde ukte kaldı da ondan
Olgun olunca fit olunmuyor mu ya da citir olunca kilolu tecrubeli olmasi iyidir gerisi tercih
Tabi ki ''Tecrübeli olgun dolgun kadın'' çünkü deneyimsizlerdeki ne yapacağım paniği beni olumsuz etkiliyor
aaa bu değişir. ruh hali bile bunun değişmesine sebeptir. ikisinin yeri de tadı da bambaşkadır
Tecrübeli, olgun, dolgun... Ne istediğini bilir çünkü...
Hepsinin tadı farklı. Lezzetleri karıştırmamak lazım.
Tabi ki olgun her zaman. Onlar birer tanrıça çünkü 🙂
Tecrübeli olgun dolgun kadın candır 35-45 yaş arası kaçınılmaz
deneyimsiz çıtır fitttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt
Oyle sorular soruyorsunki yürek hoplatiyorsun elbette olgun kadin doyumsuz kadindir her gun istemeli en az 3 kere
Olgun ve dolgun.. :))
Tecrübesiz bilgili olgun kadın
Citir varken digerlerini kim napsin
Benimle olanın tecrübe ye ihtiyacı yoktur
Tecrübeli her zaman idealdir.
Olgun ve dolgun kadın
Tecrübesiz olsa bile olgun ve dolgun iyidir.
Deneyimsiz çıtır ve fit..
Çıtır daha hoş Daha istekli oluyor
Ben dolgun olgundan yaayim
Bana hiç fark etmez hshsh
Nişanlım oldukça fit ve çıtır ve çok tecrübeli
Daha doğrusu hangisi güzelse onu tercih ederdim 😂
Cevap vermiyim sonra kızarsın
olgun dusunceli dolgun hatun
Olgun ve dolgunun tadi der susarim
Tecrubeli olgun dolgun
Tecrübeli olgun kadın
Zeki, tutkulu, cesur, hamarat, poposu güzel..
Farketmez her ikisi de cinselliği yaşar
İksi de
Olgun
Sevdiği kadın bence
Tecrübeli olgun tabikide
İkincisi
Tecrübeli…
deneyimsiz olgun
Deneyimsiz çıtır
olgun tecrübeli
ikiside ideal değil
Olgun dolgun