Cinsel Yaşam Sevgiliniz sizi cinsel anlamda arzu etmiyorsa tek çare ayrılık mı? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Siz onu deli gibi arzular iken onda durum tam tersi... Ayrılık şart mı? Sevgiliniz sizi cinsel anlamda arzu etmiyorsa tek çare ayrılık mı? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Kesin ayrılık 0 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Evet. Tek çare ayrılık.. İsteksiz biri hatta beni arzulamayan bir sevgilim olsun istemem. Diyelim ki oldu... Soğurum.. 1 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl İsteksiz bir erkeğe aşık olabileceğimi sanmiyorum. Kazayla aşık oldum diyelim isteksizliğini görünce soğurum hemen zaten 1 0 Yorumla
NymphomaniacS Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yani bir ilişkide ten uyumu, şehvet, arzu çok önemli 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl evlenmede yapmayı ne kadar normallestirdiniz utanırım hepinizden 2 0 Yorumla
KartalKuzeyli Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl e öyle yapmayanın sonu boynuzlu olmak oluyo erkekte de kadında da (terimi var onun da kullanmak istemedim) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Libido uyumu çok önemli. Ten uyumu ve libido uyumu yoksa o ilişki ilişki değildir 1 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Bi erkek arzulamıyorsa ya gerçekten kıyamıyordur😃 ya da iğreniyordur 0 0 Yorumla
Hiisslerinsoonu Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Sevgilim beni artık ayrılamıyorsa artık sevmiyor anlamına gelir ayrılmak Tek çare 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Evet başka bir çare yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Zaten ayrılmayı bile düşünüyorsan sevmiyorsun demektir. İnsan sevdiğini s*ker mi hiç? 0 3 Yorumla MoRTeamRFB +1 yıl Ulan anan babanı sevmiyor muydu sen nasıl doğdun aklıma garip garip sorular geliyor şu an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @MoRTeamRFB Kardeşim daha sevgilisiniz evli misin ag boş boş konuşuyorsun Yorumla WhoWantsToBeKing +1 yıl Bu gey mii bu gey miii Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 867 cevap paylaştı. Yaşa ve yaşanmışlıklara göre değişir. 1 0 Yorumla
AsilayO1 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Benim gibi arzulamıyorsa sonu ayrılıktır. 1 0 Yorumla
kyrat Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl kesinlikle ayrılık cinsellik olmadan ilişki olmaz 0 0 Yorumla
carpediem-bebeğim Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sevgilim sonuçta gayet normal bende isterim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kesin ayrılık
Evet. Tek çare ayrılık.. İsteksiz biri hatta beni arzulamayan bir sevgilim olsun istemem. Diyelim ki oldu... Soğurum..
İsteksiz bir erkeğe aşık olabileceğimi sanmiyorum. Kazayla aşık oldum diyelim isteksizliğini görünce soğurum hemen zaten
Yani bir ilişkide ten uyumu, şehvet, arzu çok önemli
evlenmede yapmayı ne kadar normallestirdiniz utanırım hepinizden
e öyle yapmayanın sonu boynuzlu olmak oluyo erkekte de kadında da (terimi var onun da kullanmak istemedim)
Libido uyumu çok önemli. Ten uyumu ve libido uyumu yoksa o ilişki ilişki değildir
Bi erkek arzulamıyorsa ya gerçekten kıyamıyordur😃 ya da iğreniyordur
Sevgilim beni artık ayrılamıyorsa artık sevmiyor anlamına gelir ayrılmak Tek çare
Evet başka bir çare yok
Zaten ayrılmayı bile düşünüyorsan sevmiyorsun demektir. İnsan sevdiğini s*ker mi hiç?
Ulan anan babanı sevmiyor muydu sen nasıl doğdun aklıma garip garip sorular geliyor şu an
@MoRTeamRFB Kardeşim daha sevgilisiniz evli misin ag boş boş konuşuyorsun
Bu gey mii bu gey miii
Yaşa ve yaşanmışlıklara göre değişir.
Benim gibi arzulamıyorsa sonu ayrılıktır.
İşim olmaz sevgili mevgili
kesinlikle ayrılık cinsellik olmadan ilişki olmaz
Eninde sonunda ayrılık olur
Daha ne bekliyon
Sevgilim sonuçta gayet normal bende isterim
E yanî
ayrılmak en iyisi