Sevgilimle yazın buluşuyoruz yapacak mısın diye sordu. Ben de açıkça evet dedim çok şaşırdı hatta inanmadı. Sonuç olarak yapmaya karar verdik ama ha bire de saçma sapan konuşuyor evlilik öncesi çocuk yapmak istiyormuş anlamadım. Neyse o değil de nasıl hazırlık yapmam gerek bilmiyorum. Mesela kendi kendinize özel bölgeye ağda nasıl yapılır? Koltuk altı ten rengi nasıl eşitlenir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Temizlik hijyen konusunda kızlardan yardım alabilirsin korunmalısınız öncelikle bu çok önemli ve her iki tarafında hazır olması gerekiyor birbirinize anlayış göstermelisiniz yavaş olun ritim tutun 😂 dhdsjsksk
13 Yorumla
Soran+1 yılHshshshahhss
En İyi Cevaplar
+1 yılEvlilik öncesi çocuk yapma olayı külliyen yalan olduğu gibi olsa bile ciddi biri kesinlikle değil madem ciddiymiş evlensin yapsın çocuğu aradaki engel nedirki bukadar seks düşkünü biri çevremde yok mesela
02 Yorumla- +1 yıl
Bende böyle dedim ama 13 saatlk yoldan geliyormus uçakla yurt dsndan 😂 o yuzden ciddi diyor
- +1 yıl
İnan bana bende zaman zaman kızlara yürüyorum ama hiç kimseyi şimdiye kadar evlilik vaadi ile kandırmadım ne hayalleri ile alay ettim nede duygularını incittim ne istiyorsam direk dedim amacım takılmak güzel vakit geçirmek seks yapmak diye açık açık dedim aşık olmak yok dedim çoğuda kabul etti zamanı gelince efendi gibi dialoğuda ilişkiyide bitirdik. Ama onun haricinde yok efendim ben seni çok seviyorum onun için taa dünyanın öbür ucundan geliyorum yok işte çocuk istiyorum gibi aslı esası olmayan yalanlarla sırf aam ssikmek için kimseyi kandırmayada uğraşmadım uğraşmamda
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Kuaföre gidersin öncesinde kıllarını alırlar kaymak gibi gidersin yanina öncesinde de güzel bir banyo yaparsıniz oral vs yaparken daha istekli olursunuz. Sevgilinde dikkat eder kila vs banyosuna
00 Yorumla
+1 yılAhh üzümlü kekim çocuk muhabbeti acarak seni ciddi olduguna ikna etmeye calisiyor ama değil tabikii
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ciddi değil dimi? O yüzden taaaa yurtdişindan yanıma geliyor?
- +1 yıl
Yurt dşından gelmek marifet mi canm yaşaynca anlarsn ne demek istediğimi umarım haksz cikarm
Soran+1 yılTabiki de marifet 13saat uçakla kim kalkıp gelsin buraya? O kadar da masrafı var
Gizli Üye(25-29)+1 yılben bu adama güvenmedim. hem seks böyle planlı yapılmaz yaa romantik bir biçimsde kendiliğinden gelişir. hazırlık yapmak saçma yani
14 Yorumla
Soran+1 yılBen çok katı olduğum için çocuk sonunda sordu bana
Cevap sahibi+1 yılyani tabii emin olamadıysa sorması daha iyi de bebek yapcam ne yaa
Soran+1 yılBilmiyorum iki de bir evlenelim diyor
Cevap sahibi+1 yılyalan atıyo bence.
Gizli Üye(36-45)+1 yıltemizlikten başka bi hazırlğa gerek yok tecrübeli bir erkek geri kalanı senin yerine tamamlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğda zamanla kararma ve sarkma yapar lazere git
04 Yorumla
Soran+1 yılLazer daha istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKararır ama dudaklar çıkık mı
Soran+1 yılBilmiyorum değil galiba
Cevap sahibi+1 yılNasıl bilmiyorsun kim bilecek
+1 yılVerme bence
00 Yorumla
+1 yılİstiyon mu sen
01 Yorumla
Soran+1 yılİstemesem neden hazırlık yapayım?
+1 yılGerdek gecesinemi?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım