+1 yılLibido insanın içinde vardır aslında.. Ama tabi etkilemek de mümkün.. Mesela sıcak havalar libidoyu iyi yönde etkiler.. Onun dışında gülmek, mutluluk hormonu libidoyu etkiler.. Öfke libidoyu olumsuz etkiler, ama yanınızda biri varsa hırsınızı ondan çıkarmak istersiniz; seks imkanında oldukca iyi etkiler öfke.. Hard sekse evrilir hatta.. Baya iyi. Onun dışında yenilen içilen besinler, sosyal ortam, sevgi ilgi görme... Bunlar da etkiler. Tabi bana kalsa her şey etkiler libidoyu :) Neyse bu kadar yeterli. Keyifli Geceler
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılSağlıklı beslenmek dert sıkıntı içine girmemek düzenli uyumak uyanmak düzenli beslenmek daha sonra mesela doğal aktar dan ürünler alıp bol bol tükete bilir
01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılŞunu çok net biliyorum ki kafan da mümkün olduğunca sorun olmayacak.
Sorun yoksa diğer şeyler halledilir.
Ben gece badem ve fındık yiyorum.
Sabahları aç karnına evden çıkmadan;Bal, pekmez, ve tahin tüketiyorum.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Stresten uzak duracaksın, meditasyon yapacaksın, sevgilini yanından ayırmayacaksın ve bol bol çikolata yiyeceksin. :D
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılKafein ve çikolata olabilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Libido dediğimiz o içgüdüsel dürtünün çarkını en çok etkileyen faktörün başında testosteron gelir. Genelde erkeklik hormonu olarak bilinsede her iki cinstedede bulunur. Testosteronu üst seviyeye çıkarmanın bilinmeyen ya da bilinse bile küçük bir ayrıntı gibi üstünde durulmayan bir formulüde spordur. Ama o bildiğimiz spor değil. Yürümek koşmak yüzmek kardio egzesizleri gibi değil. Hani şınav çekersiniz üst limitiniz 50 dir. 50 den sonra 51 52 çok zor gelir ya işte o zamandan sonra testosteron devreye girmeye başlar. Beyin derki ; haa bu kişinin gücü bu imkanlarla bu işi yapmaya yetmez dur ben şuna biraz testosteron vereyim der yumurtalık veya testislere emir verir. Bahsettiğim şınav örneği idi sadece. Bunu üst düzey zorlanma olarak düşünebilirsiniz. Bunu en iyi zorlayan hareketlerden biri planktır. Hareket yapma sayısına göre değil zamana karşı yapıldığı yapıldığı için kendinize meydan okumaya fırsat tanır.
22 Yorumla- +1 yıl
Kaliteli görüş görmeyeli ne çok olmuş öyle.
Eline sağlık
Tatlı ve kuruyemiş çok yemek, özellkle fındık.
Deniz havası ve denize girmek de arttırıyor.
Ayrıca oksijen almak yani doğada vakit geçirmek.41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yıl2 su bardagi un
3 corba kasigi tuz
4 yemek kasigi seker
2 yumurta akı
2 saat cırpılıp 1 gun dinlenicek 200 derece fırında 3 saat pisecek tamamdir ve ac karnina yenilmeli00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenim libido Yükseltmek Kolay Karşımda ki kız güzel bakımlı olsun Gelsin Bi dokunsun penisime direk dikilir zaten 😅 biz erkekler nasıl varlıklarız ya Hemen Dokununca harekete geçiyor 😅 onu boşaltmadan rahat yok Boşalınca istek gidiyor ancak
00 Yorumla
+1 yılKendi aile bireylerini ciplak dusunmek artiyor olsa gerek ihtiyac ya hani kimle oldugunun onemi yok ahlak mahlak zaten bos is sonucta
00 YorumlaErotik şeyler izlemek, sohbet etmek hayal etmek kızlarla yakınlaşmak samimi olmak
00 Yorumla
+1 yılBen düşürmenin derdine kıvranıyorum sen de arttırmak diyorsun ayıp ettin şimdi 😪
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence kesinlikle aşık olmak aşık olduğun insana
Bağlanırsın Ve onunla temas halinde olmak istersin19 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka
Cevap sahibi+1 yılherkesin tercihi farklı
- +1 yıl
Tercih meselesi degil bu
Cevap sahibi+1 yılNe meselesi 😂
- +1 yıl
Seks meselesi :)
Cevap sahibi+1 yılTövbe ayıp
Cevap sahibi+1 yılAl bakalım kanıt
Aşık olduğun kişiyi cinsel olarak arzulamamak mümkün mü? ↗- +1 yıl
Ne ayibi ayip yatakta olur dicemde buda yatakta oluyor zaten :)
- +1 yıl
Libido nornalde azginlik cinsel istek degildir. yanlis biliniyor ulkemizde
Otomatik vites libido benimkisi, çevremde çekici kadınlar olduğu zaman kendisi artıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkeklerde işe yarıyor mu bilmiyorum ama çikolata bide reglsen tavandasın
01 Yorumla- +1 yıl
Zaten regl mevzusu olmasa bizim kadınların seksi arzulayacağı hiç yok 🙂
Cinsel Yaşam konusunda 590 cevap paylaştı. Zaten yüksek basıma ne geliyoresa hep bu yüksekliğinden zaten 🙈
00 YorumlaHormonları harekete geçirmek, bu da spor ile sağlanabilir. Tabiki beslenme ile beraber.
00 YorumlaDevamlılık bence ara verince libido artmaz azalır sürekli Pompei 😂😂
00 Yorumlaseksi kıyafetler saglam vucud alkol uyarıcı hap
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Antidepresani bırakmak 🤪
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılFındık pekmez nar suyu badem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHelalınle harama bulasmadan
00 Yorumla Benim libido aşırı yüksek onu nasıl indiricez
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılBir adet karşı cins 😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılBenim genel olarak yüksek 😅
00 Yorumla
+1 yılöpmek dokunmak
41 Yorumla
+1 yılKaraktersiz olmaktır
03 Yorumla- +1 yıl
Niye karaktersiz olmak libido mu artırır
+1 yılKendiliğinden olur
00 Yorumla
+1 yılJartiyer
00 Yorumla
+1 yılYazismak p izlemek falandirmi