+1 yılAhahaha kahkaha attım.
O öyle olmuyor ama.
45 dakikadır da kadına zerre ilgi göstermez. Ön sevişmeden anlamaz. Kadın orgazmına odaklanmaz.
Ne istediğini umursamaz.
Öyle olduktan sonra 45 dakika git gel yapsa ne anlamı var mesela?
Öyle cm ölçmekle ile kronometre tutmaklşa olmuyor arkdaşlar bırakın bu işleri...
Kadınlar daha komplike bu konuda, çıkarın at gözlüklerini011 Yorumla
Soran+1 yılSadece cmden ve kronometreden ibaret olduğunu söyleyen olmadı, o dediğin şeyler mutlaka olması gereken şeyler zaten burada sadece cm ve süre kısmını sordum 45 dakika git gelden de bahsetmedim
Soran+1 yılVe gördüysen ankette çoğu kızda 18 cm ve üstü ve 1 saat ve üstünü seçmiş penis boyunun ve süreninde etkili olduğu aşikar ve tabi önsevişme kadının vücudunu bilmek orgazm noktalwrını keşfetmek önemli
- +1 yıl
O ankete katılanların % 90'ı hayatında cinsel organ görmemiştir emin ol. Ondan çok da şey etmeyin ya
Soran+1 yılYani sen penis boyunu önemi yok diyorsun sanırım 10-12 cm yeterli diyorsun
- +1 yıl
Diyorum ki erkek milleti eline mezura alıp ölçe biçe kendini helak edene kadar kadın ruhunu anlamaya odaklansın, anatomi öğrensin, biraz kadınını dinlesin, isteklerini önemsesin , yatakta bencil olmasın. Bilmem anlatabildim mi? Marifet cm uzunluğunda değil yani. G noktası denilen meret zaten girişte 3-4 içerde. E kadın cinsel organı uyarıldığında en fazla 11-12 cm. olur.
Neyin merakı bu anlamıyorum bilmeden araştırmadan
Soran+1 yılG noktasıyla vajinanın bağlantısını ne? orada yanlış bir bilgi veriyorsun 3-4 içerde diye
- +1 yıl
🤣🤣🤣 buyrun araştırın o zmaan.
Alakası şu ay çok sıkılıyorum açıklama yaparken; adamda 18 cm penis olsa ne olacak kadın vajinası 11-12 cm kadar uzar uyarıldığında. Anlamı yok yani. Kapiş...
Soran+1 yılG noktasıyla vajina bağlantısınun açıklamasını yapmıyorsun 😂
Soran+1 yılNe alaka dediğinle g noktasıyla arasında ki şey alakasoz bir şry söyledin
Soran+1 yılDaha kendin bilmiyorsun g noktası nedir nasıl zevk alınır vajina genişliği derinliği nedir kasılmasıdır kendin bilmiyorsun kendini
- +1 yıl
tamma tamam sen haklısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılKalınlık ve kullanım şekli önemli 12cm bile yeterli bence. Kadın ruhundan anlamalısın
00 Yorumla30 un üstüne kim çıkabilir ya
01 Yorumla
Soran+1 yılAfrika kabileleri
+1 yıl18 cm benimki. iyi bence
00 Yorumla
+1 yıl0 cm 0 dk
14 Yorumla
Soran+1 yılSLXMMEMCMDMCMDDK
Soran+1 yılEn ideali bence de
- +1 yıl
😅😅😅
Soran+1 yılBu profilin sahibi erkeklerle konuşmuyor 😂