Cinsel ilişkide ideal penis boyu kaç olmalıdır?
10-13 cm
14-15 cm
16-17 cm
18 cm ve üzeri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Türkiyenin ortalama penis boyutu 13.7 santimetre ve dünya ortalaması 13-14.2 santimetre arasında. 16-17 santim ve üzeri ise toplumun yalnızca %6 civarında bir kesimini kapsıyor. Kendi tecrübelerime de dayanarak söylemem gerekiyor ki çok büyük bir penis seks için sağlıklı sayılmaz (istisnalar kaideyi bozmaz) çünkü her kadının vajinası büyükçe bir penisi sürekli alıp esnemeye çok elverişli değil. Birçok kadın bu konuda zorlanıyor hatta. O yüzden ortalama boyutlar ve ortalamanın az biraz üstü boyutlar seks için ideal. Çünkü hala zevk almaya devam ederken acı hissini minimuma indirmiş oluyor. Kalınlık çok önemli bir faktör çünkü esas zorlayıcı kısım kalınlık. Sürekli geniş geniş esneyen bir vajinanız yoksa kalın bir penis oldukça sıkıntı yaratacaktır. Hatta sırf bu yüzden sevgilimle sık sık sevişmelerimiz yarım kalıyor.
Büyük büyük 18 cm üzeri nedir yaa eşşek şeyi gibi. Benim ki 15 cm ben mutluyum kendi işimi görüyorum ele muhtaç etmiyur kimseden ödünç istemiyoruz çok şükür.
Bu arada 20 cm ve üzeri olanlar gelsin yazın sıcağında çıkarsında bir gölgesinde kaçak çay içek.
16-17 ideal ama şöylede bir gerçek var ki 18+ üstü unutulmuyor. Daha önce birlikte olduğum kişilerden biri beni çok etkilemişti tavır olarak da sert seviyordu ona sormuştum 21 demişti onunla yaptığım seksin hâla tadı damağımda
Benim ki 23 cm
18 üstü unutulmuyor diye birsey yok erkegun kadinla ne kadar sevistigi vardir
@sercan3404 ya tabiki bahsettiğim kişi aynı zamanda benim zevklerimi biliyordu onun çok etkisi var bir de genelde dışarda kimseye görünmeden kaçak göçek oluyordu onun heyecanı var hepsi birleşince güzel oldu ama boy ve irilik farkı içine alınca çok rahat hissediliyor 16 ile 20 arasında uçurum var
Dedigin heyecanlarin hepsi insanin hazzini costuruyor tabi.
Uzunluktan öte dedigin gibi kalinlik cok önemli ne kadar uzun olursa olsun kalin degilse hepsi bosa gider.
Ama her zaman diyorum ön sevişme ön sevişme.
Ön sevisme yoksa kalinda olsa uzunda olsa bosa gider.
Yalniz kacamak sevismelerin ve herkes gorecek korkusu bence inanilmaz tad veriyor
18 üstü diyen 28 kadını merak ettim. Manş tüneli taşıyorlar zahir.
gülemzdim başka türlü.. afferin size... güzel olmuş... bence onalra artık uzunluk kar etmez
Cevap
45Cevap
Penisin uzunlugundan cok kadina ellerinle ve dilinle verecegin haz önemli.
Penis 15 cm de olsa kadinin zevk aldığı bölüm brllidir.
Elektrik diregi kadarda seyin olsa kadinin alacagi haz alani belli.
Tabi yalarken uzun olmasi her zaman iyidir.
Onun icin erkeklerin uzun kisa savasi yapmanon luzumi yok
Kalin ve temiz olsun.
Birde ön sevismeyi iyi tutun. Kadini bastan asagi tatmadan iliskiye girmeyin.
16-17 bence. Ama bu demek degildir ki 13-14 cm penisi olan bir erkek uzulsun kotu hissetsin. Ozellikle sozum ergenlere. Sakin ola penis boyunuz yuzunden psikolojik durumlar yaratmayin. Sizi seven kadin icin 13 cm olmasi yeterli olacaktir fazlasini istemeyecek dusunmeyecektir. Erkekler daha cok sorun ediyor buyutuyor bunu. Turkiye ortalamasi da 13 cm zaten. Ama ideal olan guzel olanin 16-17 cm oldugunu dusunuyorum.
Ulan güldürdü bazıları yorumlarıyla Johnny Sinsin penisi bile 17 cm ama maşallah sitede herkes 18-20 😂
İlk gece: Aşkım inanmıyor musun ya 30 var bu😡
Bence boş sallayan arkadaşlar ortalamaya bakıp gelsinler en uzun ortalamanın olduğu yerde bile ortalama 17 cm hani.
sevince boyunun bir önemi yok. Her türlü zevk aliniyor
dogru diyonnn
en doğru yorum
büyük görsel olarak tahrik edici sadece, 15 iyidir :)
:::-))
:) Cemaatin işi gücü kalmadı mezura elınde penıs boyumu ölçmeye başladı. Valla hiç merak edip ölçmedım tertibi. Ama cm bazında ölçü verenlerde enterasan geldı haliyle atış serbest bakalım ıhale kımde kalacak allah kabul etsın :D
ulen herkes gizli gelmiş yorum yapıyor buraya neyden korkuyorsunuz olum karınızdan mı yoksa kocanızdan mı yoksa sevgilinizden mi? 18 ve üzeri yazanlar hayal görmeyin yoksa gerçeklerle yetinirken çok üzülürsünüz :D
Boyu değil işlevi demek istemiyorum çünkü ulaşılmaz yerlere ulaşması hazzı arttırır
ben günü kurtardım :D 18 cm le :D penis dediğin büyük olur kadının gözünü doyurur :D 10 13 cm olsaydı keser atardım o ne öyle oyuncak gibi kadın 10 13 cm hissetmez bile :D
Eline cetvel alıp penis boyunu ölçen erkeğin ruh sağlığını da normal bulmuyorum, bunu yapmak isteyen kadının ruh sağlığını da normal bulmuyorum
@yflower amca senin çük kalkmiyordur antropozun keyfini çıkar. Ve vaktin olduğunda olgunlaş.
@yflower daha fazla kafami ütüleme. Sübyancı, cahil ve abazalarla konusmuyorum.
ülke ortalaması 12-13 civarı. önemli olan işlevi ama tabiki çoğu kadın büyük seçer
Çoğu kadın büyük değil , kalın seçer. Büyük seçenler genelde cinsel deneyimi olmayan kadinlardir. Cinsel deneyimi olan kadınlar bilir ki cinsellik sırasında vajina yana doğru esner ve uyarılmak için kalınlığa ihtiyaç vardır.
Hem büyük hem kalın bulabilen kadınlar da vardır fakat onlar da zamanla anlar ki; aşk ve tutku olmadan yapilan sevişmeler plastiğimsi olur , tat vermez.
Naçizane görüşürüm.
@gülücüklügülücük bu soruda kalınlık değil boy soruluyor
Soru defolu. İnsanlar da defolu bir insanmış gibi empati yapıyor. İlkokul matematiğinde elmalar ve armutlar birbirine karıştırılmamalı diye anlatırdı. Simdi biz sapla samanı birbirine karıştırma deriz. Soruyu yanlış bulduğum için zaten görüşte elinde cetvelle gezen insanların ruh sağlığının iyi olmadığını yazdım :)
Olacaksa büyük olsun büyüge çare var ama küçüge yok
@kadir3301 araya tampon Koyarsın (:
@kadir3301 (:
Benimki normal kalkilınca 16
Çok azarsam 17
Çok şehvetlenirsem bişalmanın hemen öncesinde tam gerginken atarken 18.
Evet tek tek ölctüm.
İnanmayan krendisi de ölcebilir, izin vericem... 😉😘😎🌸
Bunun üzerine bilimsel araştırmalar bile yapıldı bitmek tükenmek bilmeyen tartışma devam ediyor.
15 var ve kalin. Baskalari gibi 12 olupta 20 22 demiyorum, allah ne verdiyse o , oturur yeriz isine gelenle
penis boyumdan memnunum büyük sınıfında hava atmaya gerek yok
Benim genetik sağlam
Dedelerim Kenya'dan gelmiş.
Diğerleri düşünsün 😉😃
Her sene 1 santim uzuyor. 60ımda artık kemer kullanmam.
Boyu değil işlevi önemli, kadın rahmi ne kadar geniş ki havadan atıyorlar benimki 13 cm bence yeter
Kesinlikle işlevi önemli büyük olup can yakmaktansa küçük olup zevk versin hatuna.
Zaten işi bilen hatun neyin nasıl önemli olduğunu bilir.
Şahsen 13-16 arası idealdir..
18 cm ve üzeri, ayrıca kalın da olmalı, benden memnunlar yani ona göre söylüyorum
14-15 ideal sınırlarda olabilir, duygu istek her şey tamamsa yeterde artar bilenem
10 13 ne yaa oyuncak gibi..
10 13 cm olanlar eksi veriyor.
@Daddy39 Waoww D grubu <3
cok buyuk penıs olsa ne olacak kı onun hakkını verecek kızda onemli
Ben boza semaveri gibi sırtımda taşıyorum alttan çevirip omzuma atıp
Olabildiğine büyük olmalı gözü doyurması bile çok önemli
İdeal olan en büyük olandır. İstediğin kadarını kullanırsın.
Büyük severim diyenelrin yuvası çok geniştir eminim,
Bayanların zevkine göre değişir bu, boyu ve işlevi önemlidir.
Boy degil islev onemli
Büyük severiz kanka😀😉
Geldim :)
@Serdar-soylemez hehe😊
:) naber
@Serdar-soylemez iyidir. Senden?
Herkese göre büyüğün ölçüsü değişir 😀
C seçtim herkes kendinde olanı seçer😂😂😂
15-17 arası ideali bence, şıklardan 16-17 dedim
Ne uzun ne kısa deliğe girsin yeter
Araştırmalar bunu soyluyor
Maalesef 13-15 mini mini milk mini mini milk
17'den sonrasını veririm 😂
17 küsür diye biliyorum boyunu ama, 13-14 cmden sonrasının anlamı yok kalınlıkta çok önemli
Penis rahme hiç ulaşmaz, rahim kapalıdır, kadın vajinası max. 14 cm olur, büyük penisin bence bir espirisi yok
16-17 cm
Bence ön sevisme ondan sonrasi teferruat bence
Böyle bir sorunum yok şükür
18 cm ve üzeri
alım potansiyeli yüksek
16-17 cm
Bence ön sevişme daha uzun olmali
20 ideal
16-17
16 cm iyidir
15 16
7 cm yeterli. 😂