Cinsel Yaşam Sadece cinsellik yaşadığım birine nasıl hitap etmeliyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sevgili değiliz, aşkım gibi hitaplar kullanmiyorum. Bebeğim diyorum bazen. O da yavrum falan işte. Duygusal olmayan samimi hitaplardan siz hangilerini kullanıyosunuz? Sadece cinsellik yaşadığım birine nasıl hitap etmeliyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
BayŞeytan Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 62% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. O daha kolay seçmene gerek yok ne dersen de hol görülür küfretsen fantezi der aşk sözleri fısıldasan fantezi yani gayet rekax xD 0 0 Yorumla
grandcello Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 76% +1 yıl cinsellik yaşamadan hemen önce aşkım canım balım gülüm her şeyim ama yaşadıktan sonra adıyla 0 0 Yorumla
Basakcocuqu Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Ben kadınım derim bana da erkeğim denmesini isterim 0 0 Yorumla
GekoKertenkelesi1903 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Gayri mesru gusul alma sebebim diyebilirsin 0 0 Yorumla
romantikseraeri Takip Et Master Yaş: 45 , eic 35% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı. İçinizden geldiği gibi 0 0 Yorumla
Çelixsxsxxx Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Canım, yavrum, bebeğim, vs 0 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Eee yeter bu dediklerin 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yapraaaaammm de 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
O daha kolay seçmene gerek yok ne dersen de hol görülür küfretsen fantezi der aşk sözleri fısıldasan fantezi yani gayet rekax xD
cinsellik yaşamadan hemen önce aşkım canım balım gülüm her şeyim ama yaşadıktan sonra adıyla
Ben kadınım derim bana da erkeğim denmesini isterim
Canım yavrum aynı tarz
İsmiyle hitap etmelisin
Gayri mesru gusul alma sebebim diyebilirsin
İçinizden geldiği gibi
Canım, yavrum, bebeğim, vs
Kurt bakışlım de :D :D D:
Eee yeter bu dediklerin
Yapraaaaammm de
Adıyla hitap et
koçum
Adıyla hitap et.