Bir buçuk senedir bi ilişkim var onunla mutluyum iyide anlaşıyoruz ama cinsellik konusunda biraz pasif kalıyor gibi yani sevişirken hemen olsun bitsine getiriyor bense yavaş yavaş zevk alarak yapmak istiyorum bunu. Eski sevgilim bu konuda çok çok iyiydi. Kiminle konuşursam konuşayım onun verdiği hazzı veremiyorlar ki dün gece kendisiyle konuştuk ve oda aynı şeyleri benim için söyledi. (Ben tabii ki de böyle düşündüğümü ona söylemedim). Şu an ki sevgilime çok ayıp ettiğimi biliyorum ama bu arzunun önüne geçemiyorum ne yapmam lazım? Eski erkek arkadaşımla şu an aynı şehirde değiliz ama ortak arkadaşımızın düğününe gideceğim orada karşılaşacağız. O zaman bu arzunun tavan yapacağını söyledi. Kafam çok karıştı ne yapmam lazım. Lütfen hakaret etmeyin. Kötü bir şey olduğunu bende bilmiyorum ama engel olamıyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılŞimdi net olan bir durum söz konusu yeni sevgilin ile mutluyum iyi anlaşıyoruz diyorsun ama İnan onunla hiç anlaşamıyorsun kendini kandırıyorsun sadece ve yeni sevgilini tam anlamı ile sevmiyorsun bir kadın severse asla eskisini çoook iyi sevişse bile arzulamaz niye abi diyeceksin ben kadınları iyi tanırım eğer bir kadın severse gözü hiç bir şey görmez ve tapar sevgilisine veya eşine eskiyi arzulaman bence şimdiki sevgilin ile aranızda bir sevgi aşk ve uyumun olmadığını gösteren bir emare bunu sakın bir hakaret olarak görme kardeş ama bence durum bu tama o çok iyi sevişebilir hatta sevişmede şimdiki sevgilini ona da katlayabilir ama artık onunla görüşmen konuşman şimdiki sevgiline yazdığın üzere büyük ayıp ben sana kendimden bir örnek vereyim şaşırma ben benim hatunla çok açık ve net konuşan bir insanım bizim konuştuğumuz konuları bahse girerim nerdeyse hiç bir çift açıkça konuşamaz ikimizinde hayatına bir den fazla bayan ve erkek girmiştir bana herşeyi açık ve net anlatmıştır hatta bir gün abartmıyorum filanca baya iyiydi bile demiştir bende ona kendi sevgilerimden bahsetmişimdir ama ortada bir konu var şimdi biz bir birimizi seviyoruz ve bir aşk söz konusu bu yüzden ben eski günlerimi hiç arzulamıyorum içim çekmiyor benimkinde bana bana bir gün ben bir şey demeden şöyle dedi adam olsalardı ben onlardan biri ile olurdum seni iyi ki karşıma çıkartmış bu kader demişti ben bunu sevgilime zorla söyletmedim kendi söyledi kısaca eskiler benden iyi olabilir yatak konusunda her kişi farklıdır eşimden daha iyi sevişen kadında oldu benim hayatımda beni uçurumda oldu ondan daha iyi ama dedim ya sevgi ve aşk eski arzusunu yok ediyor sende aşk ve sevgi yok eksiklik ve arzun bundan kaynaklanıyor bence ayrıl ilerde sorun yaşarsın sonunuz yok sizin yeni sevgilin ile bir gün bir konuşma veya bir mesaj falan görür sonu üzücü olabilir evli olursan onundan daha büyük sorunlar otaya çıkması küvetle muhtemel dir kafana bir konu takılırsa yaz cevaplarım ama özele gelmiyorum ben bilgin oldun burada cevaplarım çekincem yoktur benim saygılarımla
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Evliliğe giden ilişkin olduğundan bahsetmişsin ama başka birini arzuluyorsun. Bu sence de şu anki sevgiline haksızlık ve hakaret değil mi? Al sevgilini, oturt karşına, cinsellikteki beklentilerini anlat. Ne yapmasını istediğini, nasıl yapması gerektiğini söyle, nasıl tatmin olduğunu anlat, yönlendir. Adam kabul etmezse bu söylediklerini o zaman ayrıl gitsin. Cinsellik her şey değil evlilikte, doğru ama en önemli parçalarından biri. Evlendikten sonra aldatıp iki tarafı da yıkıma uğratacağına, şimdiden yoluna bak.
41 Yorumla- +1 yıl
Dişilerde bu kadar mantık ve akıl var mı sence? Kime ne anlatıyorsun dostum
Cinsel Yaşam konusunda 881 cevap paylaştı. Bence ikisini de bırakmalı, tamamen yeni birini bulmalısın. Çünkü cinsellik bir ilişkide gerçekten önemli ancak sadece cinsellik iyi de ilişki sürdürülemez. Belli ki bu iki adam da bu iki ayrı örneği oluşturuyor. Hem cinselliği iyi hem de sevebileceğin birini bulmalısın doğru olan bu.
70 Yorumla
Aslında çok normal olabilir bu durum ister istemez eskileri kıyaslarız ama bak ayrılmışsın ondan da demekki başka konularda canını sıkıyordu. Şimdiki sevgilinle de demekki tam uyumlu değilsin ikisinide unutup yeni birini bulmalısın
70 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
80Cevap
Çok üzücü bir durummuş bu. Yani bence başkasını arzuluyorsan sevgilini de oyalama. Eski sevgilinle iletişime geç, belki barışırsınız.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayatınızdaki insandan en kısa sürede ayrılmanız en doğrusu.. Ne ona ne de kendinize haksızlık etmemiş olursunuz.. Keyifli günler..
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılDemekki eski sevgiline hala seviyorsun
30 Yorumla
+1 yılSevgilinden ayrılman lazım. Empati burada devreye girmesi gereken bir durum. Kendini onun yerine koy ve aynısını yaşadığını düşün. İnsana ağır gelir. Haksızlık etmemek gerekiyor ki, eski sevgilini unutamadan neden yenisini yaptın? Kendi kendini zor bir durum içine sokmuşsun.
60 Yorumla
+1 yılengel olabilirsin ama işine gelmiyor hadi itiraf edelim ;)
bir halt edeceksen de ayrıl şimdiki sevgilinden öyle et. kimseyi bu duruma düşürmeyin
Mevcuttaki sevgiline isteklerini söylemek bu konuda onu yönlendirmek yerine eskisiyle konuşuyor bu muhabbetleri yapıyorsan diyecek bir şey yok60 YorumlaIyi de eski sevgilin ile niye ayrıldın bu da önemli ama, çok kafa yormadan şunu söyleyeyim. Cinsellikte uyum yakalamişsınız, Aynı şeyi duygularınızda da yakalasaydiniz ayrılmazdınız. Şimdiki ilişkinde tam tersi duygusal olarak iyi olsanız da cinsellik kısmınız eksik kalıyor (ama ben duygusal kisminizin da iyi olduğunu sanmıyorum) bu durumda ilk yaptigin dogru hareketi yapıp bu sevgilinden de bu sebeple ayrılman kötünün iyisi bir karar olur çünkü ilerleyen süreçte ilişkiniz ciddi bir yola girerse aldatma durumları istemesen de yaşanabilir. Bence daha fazla vakit kaybetmeden şu an ki ilişkini bitir. Eski ilişkin içinse onun niyeti apaçık belli safa yatmaya gerek yok. Tekrar birleşip ertesi gün yine ayrılmayı kabul ediyorsan yapabilirsin.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Önemli soru şu eski sevgilinizden neden ayrılmıştınız? Cinsellik gerçekten çok önemlidir. Eski sevgilinizi yönlendirmek sizin elinizde. Eski sevgilinizle iyi ki aynı şehirde değilsiniz. Düzelebilecek birşeyler varken tercihini yapmış olduğunuz yolda ihanet etmeniz kendinize olan saygınızı yitirmenize sebep olacaktır. Sadece cinsellik yüzünden bitirmiş olduğunuz kişiyle felekten bir gün çalmanın kişiliğinize ciddi bir maliyeti olacaktır. İnanın bana şu anki ilişkinizde grinin 5 tonunu kullanıyorsanız bunu 10 a 20 ye arttırmak sizin elinizde. Bu girişiminizde sonuç vermiyorsa cinsellik benim için iyi bir adam olmasından daha değerli diyorsanız ayrılın sonra yapın ne yapacaksanız.
10 Yorumla
+1 yılşu an beraber olduğun adama nasıl yapmak istediğini anlatıp kontrolu ele almayı denedin mi? Belki senin o kadar mutlu oldugunu görürse istediğin gibi yapmaya başlar. Ben biten ilişkiden bir halt olmayacagına inanırım onun için eskiye dönüp bakma
40 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 378 cevap paylaştı.
+1 yılEğer sevgilini çok sevseydin diğerinin verdiği arzu umrunda bile olmazdı. Sevgilinin teni çekerdi sürekli seni onun için delirirdin. Öbürü evet çok daha iyi olurdu bilirdin ama sönmüş bir yıldız gibi görünürdü sevgilinin yanında.
Çok sevilen bir insanın yanında ; tadılmış eski bir arzu emin ol değerini yitirir.
Çünkü aşk her zaman kazanır.
Aşık değilsin.10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin hakaret edip kötü yazmasına takılma , sen içinde ne varsa yazmışsın, cinsellik bir iliskinin temel taşı, bence şimdiki sevgilinden ayrılmalısın, öteki turlu onu aldatacaksın çünkü çok belli, ya da alcaksin karsina cinsel isteklerini soyleyeceksin
00 Yorumla Bence Yeni sevgiline , Seninle çok iyi anlaşıyoruz bu konuda harikayız ama cinsellik konusunda beni tatmin edemiyorsun. Benim isteklerim şu yönde böyle olmanı ya da bu şekilde ilerlememizi istiyorum diye acık acık Konuşmak lazım
Erkekler Odun Düz mantıklar Her şeyi bitirmeden önce acık sözlü olarak konuşmaktan ne zarar görebilirsin ki00 YorumlaDünya iki erkekten ibaret değil.
Öncelikle bunu düşünüp kabullenmelisin.
Her iki duyguydu, hatta fazlasını dahi yaşayabileceğin ilişkiler vardır belki önündeki yıllarda.
Dolayısıyla her ikiside tamamen bitmeli birer ilişki gibi duruyor.
Sadece cesaretli ol ve önüne bak.
Hayat geç kalmayı affetmiyor.00 Yorumla
+1 yılnapacaksın şu an kinden ayrılacaksın ya bari aldatma vicdansızlığını yapma çocukcağıza onun ne suçu günahı var bari ayrılda sen kendine uyan birini bul istersen eskinle o da kendisini sevecek birini bulsun ama o çocuğu aldatırsan bu tamamen senin suçun günahın vicdansızlığın
00 Yorumla
+1 yılKimse bir başkasıyla kıyaslanmamalı.
Öncelikle kendini kötü hissetmeyi bırak
"Eski sevgilin" yanında olabilseydi adı eski olmazdı. Hayatına aldığın insanın sevebileceğin özelliklerine odaklan. Istediğin kriterleri karşılamıyorsa ayrılmakta özgürsün. Ama asla kıyas yapma. Bunu bir sonraki insanda da yaşarsın yoksa.
Kendini kötü hissetme. Kafa karışıklığı yaşıyor olabilirsin. Her insan bu tarz dönemlerden geçebilir sakin ol.
Derin nefes al ve ana odaklan.00 Yorumla
+1 yılEski sayfaları kapatmadan yeni sayfalar açmışsın. Eski sevgilinle seks yap şimdikiylede ruhunu dinlendir.
41 Yorumla- +1 yıl
ha kullansın garibimi öyle mi oh ne ala memleket ruhunu dinlendirmiş bir başka ruha ihanet ederek (inşallah şaka amaçlıdır yorumun)
Şimdiki sevgilinle konuş. İsteklerinin nası olduğunu dile getir. Ne yapmak istediğini felan. Karşılıklı isteklerinizi gerçekleştirin. Olmuyorsa başkasıno bul cinsellikte önemli sonuçta
20 Yorumla
+1 yılhttps://youtu.be/SZiqCr2vCjw
Allah ım nasip etme30 Yorumla
+1 yıl1. si empati yap ve sevgilini bırak
2. si de eski sevgilini sadece cinsellikte arzuluyorsun sağlıklı olmaz bu onu da bırak kendini toparlayıp sağlıklı düşünene kadar ilişki yapma die düşünüyorum10 YorumlaCinsel açıdan tatmin olamıyorsan o ilişki çok sürmez, ilk önce şuanki erkek arkadaşınla konuşup bunu aşmaya çalışman, eskiden yeni olmaz ve her zaman daha iyisi vardır :)
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk erkeklerinin bakire olmayan kadınla evlenmemesinin en büyük sebebi işte burada cevabı. Demekki haklılarmış. Her zaman ya önceki yaptığını özlerse psikolojisi şimdi daha iyi anlıyorum onları. İyiki soğumuşum evlilikten. 😅
51 Yorumla- +1 yıl
Günaydın. Bekaret onemli degil diyen tayfadansindir. Evlilikden sogdun cunku kotu iliskiler yasamasindir kesin. Ne diyelim bikader, hayat boyle, bosuna zinadan uzak dur emrj verilmemis insan ogluna.
+1 yılBence sevgilinden ayrılıp seni heyecanlandıracak birini bulmalısın. Bi diğeri bitmiş gitmiş eskide kalmış zaten. Adam sana sadece cinsellik yaşamak için yanasiyor bide. Her ikisinide çıkar hayatından yoluna devam et bence
10 YorumlaBence eski erkek arkadaşın kafanı karıştırmak istiyoe başarmış gibi ikisinide bırak düğünde de bence yüz verme amacı belli
10 Yorumla
+1 yılNe olacağını biliyosun. Pişman olacağın bişey yapma, ama dibine kadar zevk almak istiyosun sanırım...
12 Yorumla- +1 yıl
Dayanabilecek misin ona?
- +1 yıl
Sın durum ne
Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Eski sevgilinle seviseceksin wonra suanki sevgilinden ayrilacakwin ama 3skiylede eskisi gibi olamayacakwiniz.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de senin durumunu yaşıyorum. Eski sevgilim cinsellikte çok iyiydi. Yeni sevgilim ise eski sevgilimin verdiği zevki vermiyordu, ben de ayrılmak zorunda kaldım. Yeni birini buldum. Şimdilik mutluyum
28 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvlendiğinde karın seni yatağa almayınca boşanma sakın (Tek bildiğin cinsellik değilse).
Cevap sahibi+1 yılCinsellikte bencil davranıyor. Daha ben boşalmadan kendisi boşaldığında arkasını dönüp uyuyor. Onu uyarmama rağmen kaç defa yaptı bunu. Böyle hayat mı geçer?
- +1 yıl
Yenisi 2 sini de karsiliyormu
Gizli Üye(30-35)+1 yılTen uyumu, bende şu anki sevgilimin sesini duysam fena oluyorum bu senin elinde olan bir şey değil tabiki duygularını kontrol et
31 Yorumla
+1 yılSeks arzunu doyurmayan bir kişi var yaninda buda seni eski hazlara itiyor
10 Yorumla
+1 yılNasil engel olamıyorsun ya? Ayril o çocugu kurtar bari kendinden
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEngel olamıyorum da ne demek
Ya böyle her sevgili değiştirdiğinizde ilişkiye girmek nedir arkadaş Hayat kadınlarından ne farkınız kalıyor ki o zaman
Sözüm sadece sana değil senin gibi düşüncede olan erkek ve kadınlar içinde geçerli20 YorumlaBak kötü bir şey demiyorum ama senin yaptığını namuslu birisi yapmaz sadece cinsellik için neyse bir şey çıkıcak ağzımdan şimdi
20 Yorumla
+1 yılHahhaa guzelmis. Ona de seni istiyorum de. Ötekine de de. Ohh mis gibi yaşarsınız 🤣🤣🤣
Dinleme sakin😅😅20 Yorumlaşu an birlikte olduğun kişiyi fazla oyalama. Ona durumu söyleyip ayrıl.
20 YorumlaBence ayrıl ikisinde haksızlık yapma hoş zaten bende sevgilimle ilken başkasını arzuluyordum yapacak bıse yok oluyor böyle karşı taraftan kaynaklanıyor senlik bi durum yok
00 YorumlaBirde erkeklere laf atarsınız varya ne olacak b*k yoluna gideceksin kısacası hainsin biliyorsun değil mi? Allah sizin gibi insanlardan bizleri korusun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılengel olmalısın ama.
sonuçta bu duygudan kurtulman gerekiyor ve eski-yeni kıyaslaması yapmak zorunda kalmak çok kötü.10 Yorumla Tutsak bedeninin pisliğinde boğul , ya da kendini as.
30 Yorumla
+1 yılEski sevgilinle aranda olan duygular bitmemiş. Sevgilinle yollarını ayırmalısın, kimseye haksızlık olmasın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİşte o yüzden bi adamla beraber olup evlendim eğer başkası olsaydı kıyas yapardım o şöyleydi vs diye. evli olduğum İçin aman sıkıldım deyipmayrılma olayı da yok. Neyse razı oluyorsun.
20 Yorumla
+1 yılseks yaptın mı eskisiyle arzulamak nasıl hissediyorsun
21 Yorumla- +1 yıl
Yapmış evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkisini de unut ama biz kadınlar her zaman kıyas yaparız
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞimdiye kadar kendimi s. Ktirmedim , birini sevmediğimi nereden çıkardın y. vş. K
Cevap sahibi+1 yılhadi ordan * tohumu
- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılbiriyle yatar ötekini hayal edersin milyonlarca insanın yaptığı gibi
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar Bir Adım Öne ya gerçekten kendine bunu yakıştırıyor musun ortalık malı olmayı kendine nasıl reva görüyorsun
20 YorumlaKaraktersizliğini göz önüne nasıl seviyorsun keşke bunu anlayabilsem ne kadar iğrenç bir insansın
21 Yorumla
+1 yılİkisinide boş geç yeni birini bul eski sevgili meselesi hoş değil adam iyi ssikiyor diye eskiye dönmek geçerli bir gerekçe değil
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılorada ilişki yaşayacagınız muhtemel ilşkide yaşarsa daga kötüye gider busefwede ondan kopamassın elindekşleri kaybededsin
00 Yorumla
+1 yılBu kendi akranin olan sevgilin varken olgun adamlari arzulamak gibi bir şey.
10 Yorumlabendeki normal kepçe ama ben ekskavatör e binmek istiyorum gibi bişey olmuş seninkisi 😂🤣
00 Yorumlakesinlikle zevkin tadını çıkar… eski erkek arkadaşınla fırsat oldukça birlikte ol.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende sevgilimi çok seviyorum ama başkasını arzuluyorum gerçekten çok kötü bi duygu önüne geçemiyorum sevgilimden ayrılmak da istemiyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
04 Yorumla- +1 yıl
yapacağın şu o kadar seviyorsan onu bırakacaksın ki kendisinden başkasını arzulayan biriyle değilde sadece onu arzulayan biriyle bir mutluluk elde etsin seviyorsan özgür bırak yoksa tek yapacağın vicdansızlık
Cevap sahibi+1 yılBu onun suçu ama çok ihmal ediyor
- +1 yıl
aldatmanın suçlusu her zaman aldatandır aldattığını idda etmiyorum ama ama buna ihmal ediyor diye bahane sunamazsın mutlu olmadığın kişiden ayrılırsın bunun ortası yoktur onu seviyorum başkalarını arzuluyorum diyemezsin ya siyah ya beyaz ya sorunlarınızı çözersiniz mutlu mesut devam edersiniz ya da ayrılır kendi yolunuza gidersiniz öyle ben hem onunla olayım hem de ondan başkasını istiyim veya birlikte olayım olmaz onun adı kolayc eriyen bir peynir çeşidi olmaktır kız içinde erkek içinde.
Cevap sahibi+1 yılÇok haklısın
Sorunlari çözmek yerine baska arayıslarda olman sacma
00 YorumlaKimseyi üzmenin anlamı yok hesabını veremezsin bence çocuktan ayrıl
00 Yorumla
+1 yılsen bu gidişle yeni sevgilini eski sevgilinle aldatacakmış gibi bir his var içimde
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonra niye bakire sevdası var oluyor
Bu yüzden işte20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatımda en korktuğum şeylerden biri. İlişkide üçüncü kişi olmak 😀
Sen şimdi o düğünde o çocukla tekrar sevişirsin. Yaz bunu kenara.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAyıptır, mevcut sevgiline yapamazsın bunu. Hasta ruhlusunuz...
20 YorumlaBence eskisiyle birlikte ol ve duygularının gerçekliğini test et
10 Yorumla
+1 yılDevir terrsüne dönmüş eskiden erkekler yatakta iyi olan kadının peşine düşerdi şimdi ise kızlar yapıyor bunu
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöyleleri uzak durulmasi gereken tiplerdir karakterden yoksun ve sadakatsiz insanlarin genel ozelligidir
00 Yorumla Sevgiline bu durumu açıkla ve ayrıl. Muhtemelen dünyası başına yıkılacak ama en azından aldatılmasından ya da aniden sessizce terk edilmekten iyidir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılsevgiline haksızlık olur ayrıl eski sevgiline git o zaman
02 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgilimin bana karşı çok hatası oldu. Sırf cinsel çekimimiz var diye evliliğe giden ilişkimi bozmaya değer mi? (Eski sevgilim hayatımda biri olduğunu biliyor ama dün gece seninle birlikte olduktan sonra asla bırakmam seni biz birbirimizi aitiz dedi) çocukluktan beri tanışıyoruz
- +1 yıl
sana karşı çok hatası olmuş ve sen evliliğe giden ilişkin varsa direk silip unutmalısın eski sevgiliyi.
- Devamını Gör (61)
Devamını Gör(106)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem