Biliyorsunuz ki seks esnasında erkekler kadınlara göre daha az orgazm olur. Bu sebeple kadına öncelik vermek cinsiyetçi değiş biyolojik açıdan nezakettir.

#seks
#cinselyaşam
#erkenboşalma
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Canım buna bencillik demeyelim lütfen yani maalesef ki doğanın kanunu da bu yani şöyle de bir gerçek var ki kadınlar erkeklerden daha kisada orgazm oluyor ve devamını getiremiyor getirmek istemiyor... ben bazı şeyleri unuttum hazı ufak tefek şeyleri unuttum kazada beyin hasarı yaşamadan dolayı ancak exeşimi de mutlu etmek onu tatmin etmek için sexshoplardan geciktirici sprey aldığımı hatırlıyorum... bir daha evleneceğim ve istediğim gibi olmaz olamazsa yine onu mutlu etmek için ne gerekiyorsa yaparım
Bunu diyen saçmalar Çünkü boşalmak elde olan bir şey değil ki sen süreyi uzatmak istersin ama o zevk de Farkına varmadan birden boşalma gelir Buda çok sulanma ıslanma dan oluşuyor Ama yaparak zamanla düzene girecektir
Cevap
13Cevap
Devam ediyorsa sorun yok etmiyorsa bence
Olabilir
Yoo önce olabilir kendimi tutmak istememiş olabilir. Bencil olması burdan değil, boşaldıktan sonra sekse devam etmemesinden anlaşılır.
Kadin once orgazm olunca bu sefer kadin mi bencil oluyor dur bekle ayni anda orgazm olmamiz lazim
Benim önceliğim hiç kendi zevkim olmadı, çünkü kadının zevk almasıyla tahrik oluyorum.
Eş zamanlı olursa zevkin doruğu harika olur. Ama erkek partnerini beklemeli kesinlikle
İlk önce onu mutlu ederim.
O zaman ben daha çok mutlu olurum.
Kadınlara idealindeki her neyse onu dileyeyim ben en iyisi...
Kapasitesi o kadardır dostum, bencillik bir durum yok
O sorun değildir de isim bitti diyip umursamaz davranırsa o zaman bencildir
Erken boşalsa bile partnerini bırakmadan devam eden bencil değildir
Kesinlikle
Olduktan sonra oldurmamak bencillik
Erken boşalma sorunu vardır. Düzelir zamanla.
İyi ayarlamak lazım bence
Centilmenliğe aykırı bir durum
Bencildir
Neyseki kadın ikinciye gelirken geliyorum 😄
Evet
Ayni anda olmali en muhteşemi bu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?