Bir Türk erkeği düşünün ince dudaklı diğer taraftada iri dudaklı Afrikalı aşırı kopkoyu simsiyah tenli bir zenci erkek hangisiyle öpüşmek daha zevk verir
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer 
Kızlar Ne Diyor
iri dudaklı biriyle öpüşmedim ama ısırmak çok zevklidir kesin
Zenci erkeklerin iri oluyor öpüşmek ister miydin peki bir zenci erkekle?
evet
Ten renklerini nasıl buluyorsun onların çok aşırı simsiyah tenli olanlarıyla öpüşür müydün
Ya sapık krdşm, buna defalarca cevap verdim
Beni biliyorsun sen unutmamışsin gerçi unutmak mümkün mü ama itirafim olsun benim fantezim var o yüzden böyle zenci erkekler ile beyaz kadının uyumu muhteşem bu beni daha çok ateşliyor tahrik ediyor
Ne unutcam🙄 değişik
İşte o yüzden soruyorum sürekli simsiyah zenci bir erkekle beyaz bir kadını yan yana göreyim zenci simsiyah olwcak ama aşırı fena oluyorum uyum müthiş bir de kadın o zenci erkek için yanıp tutusuyor istekleniyorsa o an ben daha da atesleniyorum müthiş yaaa
Sen beyaz tenlisin anladığım kadarıyla
Ben erkeğim esmerim ordaki beyazdan kastım zenci olmayan diğer ırk kadınları
Ten olarak mı esmersin
Evet esmerim
Bende seviyorum o zıtlığı ama sen kadar yükselmiyorum ;d başka bi boyuttasın knk
Benimki fantezi sadece fetiş gibi bir şey öyle dusunebilirsin sadece biraz işte daha tutkuluyum bağımlısı gibi oldum çok şaşıracaksın bir şey dicem mesela sana asla ama asla zenci bir kadınla yatmam bırak yatmayı bana 500 bin dolar versinler dudaktan masum bir şekilde bile opusemem igrenir tiksinirim midem kalkar ama türk bir kadını simsiyah bir zenci erkekle bırak öpüşmeyi yatmayi sevişmeyi el ele sokakta yan yana göreyim yükselirim çok fena olmama bile yeter ve artar bile
İnsanlar çeşit çeşit tabi
Aynen bak çok doğru dedin 5 parmağın 5 i de ayni değil tabi ama ne bileyim bana böyle görsel olarak simsiyah bir zenci erkeğin altında beyaz bir kadını görmek müthiş geliyor aşırı tahrik oluyorum
Lan anladım yether
Senin de başını agrittik son bir soru soracağım beni kirmayacagini düşünüyorum daha yazıp başını agritmayacagim zenci saatçi bir çocuk var benim mahallede o çocukla konuşsam günlük kiralık bir evde eskortla bulusturcam ben sadece bu ikisini izlesem olur mu yapayım mı sence bunu aklımda bu bir iki senedir yapıp yapmama konusunda çok ihtilaftayim sence ne diyorsun
Yâp kurtul
Okey yapacağım cagircam tamam izlicem sağol yorumun için teşekkürler
İri , yumuşak dudaklar... Ama yumuşak olmalı.
Zenci bir erkekle öpüşmek ister miydin simsiyah bir zenciyle