Görüntülü konuştuk, fotoğraf paylaştık, boyumu yüzümü vesaire gördü hep. Çok beğenmişti beni davet ediyordu , neyse evine geldim işte buluşmaya akşam, buraya kadar geldin hoşsun ama senle cinsellik yaşamak isteyemedim, kimya tutmadı derler ya öyle, dedi. Ben buluşmadan önce kuaföre gittim, duş aldım, makyajıydı saçtı baştı o kadar uğraştım ve iki saat yolu onun için çektim ve bana bunu söyledi. Kilolu değilim, yüzüm de hoş kaldı ki görüntülü konuşmuştuk dediğim gibi. Bir erkek bunu neden söyler, hala anlam veremiyorum?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Iki sey dikkatimi cekti.
Birincisi ilk kez gorustugun bi erkegin evine ne cesaretle gidiyosun hersey olabilir.
Ikincisi de evine kadar gelen bi guzel kizi reddeden bi erkek kolay bulunmaz.
Sıkıntılı bi tip olacağını hissedersem gitmezdim zaten ama ikinci dediğini ben de anlayamadım o sebeple sordum
Daha yuzyuze gorusmeden kimseye asla guvenme. sahsen ben erkek olarak senin yaptihini yapmam. Kimseyi saglikli taniyamazsin bu surede ve hic gorusmeden. Diger konuda da istemediyse istemedi boş ver,
Saç mı yaptırdın ilk buluşmada , sim de döktürseydin :)
Normal arkadaşlarımla görüşürken bile kuaförde fön çektiren biriyim neresi anormal?
Çünkü erkeklerin ilk buluşmada bu kadar süslü bir kadını gördüklerinde iriye olduklarını bilmiyor musunuz? Temiz düzenli gitmek gerekiyor ama genelde dağınık topuz, at kuyruğu gibi sıradan saç, çok hafif makyaj, az gösteriş, çok dikkat çekmeyen kıyafetler olması gerekiyor. Yoksa onun için öldün bittin sanıp geri çekiyırlar işte böyle kendilerini
Haklısın :-)
Sen ne diye onun ayağına gidersin ki ya o sana gelsin
Aptal mısın lan. İlk buluşmada hadi skkişelim dese daha mı iyiydi
senin fiziğini beğenmemiş olabilir mi acaba
Olabilir ama kilomu boyumu vs söyledim fotoğraf da atmıştım hoşuna gitmişti, farklı bir vücut mı kurdu kafasında acaba
evet aynen öyle oldu sen resim attığın zamab ya da söylediğin zaman hayali olarak biseyler canlandı gözünde ama gerçeği görünce hevesi kaçmış olamaz mı
ya da
cinsellikten başka sohbetini muhabbetini de beğenmemiş olabilir hersey cinsellik değil ki
Bu çok ağır bisey yav
Evet tüm gece ağladım bu yüzden insanları anlamak çok zor
😔😔🥺 üzülme bsver
Sen onla seks yapmaya mı gittin
Yüksek ihtimal bipolardır.
Sevgilisi varmıstir barısmistir falan
Sanmiyorum:(
başkasi var yani oyle olmasa niye bulussun ya da yemek yemeni konusmani falan begenmedi davranışlarını her sey olabilir
Yemek yemedik bile bi kahve içerken dedi bunu, oturmamı kalkmamı ya da ses tonumu beğenmedi sanırım bir tek buna yoruyorum ben de
davranışda önemli konusmanin ses tonu bile onemli ama oyor bir acıklama yapmasida garip
Evet bir de o kadar geldim hazırlandım daha güzel bir açıklama bekliyorum dedim aynısını geveledi
2 saat seks için mi gittin
Gerçekten saçmalamış yuh yani adamdaki keyfe bak
Topmuş
Beğenmedi demk
Okusana tüm yazdığımı hey allahım