Merhaba ben 24 yaşında aktif cinsel hayatı olan biriyim. Bugüne kadar bir çok kadınla birlikte oldum ve tatmin edemediğim olmadı. Şu anki kız arkadaşım seks konusunda çok istekli gözükmüyor ve seks esnasında bana gelmemi ve onun için uğraşmamamı söyledi. Penetrasyon ile gelemiyormuş, oral ve parmaklarımla gün içinde 4-5 kere getirdiğim oluyor onu ama penisimle gelememesi çok canımı sıktı. İster istemez acaba bende sıkıntı var, söylemiyor mu diye düşündüm. 15cm penisim var, gayet ortalama. Bugüne kadar sorun yaşamadım. Yine de onun için çok mu küçüğüm diye düşünüp özgüvensizlik yapmaya başladım. Bu durumla nasıl başa çıkmalıyım? Tavsiyelerinize ihtiyacım var, teşekkürler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBüyük ihtimalle klitoral orgazm olabiliyor, vajinal orgazmı keşfedememiş. G noktasını uyaracak pozisyonları dene , bunlar derin pozisyonlar dediğimiz pozisyonlardır
04 Yorumla
Soran+1 yılKlitoral orgazmı kolay oluyor diyebilirim, en kolay getirebildiğim partnerim oldu. Kasılmalarını vs takip ediyorum vücudunu tanımaya başladığım için, tam işler güzel gidiyor gibi hissediyorum, hızlı boşalan biri değilim o yüzden rahat rahat hoşuna giden şeyleri yapıyorum, 5-6 dakika sonra acımaya başladı diye durduruyor. Monotonlaşınca acıyor diyor, pozisyon değiştirince de hemen aynı hissi yakalayamıyoruz sanırım, dikkat etmem gerekiyor. Ekstra kayganlaştırıcı belki yardımcı olur diye düşünüyorum. Derin pozisyonlar için de açıkçası dediğim gibi 15 cm falan, sonuna kadar girdiğimde daha fazla gidecek yer kalmıyor ama bilmiyorum moral bozukluğu gelince ereksiyonum da zayıflıyor diyebilirim.
- +1 yıl
Mevzu sonuna kadar gidebilme değil zaten , g noktası 2_3 cm ileride yer alıyor. Belirgin hale gelmesi için kadının isteklenmesi lazım. Bu noktaya baskı uygularsan vajinal orgazmı yaşar ama bunu bir anda bekleme keşfetmesi için zaman tanı , sen bu noktada uyarım yapmayı ögren. Ona bu şekilde orgazm olması için baskı yapmadan , çaktırmadan bunu yaşat belli bir süre sonra bu uyarılmayı farkedip vajinal orgazmı yaşamaya başlar
Soran+1 yılÖnceki erkek arkadaşlarıyla çok tatsız deneyimleri olmuş, baskı altında hissediyordu kendini, fark ettiğim an konuştum. Hiçbir şekilde baskı yapmayacağımı zaten o isteksiz olduktan sonra cinselliğin bana bir şey ifade etmediğini anlattım. İstemeyen birisiyle birlikte olmaya kalkmak iğrenç bir davranış zaten. Çekingen yani, oral için ikna etmem de sürdü biraz. G noktasını iyi biliyorum bu arada, parmaklarımla çok sık dokunduğum bir yer bu kız arkadaşımda da diğer partnerlerimde de. Tavsiyeniz için teşekkür ederim, sanırım zamana bırakıp yavaş yavaş keşfetmek en mantıklısı. Umarım zamanla çözeriz. Dediğim gibi bana "sen kendine odaklan ben böyle gelemem" dediğinde çok moralim bozuldu. Penisim bir halta yaramıyormuş gibi hissettim, sonra parmaklarımla getirdim ama işte ben mutsuzdum diyeyim. Bu noktada bir kadından tavsiye almak önemliydi benim için, çok teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 489 cevap paylaştı.
+1 yılBazı kadınlar, masturbasyona alışıyor. Ve penis ten çok daha elle zevk alıyor.
Kendini suçlama.
Oluyor yani.
Tadını çıkar sadece.04 Yorumla
Soran+1 yılyani 18-45 yaş arası kadınlarla birlikte oldum, 20den fazla farklı partnerim olmuştur. İlk kez başıma geliyor, onu tatmin etmek sorun değil de. Penisim çok gereksizmiş gibi hissediyorum. Onu tatmin edemedikten sonra mastürbasyondan ne farkı var ki?
- +1 yıl
Seksin tek unsuru penisin vajinaya teması değildir. Farklı pozisyonlar ile zenginleştirerek, onu tatmin edebilirsin... O da seni anlayacaktır. Ve sende istediğinde pozisyonda kendini tatmin edebilirsin. Karşılıklı anlama hissetme ile ilgili bir şey...
Fazla büyütüyorsun..
Bambaşka kadınlar var...
Soran+1 yılOnu tatmin etmekte sorun yok da o 4-5 kere geliyor ben bir kere zor geliyorum diyeyim. Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
- +1 yıl
Rica ederim.
Keyifli pazarlar..🥳
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSorun yok farklı şekilde uyarılıyor sadece. Cinsel hayatına yenilikler eklemeyi dene.
Boyuyla posuyla ilgisi yok05 Yorumla
Soran+1 yılYa zaten normalde her şeyi yapıyorum. Penisimi kullanmadan getirdim uzun süre ama penisim işe yaramıyormuş gibi hissettirdi böyle olunca. Yani sadece kendi zevkim için penetrasyon çok çekici gelmiyor açıkçası. Ereksiyonumu, odağımı etkiliyor bu durum doğal olarak. Genelde ben bir kere geliyorum bu arada, o ise 4-5 kere geliyor, çok iltifat ediyor onunla ne kadar iyi ilgilendiğimle ilgili ama ben tatmin olmuş hissetmiyorum hiç.
- +1 yıl
Bunu kafanda ne ladar büyütürsen o kadar sorun olur. İlişki sırasında kullan ellerini vs.
Soran+1 yılTeşekkür ederim, sadece kendimi tatmin etmek için seks yapmak garip geliyor, onun için bir sorun olduğunu sanmıyorum, şu an bile yazıyor ne zaman tekrar göreceğim seni diye ama benim için pek olmuyor.
- +1 yıl
Hoşuna gitmese tekrar istemez zaten
Soran+1 yılİşte onun hoşuna gidiyor da ben gelmiyorum böyle olunca, tatminsizim. Beni getirmek için çok çabalamak zorunda kalıyor. Teşekkürler ama tavsiyeleriniz için.
Gizli Üye(18-24)+1 yılParmaklama ile nasıl gelıyo fıskırtıyor mu orgzm mı olıyor
05 Yorumla
Soran+1 yılYani parmaklama tek başına yetmiyor klitorisine de dokunursam fıskırtma oluyor, sadece klitorisi ile oynarsam orgazm oluyor. Beni yarın tekrar çağırdı, bana bayıldığını, doyamadığını ama misyoner pozisyonunu sevmediğini üstte olmayı tercih ettiğini söyledi. Kucağından inmeyeceğim diyor. Yani bilmiyorum, penetrasyondan gelemiyor ama çok zevk aldığını tekrar yapmak için sabırsızlandığını kendi söylüyor tam anlam veremedim. Kendi açımadansa ben kolay kolay gelemiyorum bu durumda. Onun gelemeyeceğini bildikten sonra içinde gelmek çekici gelmiyor, kondom kullandığım için ve genel olarak fikir hoşuma gitmediği için ağzını kullanmasına da izin vermiyorum (tadının kötü olduğu fikri engelliyor beni açıkçası), eliyle getirmesi de pek ilgi çekici gelmiyor. Benim açımdan seks kötü yani, o çok memnun anladığım kadarı ile.
Cevap sahibi+1 yılOf ya ben hiç fıskırtmadım nasıl yaparım bunu parmaklıyo işeyesim gelıyo ama devamı yok pf
Soran+1 yılKişiden kişiye değişiyordur ama en önemli kısım rahatlaman, rahatlamadan olmuyor. Ben yeni bir kız arkadaşım olunca "fışkırttığını" görmeden rahat edemiyorum mesela, benim gözümde rahatladığının, kendini tamamen bana bıraktığının kanıtı oluyor çünkü o an. Bir de çoğu kadın işemeye benzer bir dürtü hissediyormuş zaten. Bol şans.
Cevap sahibi+1 yılHissediyorum evet Yani kendimi rahat mı bırakmam lazım
Soran+1 yılRahat bırak, rahatlamadan olmuyor. Ben 3 yıl doğum kontrol hapı kullanan bir kızla birlikte oldum, kondom kullanmayı bıraktım. Şimdi kondom kullanırken gelemiyorum bile rahat olmadığım için, partnerim sıkılıyor bir noktadan sonra. Rahat olmadığım için herkesin yaptığı "boşalmayı" beceremiyorsam, fışkırtmanın zorluğunu düşünemiyorum. Rahatlamaya çalış. Bol şans diliyorum tekrar.
Gizli Üye(25-29)+1 yılO ne ki
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım